videos.

hahah victoria vare så här du sluta skrika som baby? ;)




jag är fan 17 år snart 18 och jag har ingen talang, förutom att stöka ner mitt rum, och sen ser man det här, seriöst... wOw!



hehehe.


skolan.

börjar faktist bli dålig på att blogga, men det är bara för jag haft så mycket läxor och arbeten som behövt bli klara med allt på samma dag också, ännu bättre.

heheh, fick inte så bra respond för någon på lunchen när jag sa att vi kunde gå kolla justin bieber - never say never 3D, fick mest på sne blickar xD men han är bra, och alla som har sätt den har inte sagt nåt illa om den, även inte dem KILLARNA som inte var förtjusta i bieber :P men a visst, vi kan väl vänta tills Rebecka Black kommer ut med sin film FRIDAY!

idag måstejag fortsätta städa mitt rum det är inte alls klart, men måste typ skaffa lås på min garderob för är så trött på att den ska spotta ut mina kläder och attackera golvet... liksom, jag var jätte snäll mot odjuret, det var skönheten bell som var en slampa. AHA! det kanske är Bell som har blivit förtrollad till min garderob, PROBLEMET LÖST, nu äre bara att slänga den!

aja, skriver mer sen efter detta problem är löst på allvar, hejdå så länge!


träna eller städa?

jag vet inte om jag behöver verkligen berätta vilken val jag väljer, men får väl ta en promenad sen och springa lite.


skolan!

sitter just i skolan och har fått massa bra musik smak från VIIIICTORIA, har fått en låt som påminer lite om shrek låten då det blir deppig i ettan, men låten är jättefin! :)

just nu sitter jag och har engelska och har gjort klart frågorona 1 timme innan lektionens tid så har lite extra tid nu för fri tid :P förresten så har jag laddat min kamera fullt idag för hade tänkte försöka ta lite foton nu, och kanske försöka ta foton på tjejerna ute sen när vi går hem, för det är så fint väder! :)

men skriver senare, för ska ta mina tabletter nu p.g.a. mitt låga blodvärde, hejdå så länge! :)

låten jag fick tips av<3 (dålig kvalite på videon, men det gör inget, för låten är underbar<33)

hejsan!

tjolahopp! varit jätte dåligt på att uppdatera idag... lovar att bättra mig imorgon! :)

idag har jag faktist målat mitt hår va det jag tänkte skriva först, men menar så klart att jag färgat mitt hår idag^^ som sagt så faila jag igår, och fick hjälp av mamma idag :d men det blev som sagt mörkrött eller nånstans där, :) men jag vill ha verkligen rött, asså verkligen klar rött, strax skrik rött fast med en mörk ton, men måste bleka mitt hår för det och har inte lust att förstöra mitt hår mer, så det får vänta tills sommaren, då ska jag har rött :D

hmm, ja, har liten bit kvar på religions arbete med det klara jag jag nog av innan jag ska sova, ne, men ska faktist ha lite fri tid innan big brother börjar, så hej så länge! :)

här VIIIICTORIA kan du se hur mitt hår blev! :D (ny och gammal favvo låt...<3)



skolaaaaaan.

håller på med mitt religions arbete men det går rätt segt och det ska va klart idag och vi slutar om 30 minuter så fpr se hur det går, men vi har inte idrott så där vinner jag faktist 2 timmar, och då borde jag hinna klar med det hemma, och sen har jag idrotts uppgift jag måste göra, men den tror jag bara ta nån enstaka timme. :)

jag vet inte vad som är fel på mig, jag har alltid gillat justin biebers musik, men jag är helt förälskad i hans musik nu, känns lite wierd att gilla en POJKES musik smak, då han faktist är 1 år yngre än mig xP men a, hans musik är så himla braaa! så det går verkligen itne att sluta lyssna på den<3 :D

juste, mitt hår blev inte så rött som jag ville, men ska se om mamma vill och orkar fixa och köpa hårfärg till mig och få hennes hjälp, för jag failade bara när jag gjorde det sist... *HOPPAS* :)

nu ska jag faktist återgå till mitt fina religions arbete, tjolalhuuu så länge! :) (suck... internet dog får se hur långtid det kommer tas tills detta inlägg kommer upp....)


:(

tänkte färga mitt hår idag rött som sagt, men det gick åt helvete, gjorde ju faktist det själv så inte så konstigt att allt sket sig... men får leva med det här imorgon, och sen hade jag tänkt köpta 2 st "burkar" av färg imorgon för att få den röda jag vill ha, och visst kalla mig knäpp men är verkligen ute efter en fin röd färg, vill verkligen ha RÖTT, och inte rött med en brun nyans i, ahha, låter ju fullkomligt knäpp, men ska ut och gå och bli smal nu, så hejdå! :)

färgen jag vill ha. köpte en annan som jag trodde skulle ge mig den nyansen jag vill, men tydligen inte, så nu blir det rött, och vene om jag passar i det, men får chansa så som jag gjorde när jag blev blond! :)


suck...

sa ju att jag skulle faila, det stod faktist att det skulle vara inne i 15 minuter, men jag hade 20, sen när jag vänder på pappret står det 30.. skjut mig, aja, ska fråga mamam om hon kan köpa mer till mig imorgon :)

får lyssna på min bieber<3 så länge... jag är typ hans favvo tjej, han sjunger det iaf, och upprepar sig ett antal gånger med...


blogg-paus?

wops? glömde blogga imorse, men det blev lite stop när jag kom till skolan, för hade engelska på direkten och ville hellre göra allt då än att ta hem massa uppgifter, vill faktist inte ligga efter i engelskan, räcker med att matten är fucked up redan som den är, och prov på kapitel 2 gick åt helvete, lovar att dem kommer skratta åt mina svar, jag gjorde typ det...

aja, nu ska jag faktist färga håret! HELT SJÄLV :S, mamma brukar alltid göra det, men hon är inte på rba humör på tillfället så får färga själva och jag kommer stor FAILA, hahaha! xD kmr ha mössan på mig föralltid<3... :'( aja, borde börja fixa det nu, för jag ska ut snart med en kompis på promenad, hej så länge!



min nuvarande hårfärg, fast blixten fucka up allt, men har lite ljusare.

hmm?

