the bitch is back!

ojoj, tillbaka till den gamla bloggen. orkar verkligen inte med min myshowroom blogg, speciellt när det är för mycket bilder som jag inte klara av att se utan att få panik...

det har hänt mycket saker i år som...

...jag valde att avbryta det som var mellan mig och mitt ex (bäst så), lite jobbigt men lyckades gå vidare.

...jag förlorade min daisy... det jobbigaste med det var att jag inte ens fick säga hejdå, och nån jävla sjuk jävel kastat henne i soporna innan polisen hann hämta henne, och jag pallar verkligen inte, samma dag hon dog tänkte jag på att jag skulle tagit med henne med mig till mormors hus (innan jag visste vad som hänt) ...

...föll ner i en lite deprison men överlevde men med många öma sår.

...fick en ny familjevän och en hjälpsam klumpedums som gjorde att jag orkade att "leva igen". jag vet. det låter töntigt, men det är sant. jag kunde verkligen inte va mig själv. så fort alla gick och la sig, satt jag och fick panik och grät så mycket att jag knappt orkade andas. satt varje natt och kollade på balkongen och väntade på att hon skulle komma tillbaka hem, och gick och la mig på eftermiddagarna och åt ingeting hemma, för då tänkte jag på att dem andra skulle öppna för henne när hon kom och jag tog "natt skifterna" men ingen respond, eller jo, men inte från henne... fel katt som vart elak mot henne då hon fanns vid min sida kom då och då ett tag till balkongen, och blev över glad varje gång, tills jag förstod att det var inte min katt. har det fortfarande svårt att släppa taget, men försöker skriver i min lilla svarta antecknings bok då och då för att undvika att falla ihop.

...har typ börjat gillat en kille igen, samma kille, men jag känner inte hnm så det känns bara konstigt, och sen börjar jag "gilla" en kille för han är grymt snygg *drägel*!

...vill kunna prata med J igen, men får se hur det går!

...vill ha min victoria tillbaka! men hon tar sin tid och gör fram steg!

...issa är knassig, och ska DÖ! jävla ungen får extra sov dagar, fast ja, hon får alla extra sov dagar hon vill ha för min del! JUSTE! vill du följa med ut på nyråsafton ;) jaja.

vet att det här blev ett långt inlägg men knappt bloggat nåt i år, har köpt min kamera som jag tjatat som en galning om, men nu måste jag göra min labrapport på 2 A4 dataskrivet... och jag vet inte ens vart jag ska börja, aja, vi får höras lite senare och ny design kommer inom sin tid, men har inte tid för skolan tar all tid nu... aja, hejdå!

PEACE OUT BITCHES!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0