har suttit och funderat ett tag, om jag ska färga mitt hår rött, och då menar jag inte "rött/lite brunt" utan RÖTT, ville det som liten så får hur det blir med det, men aja, ska tänka vidare på det, mamma komemr itne gilla ideen menmen >;D!! men tänkte faktist sova nu, så godnatt!



hmmmmmmmmmm...??


godmorgon?

ne, men vaknade för 3 timmar sen, är fortfarande jätte trött och har jätte ont i ryggen men jag måste fortsätta plugga nu, plus det bästa är att nu äre sommartid så där fölora jag en timma bara så där, kul. kommer välja att inte plugga matte idag, eller jo, det han skrev på tavlan som var det "bästa" som skulle göra så vi förstod vad vi gjorde, annars fortsätter jag mig hålla till religionen.

juste! imorgon börjar mitt nya liv! vene hur många gånger jag har sagt det där... men ska sluta äta godis och sånna nyttigheter, och börja äta barn mat istället, sen så, skoja ba :P men sen så ska jag försöka träna minst 3 gånger i veckan. och tänker faktist börja med imorgon att skriva hur det går, vilken vikt jag vill komma till, hur lång jag är, vad jag äter och såna grejer, men det tar vi imorgon.

men förtillfället så ska jag fortsätta med religions arbete och hoppas jag blir klar snart, men det kmr ta hela dagen så bäst om jag börjar med matten en liten stund, så jag hinner lite av det, aja, hej så länge!

du blir vad du äter. :)

godnatt.

har precis duschat och nu blir det dags för lite sömn, har suttit uppe i kanske 7-8 timmar på mitt religions projekt och jag skrev 1600 ord... -.- och är på nulägget på 2160 ord, och jag har faktist inte ens hälften klart. aja, får ta den smällen och fixa resten imorgon, aja, min lördags kväll blev iaf förstörd... godnatt.




kvinnlig könsstympning?! :S

wtf!? har vetat om att man brukar sy där nere för att man inte ska kunna få barn i vissa länder, men jag visst inte att dem kastrerad hela än där nere?! asså wtf?! varför göra det för?! när man omskär en snopp så tar man bort förhunden, och ja, det är inge faligt, men kvinnlig könnstympning som innebär borttagande av hela eller delar av de yttre kvinnliga könsorganen, d.v.s. klitoris, inre blygdläppar och yttrblygläppar. OCH FUCK OFF MED ALLA BORTFÖRKLARINGAR,!!! "du måste göra det här för att bli vuxen", "det är inom vår SKIT RELIGION vi måste göra så här", "du måste göra det här innan du gifter dig" FUCK OFF!!!!

tycker ni killar ska ta bort era sjuka snopp/slida ideér, det är ju bara för sjukt, asså med tanke med vad dem gör under en KVINNLIG könsstympning så tar dem bort allt och finns en STOR risk att man dör eller blir infekterad och har massa problem med sina urinvägar, men okej, ta bort vår slida, så ska jag hugga KUKEN av er dumma idioter som gör sånt! JÄVLA IDIOTER!!!!!

ni kan ta er snopp/VAGINA fasoner och stoppa upp det nånstans DÄR SOLEN ALDRIG LYSER!!!!!


lökringar! >;]

nu äre dags att göra klart mitt islam helst idag så kommer sitta upp ett par timmar idag, men tänkte smyga iväg senare men får se hur det blir med det, för mamma gillar inte ideen och blir bara sur på mig, aja, som sagt, jag måste lära mig av mina misstag. :)


jasså?

nu har sverige tagit portugals glass, COPYCAT'S >;[ hehe, ne, men det här är väl lite smått roligt, att sverige är så konstiga x) men det finns en glassen som har funnits i portugal i mer än 50 år tror jag? ett bra tag iaf, och det är deras glass och sen nu har den kommit till sverige och glassen heter Perna de pau = mannen med trä benet, och då döper jävla cp sverige glassen till "me happy you happy"!? åh jag blir så sur, fast det abra är en glass jävel! hela grejen med glassen är att det är en serie med 3 figurer, en hund som heter super maxi, gubben som heter perna de pau och en pojke, kmr itne ihåg hans namn x), det finns spel och kanske ett barnpogram? inte riktigt säkert men iaf! och det finns olika former av denna glass och sen så kmr dem och förstör skiten jävla sverige! xD

(jätte dålig kvalite på videon, men hittade ingen bättre, men den där neran iallafall en nyare veration av den :))


på väg hem...

dags att åka hem nu, bussen går om 20 minuter så borde skynda mig, hej så länge!

godnatt.

kollat big brother live ett tag nu men seriöst inget händer... sååå tråkigt, dem prata typ bara om hur kända dem kmr bli när dem kmr ut, ect, tråkigt. så jag väljer att gå och lägga mig nu, så godnatt.

min dag hittills.

min dag har vart rätt slapp/kul, först när jag vakna FÖR tidigt så gjorde jag itne så mkt och kollade istället på bir borhter live, och sen så somnade jag lite random? tyckte det var lite konsitgt, har inte hänt att jag somnar om så tidigt vid 2 tiden, men det va mysigt med lite sömn. :)

haha! sen så behövde jag tvätta min katt för hon var smutsig(= bajsig där bak) haha, hon gled runt på mattan vid altan dörren och kröp runt, men rumpan på mattan rätt skojig syn xP men iaf, när jag duscha henne så vare första gången hon "njöt" av det, eller det kanske va lite felord val, men hon hade inte så mkt emot det, förut när hon var liten brukade hon alltid klättra upp på min rygg och gick itne ner om jag inte släppte ut henne. x)

så har min dag varit hittills, måste egentligen plugga lite nu, men jag orkar verkligen itne idag, är så himla trött... men ska försöka göra klart islam arbete imorgon, börja lite på idrotts uppgiften på söndag och göra klart på måndag, och sen resten av söndagen blir bara massa matte... skoj, men nu ska jag kolla vidare på bigbrother LIVE, så hej så länge!

(åååh, va glad hon ser ut xD, men hon va lite sur, men hon var jätte gosig sen och satte sig flera gånger på min dator och ville sova x))


:S

asså what? det är full sol och snöar samtidigt? va äre det här för sjukt väder? :S

musik.

måste bara snabbt påpeka en sjukt bra tjej Cher Lloyd som har varit med i X-factor brittan, förra året och VANN, ingen överaskning att hon var hon är grymt bra, hon både rapar och sjunger balader! tycker hon är sjukt bra, desutom är hon sjuk snygg!

gillar hennes balad mera, men hon har så sjukt bra massa cover hon har gjort under pogramens gång!


god morgon?

ååh, vill sova mera, men det är svårt att såva nr alla förutom jag i familjen sk aupp klockan 7 på morgonen,.. aja, slipper iallafall skola och får vila :D hmmm, idag kommer min dag bara vara tråkig. kommer städa upp allting i mitt rum, för lyckades första dagen att stöka ner skiten, sen så ska jag duscha och sist men inte minst göra klart min islam arbete idag, så får se hur det går :)

borde nog börja nu, för annars kommer jag aldrig bli klar, hejså länge! :)


.

vill verkligen se, sista avsnittet av jersey shore 3! seriöst det 12 avsnittjag såg precis, seriöst, fan vad jag hatar "sweetheart" fucking sam, jävla mytoman hora! aja,.. ta det lugnt nu..,

hmmm, har inte bloggat idag, men det finns en rätt bra anledning till dig varför jag inte gjort det än, men jag vet inte hur jag ska göra längre, allt är försört och borta, långt långt borta...

aja, ska städa mitt rum lite, för det bli stökigt dagen efter jag städat... suck, aja, hej så länge!

skoooolan.

sitter i skolan och har en liten rast förtillfället, men den är slut om 5 minuter, så kanske borde skynda mig lite med det här inlägget. hmm, finns väl itne så mycket att säga, känner mig bara så himla tom och ensam? kanske itne ensam, men jag försöker verkligen fokusera på vad jag känner, men jag känner ingeting, jag önskar bara att saker kunde skett (stavning??) hänt annorlunda, men jag tror det är bäst för mig att slänga kärleken åtsidan ett bra tag framför över nu.

aja, dags att avsluta, snart är rasten slut, hejdå.

s

...

jag orkar verkligen inte mera, sista gången jag försöker på att hantera kärlek, hejdå.

(mobilblogg...) -
Vill tillbaka... :'(

converse.


så himla sööööt baby sengångare! hahahahahah!


skolan..!

yay, lyckades bli klar med alla engelska arbetare och sen den vi fick göra idag så då slipper jag oroa mig för engelskan, för den är klar och färdig nu. :) men nu äre ju idrotts uppgiften, matte provet och islam projektet jag måste bli klar med, och jag har tills på måndag/tisdag att bli klar med allt x) men det borde nog funka. :)

seriöst känner mig som en stor jävla fet ko, känns som att alla kläder sitter konstiga, så får börja gå och träna lite då och då, men har ingen tid när det ända jag hinner med är komma hem, göra läxor och sova. -.-

idag, ska jag fakist möta upp min lillasyster och hjälpa henne med att hitta en present till henne skompis, för dem ska ha DISCO :O avis... heh, ne, men skoja ba lite x), men heter det disco fortfarande? eller säger dem fest/party/krök? för då känns det som att man måste börja komma på nya ord... >.<

juste! köpte en jätte fin vårjacka igår :) och sen ska jag kolla på en väska jag gillar och köpa en del av mammas present idag, vet den perfekta presenten och i år, kommer hon bli riktigt överaskad! :D ne nu ska jag nog börja förbereda mig till nästa lektion, hörs sen! :) (bilder på vårjackan kmr någon dag :))

(hmmm... undra vad mamma ska få egentligen ;])


:(

känns som min skönhetsöm kommer börja vid 3 tiden idag... :( RÄDDA MIG?

random, men fick rita en sengångare på en av uppgifterna... x)



hemma.

kom hem för ungefär 1 timme sen :) först så va jag och hämtadet min lillebror på dagis och sen blev det bara att ta bussen + tåget till skolan, för lite utvecklings samtal, och gissade rätt på hur jag ligger i de nuvarande ämnena rätt skojigt :) lite chockad över idrotten menmen, det var inte dåligt det betyget :P

sen nu resten av denna dagen så ska jag svara klart på frågorna på engelskan och hoppas att det blir klart idag, eller det måste bli klart idag, men ha bara några enstakiga frågor kvar som jag måste göra. men jag klara mig :)

borde väl redan nu skriva så jag är klar med det, hejdå så länge! :)

(och ja! jag vill seriöst va som kissie.!)


*suck*

hitta min nyckel i matte boken... HATAR MATTE!!!


mehehhehe >;D

jag har bestämt mig att tvinga HEMLIG, [ledtråd: hon sluter på A], gå på bio med mig och se...*trummor*...

...NEVER SAY NEVER! :D


förlåt? x)

förlåt att jag inte gjortde nåt morgon inlägg! men min dag har verkligen varit knasig fram tills nu... först och främst så låste jag mitt rum och allt, och när jag skulle gå ut så glömde jag mina nycklar så behövde springa och hämta dem men hittade inte mina skit nycklar så missa min bussen,.. sen så letade jag i 15 minuter tills den nästa bussen kom gör hade prov och jag var redan försenad, men fick mammas nyckel istället och sprang till bussen och han exakt till prov tiden, så störde inte eller nåt sånt. :)

får ta och leta efter mina nycklar efterskolan, för det blir ingen gympa för mig, för ska leta efter min nycklar plus jag måste hinna hämta min lillebror innan utvecklingsamtalet som jag har idag :S hoppas jag inte ligger på g nånstans... eller jo, matte och engelska säkert! men förlåt jag gillar inte rättare sagt HATAR min matte lärare...

ne, nu ska jag va lite social med TIIIIIIINA och avsluta inlägget så hejdå! :)


försök 2!

failade stort med att plugga, allt slutade med att jag satt framför camen och tog bilder och sen efter det hade jag ännu mera tråkigt och hade verkligen ingen lust att plugga, så det slutade med att jag ladda upp en bild på bdb och fick lite kuliga mail/kommentarer? (vet inte hur systemet funkar nuförtiden längre...x]) som jag satt och svarade på, men nu ska jag bara plugga till 22:00, för då börjar bigbrother! :D aja, pluggis-timeis nu, hejsvejs så länge! :)


hemma :)

kom precis hem efter att varit hos en vän, :) skippade idrotten för att åka hem häma frågorna, och åkte vidare till min vän för att studera men det gick åt helvete för jag glömde frågorna och allt hemma, typiskt... MEN! fick faktist spela starcraft :D så blev rätt glad ändå :)

nu blir det bara massa plugg, kommer drunkna i religion nu, men får verkligen kämpa på nu, för prov imorgon :( aja, nu ska jag kämpa på med pluggandet..

hej så länge!




råka komma 10 minuter sent...*wops*

kom som sagt 10 minuter försent, men sånt kan hända ibland :P egenligen äre lite korkat av mig att göra ett inlägg just nu, men det får bli ett kort än, annars kommer jag bara komma efter i engelskan.

så idag, så ska jag faktist skippa idrotten för jag måste plugga till religions provet vi har imorgon, så hinner plugga lite mer då, och det är bra, ska även ha lite sällskap så jag slipper plugga själv :)

just nu på engelskan, så har vi...*vänta på det*...MER FRÅGOR :D! gu så kul, helt underbart med alla frågor vi får, hon sa faktist, min engelska lärare att det skulle bli lättare, men förstår inte andra frågan, menmen, får väl kämpa på och försöka lista ut det. ne! nu måste jag åter gå till verkligeheten x) hej så länge!

vi har fått typ ett "surt/argt" mail från vår matte lärare då han typ säger att vi suger på matte opch ligger risigt illa ute, men då har jag en sak och säga till dig gubb J***L DU SUGER BALLE!!

(ÄLSKAR HPPHIPP! hahahaha xD ännu roligare när dem pratar typ skånska, låter så konstigt med en del saker dem säger hehehhe xP)


sov dags<3...själv.

GODNATT! ska sova nu, men ni får sova så gott mina stalkers<3 godnatt! :) (hehe, ser ut som en 3 åring typ... x])




:O

ååååh! fick förut tips från en vän om converse, fast converse BYXOR, och spannade in ett par precis, och OMG min vän hade rätt om mig, fall för dem på direkten, vill ha ett par verkligen! ska kolla runt lite och se vart man kan skaffa sig såna vill gärna ha såna x(!!!

aaw, läste precis att dem inte finns att köpa... men den personen kanske hade fel, så ska fortsätta leta! :D (aaaah! jag hitta :'D!!!!)

"This extend converse is not for sale. Daryl van Wouw is investigating the possibility of producing a limited edition." :(


slutet för gott.

precis duschat och ska du göra lite engelska frågor, hade tydligen 72 st jag måste göra, och no way! att jag kmr göra alla dem idag, nehepp, så får väl göra lite på tisdag resten så får min engelska lärare ta allt då, PAY BACK >;] hon kmr sitta i timmar och läsa igenom allt, mheheh!

aja, ska plugga nu hejdå! :)


STÄDNING + KLART :D läxor.... D':

här kmr lite bilder på mitt nya fräscha rum, undrar hur länge det överlver så här :(



ett ord ifrån till förkrossning.


andreas wijk!

ååh vill gärna att dem släpper låten som andreas wijk sjunger till stylisterna, den är så himla bra! får hoppas att det händer snart iaf! x)


godmorgon.

igår kändes det som söndag och idag känns det som lördag, kmr bli så besviken när jag vaknar imorgon och märker att det är skola...

vaknade för ungefär 1 timme sen, och tänkte på att börja engelskan, men det gör jag om 1 timme, för har fortfarande tvätt + min garderob jag måste fixa :) ne, det blir bara ett snabbt inlägg här så jag hinner med att göra andra grejer efter engelskan<3 aja, ska väl börja att rensa och fixa min garderob för hmm,.. 10000 gången... menmen, sånt är livet, godmorgon och hejdå!



me so tierd.

(kul, råkade markera all text och sen ladda jag upp en bild och wops så försvann allt, SUCK! där försvann mitt sug på att skriva om allt, men får väl ta ett försök igen och testa, aja. ^^)

vill jätte gärna sova, men mitt täcke är i torktumlaren och blöt? men den har varit där lite mer en än timme nu så den måste vara klar snart... åååååh! den har slutat låtat, det verkar som jag kommer kunna sova nu på direkten, yay!<3 är faktist jätte trött och seg.

det blev tyvärr ingen engelska, "woops.." men hade verkligen ingen ork till det, men den ska vara klart innan måndag så jag borde klara av det, har typ 20-30 frågor (-.-) som jag måste göra, för när jag var sjuk så missade jag det, kul.

ne, men ska springa ner snabbt nu och se om täcket är klart så jag kan sova, men god natt på er, för det här blir sista inlägget innan myspys i sängen med ingen... aja, godnatt och sovgott!

fick ett lite hinder på vägen innan jag kunde publicera inlägget<3.



städa + tvätta och nu plugga... x(

har städat och "rensat" mitt rum nu lite och blev rätt nöjd med resultate känns lite större och lufftigare nu, så jag är bara massa med nöjd :) (men visar er bilder lite senare när jag byt sänglackan :)) hade faktist tänkt att, glömt bort va jag skulle skriva för jag skicka precis ett sms... suck x)

(fail, glömde bort att jag höll på att skriva ett inlägg, men nu forstätter jag, hehe.)


hmm, idag så ska jag faktist va hemma, och ba göra massa engelska och få klart med det, så min engelska lärare kan checka av det, sen får vi se vad det blir för betyg, hon är rätt snål med sina betyg, men a, den smällen får jag ta om man har en häxa till lärare,... (skoja :P)

borde göra lite engelska nu för bigbrother missade jag igår, och tydligens så va rodney otrogen två gånger, först med vanessa? tror det är hon med käns bytet, och sen en annan, jätte nyfiken så måste verkligen se :)

hej så länge :)

FRÅN TRASH TILL FRÄSH! :D



2012.

skulle inte förvåna mig om världen gick under 2012. först nu i Japan som är så himla hemskt och läskigt, att varje dag få fler och fler jordskalv? läste att det finns en ny risk att en till tsunami kommer komma, och allt där nere är radioaktiv, i vattnet, maten på fälten? (ängarna?), sen så finns det risker att kärnkraftverks sprängs osvosv.

sen nu har vi ett jävla cp mongolid i libyen gaddafi, som vill förstöra hela landet för han är så jävla pengar och makt kåt, och gissa vad som händer då? jo kåta USA blir ju upphetsade på att dem äntligen får en anedning att döda och kriga i ett land, och whatever med "dem räddar befolkningen" och blablabla, och? dem kunde väl gjort det lite tidigare, dem tänker på krig innan befolkningen. GOD BLESS AMERICA. NOOOOOT!

aja, vad kommer hända näst liksom? sverige dör av luft förgiftning? vem vet, maya folket?(inte säker om jag är rätt där) kanske har rätt att jorden kommer gå under, men a, det är väl bara vänta och se.


(som sagt USA är våld och krigs kåta)

åh herregud,.. hahaha?

förlåt men jag tycker alla vi ser helt? jag vet inte vad, men det där var en förjävlig bild xD hahahah!

(vi var bjudna lite random till ett indiskt bröllop :))


jag vet att jag är fet, hahah, det där rimades hahah xD

godmorgon x)...

egentligen vill jag sova mer men har alarm på att ta tabletterna vid 10 så då sket sig allting, aja x) hmm, idag ska jag försöka göra klart engelskan så jag kan göra religion grejen imorgon... suck. med det borde nog gå bra, kmr dock ta ett par timmar för det är sdå himla TRIST!

juste, borde kanske städa mitt rum... jag förtstår itne på mig längre jag lyckas att stöka ner mitt rum dagen efter jag städat det varje jäkla gång, så jäkla trött på det, får ta och ringa mary poppins, det skulle inte sitta fel det.

ne, nu ska jag ta och vakna ordentligt, hejdå så länge! :)



åker iväg nu :)

dags att börja röra på sig nu, vågar egentligen inte lita på första bussen jag kommer ta, för den brukar alltid göra så jag missar andra bussen, men tiden flyger förbi så jag får chansa och se hur det blir med buss dramat, aja hejdå! :)

ehm, a. tyvärr kan jag inte säga nåt, förutom att så här är jag... x)


hatar-mitt-liv.se :))

tjolahopp! :) har precis ätit tacos :D mhehehe! mums,... *dräglar*/*spyra pga full mage* xP

juste nu gör jag inget speciellt, men väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan stoppa ner lite grejer in i tvättstugan, för visa av dem grejerna vill jag ha på ikväll, :) känns som jag "lever" igen den här helgen, fast imorgon och söndag blir det bara plugg!... helst inte, men har ingen lust att få ig i nåt ämne. (kan faktist skryta lite nu att jag hittills inte fått ett ända g, men vi får se sen nu i slutbetyget i sommar x) tror jag faktist kommer lyckas få ett G i engelska b...)

aja, borde nog rota fram allt jag behöver tvätta och börja göra mig i ordning! :) hejdå! (uppdaterar innan jag åker sen IGEN^^)



.

de va dit val att kämpa vidare, mitt val var att stanna där jag är, jag sa visa saker till dig, men du läser mellan raderna, men kalla mig lögnare, hora, slampa vad du vill, jag orkar fan inte bry mig mera, jag försöker mitt bästa för att det ska vara lugnt mellan oss men det går verkligen inte. jag kmr göra dig en tjänst nu.

Mobilblogg - nej!!!!

Det snöar?! D':

hej så länge!

wops! nu flyger tiden bara förbi, måste gå nu! hejdå :D


god morgon!

eller a, god och god? om vi säger så här jag fick inte själv välja idag hur länge jag ville sova, lite svårt faktist när resten av huset går upp vid 7 x) aja :)

just nu har jag duschat och ska skynda mig att klä på mig, för måste hinna ta en buss som går 10:27, för ska möta min matte kompis en snabbis, fast nån matte kommer det inte bli av, bara massa starcraft kanske, mhehe!<3 länge sen jag spela det... :(

ne, det är nog bäst att börja fixa mig nu, annars kommer jag aldrig komma iväg, och tänker inte "banga" den här gången.^^

aja, hejdå! och GOD? MORGON! :D


sova.

somnade i några timmar förut på eftermiddagen, men är fortfarande trött så det är nog bara att hopppa in i duschen och sen sova.

hmm, vad händer imorgon, jo, det vet jag inte, eller jag vet inte för det har redan hänt att jag ångrat mig redan 2 gånger, men det känns som om att jag håller mitt löfte den här gången.men kmr inte få en sån stor sovmorgon, för måste bli väckt för att ta mina tabletter och kmr ha lite svårt att somna om igen, men får ta och sova innan middagen x).

aja, ska kolla klart cheaters nu så jag kan springa in i duschen sen och sova, aja, godnatt!



när vågar jag säga sanningen.

hahahah?! :(

hahah, skäms för mig själv,.. hittade ett par gamla "fjortis" rättare sag knäppo bilder på mig x) OBS! dem är från 9:an!! lite sur att jag raderade alla mina BLONDIN bilder på mig :(... älskade dj boonie också<33 gör det fortfarande dock med xP..




...sofijah.


masqurade

our love was just a masqurade, i wanna get to know you the boy behind the mask



haha, lite skojiga bilder bara, heheh >;D



kul "snuks"-skämt :PppPpPPppP

- Mamma, får jag säga mus?
- Nej, det får du inte?
- I så fall flyger det omkring en stor jävla fladderfitta i hallen!


hahahahahahhahahaah!


skola, skola, skola, skola.., skola..., skola...., skola.....,

yay, va kul det var att springa till bussen idag, NOT. hatar verkligen att springa, speciellt på morgonen, men att springa på springband? e kul. fast lyckades en gång när jag var liten att springa på en och ramlade och skrapa upp min panna och armbåge, LYCKAT...

hmm, skolan börjar väl om 9 minuter, och då har vi 2 timmars engelska :S och ska läsa i den underbara boken LIFE OF PI = livet av kiss... aja, finns inget man kan göra åt, förutom att skynda sig att bli klar så man slipper sitta hela lektionen som jag failade med att göra igår, det är såååå tråkigt. aja, sen efter engelskan har vi världens underbaraste lektion, FILOSOFI, tror den är 3 timmar? känns som 12 men a, torsdagar är jobbiga, men ska inte gnälla hellre filosofi i lite mer än 3 timmar för engelska :S,..

juste har faktist inte mössan på mig idag utan 2000 hårspännen i huvudet och liknar en 3 åring, kul. aja, men jag tror jag överlever den smällen för idag, för jag tog faktist med mössan ifall nånting skulle hände med håret mitt xP

aja, tror jag bordde sluta skriva nu, annars blir jag så stressad när engelska läraren kommer in, aja, hejdå!



sooooova<3333

GODNATT!!

plugga, plugga, plugga, BIGBROTHER? :(

får ta och skynda mig lite nu om jag vill kunna se bigbrother, för har ingen lust att sitta till klockann 3 på natten och bli klar, vill helst få allting klart nu innan det, så kanske lite korkat att blogga nu... aja, hejdå!

hahahahhahah!

om vi fick se på sånt här och lära oss lite annorlunda på religionen skulle jag älska det! :D


vem vare som kom på att man verkligen MÅSTE ha rubrik...

massa tankar flög om kring när jag såg slutet på o.c, aja, nu ska jag äta lite mellanmål som man gjorde i 4:an efter skolan för man gick inte på fritids längre, aja, nu blir det MELLANMÅL och random, konstiga bilder x)...

(kmr aldrig kunna ta bra foton nu,.. bara tills jag får min lugg tillbaka :( saknar att ha hår i ögonen, och gömma mina ögon.)


hemmaaaaaaaa :)

äntligen hemma, yay!

gaah! blev extremt glad nu!!! kollar på O.C. och det är nu då seth och summer kysser varandra i regnet då seth har sin spindel mannen mask på sig! :D ååååh, nu blev jag på mycket bättre humör<33 världens gulligaste avsnitt EFTER alla hjärtans dag kyssen, åååh...

usch, va pussi gulli gulli jag blev nu... aja, finns inte så mkt att göra förutom alla läxor... imorgon hade jag tänkt att åka till min matte kompis och det blir ingen stopp för det, för engelskan gör jag ju klar idag, så imorgon blir det massa matte, fast det beror ju på om matte kompisen vill, aj xP gu va töntigt det där låter!

aja, reklamen är snart slut och jag vill inte missa detta avsnitt! så det blir ajökens så länge, hejdå!
(måste ba påpeka det mysiga vår vädret som är påväg ^^)

jag vill ha min spindelman...


Mobilblogg - bussen...

Sitter på bussen till skolan och det första jag glömmer är mina vantar, kul... Sen så i vår lilla skola är våra fjortis datorer som vår GUD, och gissa vad jag glömde?!... *suck* ibland har jag lite för mkt otur,.. Men den här gången glömde jag inte solglasögonen och tabletterna så det är väl bra :) borde nog sluta skriva nu så jag inte missar min station, godmorgon & hejdå!

ha..ha.haha!

så här känner jag mig faktist ibland, speciellt när jag inte orkar tänka så mycket på musik texten eller om jag nu då lyssnar på koreansk tips, hehe, BULL visade/hittade videon, stackars familj xP...

(vad händer med mig :S blir ju lite rädd för mig själv, läste precis egnom snabbt vad jag skrev och då skrev jag "tips" efter koreansk musik? förstår inte vad som händer i mitt huvud, men så äre när mitt huvud tänker på för mycket saker, till slut fuckar det upp xP)

ska faktist sova nu, så godnatt!


"mobilblogg"

nu äre dags för lite bigbrother och järn tabletter! HIGH FIVE för en SKÖN tisdags kväll, hejdå så länge! :):):)

böcker... D':

det här är ju bara en plåga, JAG LÄSER INTE BÖCKER! måste seriöst fråga min engelska lärare om jag får kolla filmen, om det ens finns en film, för att gå igenom den här fetta korkade boken kommer aldrig GÅ!
HATAR BÖCKER!!! fatta det, så jävla korkat att ge mig en bok, tycker min engelska lärare ska vara glad, för om jag hade varit stark nog skulle jag rivit sönder den, men har dock en sax<3 mheheheh >;D

(har min mösas på mig för jag failade stor med att klippa min lugg, trodde jag klippte för mycket, men det visades sig på slutet vara tvärtom...)


bild + en super bra låt, från jersey shore :)<3...




"känsliga" tittare varnas,.. (...skojar...)

kul att våren kmr, men inte lika kul att se kissemissen med möss och fåglar i munnen hela tiden, hon kmr redan igår KVÄLL med sitt första offer... tyckte synd om musen för den låg och sprattlade ett tag innan den dog, men jag kan ju inte spring efter min katt när hon är ute och skrämma/förstöra för henne när hon är nära på att döda nån, x) aja, hehe..

(/hejdå.)


fattar ingeting...

seriöst tack så mycket, suck! fattar inte hur jag kan lyssna på T-ara, fattar ju knappt vad dem säger, och känner mig som den här dumma rekamen, med svennarna som inte fattar vad låten i bil radion handlar om och de bara fortsätter att nicka...(typiskt hitta inte videon, aja...)

aja, tillbaka till huvud grejen, bandet är faktist jätte bra, men jag får ta och sluta läsa bloggar, för har fåttt lite mer udda musik smak nu för tiden, det här fallet är en blandning mellan TINAAA och FOKIS fel x) aja, ska plugga lite nu, hejdå!


mobilblogg...

jävla skit internet funkar inte,..

du kanske var största svinet, men jag är en del av dig.

nu vet jag hur du kände dig när du inte kunde sova på kvällarna, jag mår piss. jag kan verkligen förstå dig nu... jag vene om ja kmr till skolan imorgon, mår för dåligt för det som händer nu, jag vet inte, jag kan säga dig en sak, att jag ber så mkt om ursäkt för den smärtan jag gett dig, har samma nu, jag vet att du inte kan ta emot mitt förlåtelse, men jag mår dåligt för hur jag behandlade dig, hur du mådde, känner mig som en äckel trashig hora, som,..

förlåt så himla mycket.

jag vet inte vad jag har gjort mitt liv, jag kan inte ens tänka rakt, jag vene fan va ja ska göra!!

...

åååh, nu tillbaka till mitt despresiva jag IGEN, det var länge sen. egentligen har jag tänkt på en sak och det är inte alls bra att skriva det här, för allt kommer fram då och då får dem som inte ska få reda på det reda på det, men det blir så fel då. för det ända jag vill är att släppa ut allting så jag kan fortsätta fokusera tänka på annat.

men har fastnat nu. på denna sak. den växer och växer, och blir värre och värre. för jag vet verkligen inte, eller jag vet men jag vågar inte, jag har stängt nu, jag har det jag har det som. men jag vill så gärna, men ibland måste man göra det som är "bäst" för andra, men känner mig inte bekväm i den här situationen, tyvärr faktist, fel av mig, bara mitt fel, så, jag vet. får se efter och se om ja kmr klara det här.

(och nej, kmr inte ge nån förklaring, mina tankar bara som pratar just nu, inget som DU/ni måste fokusera er in på, behöver ba få bort lite tryck från hjärtat. men det funka ju inte.)


OKÅ.

jag brukar inte vara så svag för svensk rap förutom anton & affe, sofijah, RMK, men nu har jag fått tips från en kille helt random om hans band, och den var faktist helt OK, :) det är skånskt band, så, a, hhehe^^

aja, låten är iaf här nedanför, så det är bara att lyssna :)


dem har även facebook sida, så det är bara att KLICKA och gilla :)

MYCKET viktigare saker för mig än läxor!

ne nu struntar jag i läxorna IGEN, gjort lite faktist men nu är det viktiga grejer på tv, BIG BROTHER; jätte sugen på att se vad rodney kommer göra nu när sanna är borta, hoppas han hoppar i säng med nån, mehehe >:]

aja, nu duschad som jag är, äre dags för lite tabletter och bigbrother SNART :D hejdå!



melodifestivalen.

big big big big MISTAKE... har inte kollat melodifestivalen, men kolla några klipp precis och ni SVERIGE SUGER BALLE! seriöst eric sade?! :S låten var väl okej, men att ge han ett till försök? han hade sin chans förra året att bli nåt, men nej. han kom TVÅA, låt det stanna så och försök inte tro att han kmr va jätte bra i år, han kan inte sjunga heller, han låter konstigt varje gång han ska sjunga, jävla skit också, om jag fick välja skulle danny komma vidare, men SMAKEN är som BAKEN. han failar tom på den sista delen med glasbiten, grattis.(nu vet jag! det låter som han sjunger medans han håller för näsan!, okej, förlåt då, han kanske är en täppt kille...)

aja, ska fakist börja med läxorna nu, sov istället förut,.. aja, hejdå!

älskar verkligen när danny börjar rapa, det visste jag faktist inte, hehehe ^^


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

hemma :)

kom hem för ett litet tag sen och nu äre dags att plugga lite och komma ikapp lite, haha, va så kul, trodde jag va jätte långt framme, sen när jag kollar vart man ska vara va ja ett par sidor bakom alla andra xD... lite fail där men sånt händer :)

kollat på jerry precis, så nu äre dags för lite plugg om jag överlever, men aja, får se hur det går, hejdå så länge! :)

Mobilblogg - matte,..

Nte konstigt jag gillade matte förut, märker nu att jag ligger efter,..

Mobilblogg - skolan.

Hahah, sitter i skolan just nu och va i Täby Centrum för en stund sen och sen gicck jag in på appel affären och skrev min blogg adress på alla små datorer och sen skrev också på en stor dator, heheh xP sen kom en gubbe och kollade min blogg på alla små datorer, hahah, x),.. Kvart kvar till matten, ska väl tjuv starta, eheh, aha, hörs sen, hejdå! :P

*suck*!

så himla typiskt,... FÖRSOV MIG! så har massa med bråttom nu till skolan, så himla typiskt att det ska bli så här,.. rätt komiskt att jag skriver på bloggen när jag är så sjukt stressad just nu,.. hahaha... aja, engelska lektionen slutar om en timme och jag kmr inte hinna dit, aja, får läsa lite på bussen påväg till skolan så jag hinner i kapp, aja, vene om dem har läst något mer, men får ta och skynda mig nu, så hejdå!...



trötter gånger hundra...

hepp inget sms, får väl ta och störa^^ har också duschat precis så det blir raka vägen ner i sängen för är så himla trött, vene vrf klockan är ju bara halv 12? aja x) får väl hoppa ner i sängen<3 ensam... men den smällen får man ta i denna situation, vill nån göra mig sällskap? hahah, SKOJA!!

ne, ångra mig förresten, tänker inte störa, tänk om han sover,.. får väl störa hnm i skolan imorgon och se om han överlevde flyg turen, heh, blir faktist lite orolig xD aja, får hoppas på att han sover^^

ne, nu får jag säga godnatt till alla mina stalkers, för jag är så hiiiiiiiiiimla trött att jag snart slår mig själv i data bordet, :) (heheh, önskar att jag får typ magsjukan eller nåt sånt, för har verkligen ingen lust att gå till skolan, vill ba sova tills det blir sommarlov, mheheh^^)

suger verkligen på att säga godnatt, fortsätter ju bara att skriva istället. men godnatt nu!^^

(dit val inte mitt att det skulle ta slut, och det spelar ingen roll om jag hade J eller inte, vet inte ens om jag skulle vågat ta chansen igen, jag är glad nu, och sluta gör det svårare själv, ville inte att han ska må dåligt mera, för om jag skulle vart i hans situation skulle jag gett upp på direkten, så snälla, låt oss va. ett tips, du är inte alls förändrad, du är värre.)





bigbrother.

hehe, där ser man, "nicki(y) stkhm" gillar att leva i sin egna fantasi värld, med sina egna historier ;) hehe, kom inte ihåg vem jag fick höra det ifrån, men fick höra att hans vänner? eller några andra hade gjort en egen sida åt honom nickipedia, där hans lögner? sanningar? finns med :P aja, rätt glad att inte han åkte ut, men sanna var jätte drygt och tror att rondney kmr ha lite fylle sex som hämnd >;)

hehe, gillade dock annies komentar, när hon berättade att hon tog på sig själv, fast lovat att inte göra det och hittat sin G-punkt xP haha, grattis?

aja, nu kan sanna byta sitt löshår och dryga runt med sin "skönhet", ne, nu ska jag kolla på lite män som hatar kvinnor :)

(har inte fått sms än, men vill inte skicka han kanske kraschar då x]...)


hemma. :)

hemma igen, eller komma hem för ett tag sen :) men måste be om ursäkt för min dåliga uppdateringen, men J har varit här, och jag vill spendera så mycket tid som möjligt med hnm nu när han kom upp, för lite svårt att träffas då jag bor här i stkhm och han bor längst ner på kartarn, :) distans är jobbigt, men om kärleken är stark nog överlever den :)

uuh, dags att ta medecin snart, hehe, men nu kollar jag på bigbrother, få se om nicki åker ut idag, trodde verkligen inte att han skulle va så himla skrytig av sig, för han var aldrig det på dans lektionerna i skolan, menmen, skenet bedrar? ^^ aja, nu ska jag fortsätta kolla tv, hejdå så länge! :)

ful bild på mig så länge, x)..

Mobilblogg - i bilen

För nångra minuter senare så lämnade vi av J<3 vid flygplatsen :( saknar hnm redan >.< men det e faktist ba ungefär en månad kvar tills vi få ses igen<3 ne nu ska jag svara på mitt SMS, hörs när jag kmr hem, hejdå!

danboard's.


godmorgon/eftermiddag.

min lillebror har precis trötta ut J precis och han är helt död nu, heheheh ;) och han ger itne upp heller, men haha, det får han ta och göra nu. rätt kul att se dem boxas, få ta och filma dem när dem gör det nästa gång för det var as kul, aja, måste gå nu hejdå. :)

äntligen klar...

har nu städa mitt rum, men har fortfarande massa tvätts som ska torkas och sen vikas in till garderoben, men får göra det sen när jag har tid, nu ska jag gå och klä på mig och fixa mig iordning, så ännu än gång kan jag inte blogga ordentligt igen, menmen, hejdå! :)

(juste, mina låd figurs bilder jag har, är från nåt asiatisk land, vene vilket, men det är typ mini robotor? aja, tycker dem iaf är söta :D)


godmorgon?

vaknade för lite mer än 1 timme sen, och tog mina tabletter på direkten, men mår så illa nu :S,.. aja, det går säkert över snart, men nu har jag faktist ingen tid att blogga, men jag uppdaterar längre fram på dagen för nu måste jag bara TVÄTTA och STÄDA, så hejdå så länge! :)

godnatt!

måste verkligen sova nu, har massor att göra tills imorgon, så får vakna tidigt faktist och börja städa på direkten och plocka undan,.. x) aja, godnatt då!



älskar att driva med folk ;)<3

tror dem kmr ha en grym fest sen! ;)


bababa...

i don't wanna break you heart,

i just want a brand new start.


tabletter.

äntligen har jag fått mina förbaskade tabletter mot mitt låga blodvärde, så kmr nu i 30 dagar ta 4 tabletter varje dag, får hopppas att det funkar, eller så kanske jag dör, på tanke med att dem gav mig "förstark" kräm för min hud, och skadade den, så a, om jag dör så äre läkarnas fel här i täby...

(åh nej... va tråkigt... man måste svälja tabletterna hela, tror verkligen inte jag kmr kunna klara av det,..*suck*, förstår faktist inte på människor som inte kan svälja en tablett på direkten, det är hur enkelt som helst...)

garderoben...

jag vet inte vad som egentligen är värst? städa rummet eller städa och fixa iodring min garderbo,.. tar typ lika lång tid på båda grejerna...men aja, får det rent om kanske 2-3-4-5-6-... om ett par timmar iallafall finns det en chans att det blir rent igen x)

aja, snart får jag ett rent och fint rum igen, aja, hejdå! :)

(skulle va överlycklig om man hade en sån här garderob, men skulle tagit självmord om jag stöka ner den...)


hej.

håller just nu på att städa, vika, och tvättar. måste städa massor nu och försöka hålla det rent åtminstonde rent i 1 dag den här gången, aja, har faktist inte så mycket att säga, men skriver mer under dagen, men nu har jag massor att göra så hejdå! :)

kmr vilja ha själv ha svar idag.

(the script,<333.)

hahaha! xD


baby daisy!



haha... :')


solsidan<3

det bästa i sverige är fan solsidan! så jäklar klokrent, det bästa är ove sunberg, honom hat-älskar man xP
haha, underbart senaste episoden, när ulf äter bajs macka xP "du ser mig äta en bajsmacka och du säger ingeting" hahaha, smakar lite unket xP, ahha, ove<333



plugg, plugg, plugg...

dags att göra lite matte nu så jag kmr i takt med alla andra, men ligger rätt bra till nu, men alltid bra att göra lite extra matte plus, vi har fått papper nu där det står att vi måste typ göra 4 sidor varje vecka, yay!!! .........NOT.

aja, får väl tvinga mig igenom det här i 1 timme, sen ger jag faktist upp skiten, aja, hejdå så länge!


dasiy.

här har vi familjens hora kissemisse ^^, rättare sagt min katt, för fick henne i födelsedags present, hehe :) aja, har iaf aldrig påståd att hon är helt frisk,,.. x)


dit svin!

så kul att du kan vara så genom vidrig. säga att du är en helt ny person, står upp för dig själv och LJUGER aldrig, ha..ha..ha! det första jag får är massa lögner av dig, jag vill inte ha kontakt med dig längre, lek hur mycket du vill med dina tjejer hur mycket du vill, men jag tänker aldrig såra nån så jäkla mycket som du gjorde mot mig, vill inte ha nån kontakt med dig ALLS längre.

det här är över. och du gjorde ett val, så låt inte mig lida för dit skit, jag är lycklig nu, så sluta förstör och göra allting jobbigare för mig!!

förstå att det ALDRIG kommer bli oss igen!!! ALDRIG!


onsdag.

hepp har inte lyckats gått och ätit frukost, och min mobil är där nere, så känner mig jätte ensam x)... min mobil är som min bebis, jag brukar aldrig lämna ifrån dig, och de få gångerna det händer av MISSTAG, blir jag ensam... aja, tror den har lyckats sjunka ner bakom soff kuddarna får gå runt och leta efter den snart, men nu äre dags att hoppa in i duschen,. bara för man är sjuk så behöver man inte va äcklig^^, aja, hejdå!


don't lose who you are...


sjuk/förkyld...

så typiskt, ville faktist gå till skolan för jag har inget speciellt och göra här hemma, men jag bordde börja städa innan j kommer hit, och det vore en bra ide..aja, vaknade iallafall med ont i huvudet, ont i halsen och jag var jätte yr, men det går säkert över, snabbt hoppas jag.

så a, JUSTE, skulle skicka in mina uppgifter igår och yay! internet dog flera gånger på min dator, så får ta med ett usb minne imorgon till skolan och lämna det, för min dator verkar verkligen inte tåla internet, fast det är värst i skolan, usch,... skit internet.

aja, borde nog äta frukost nu och vila lite så det här försvinner, så hejdå så länge!

(gillar willow smiths nya låt 21st Century girl.)

trötter.

nu är det dags att sova, börjar bli jätte trött så godnatt, ba 2 dagar kvar yay! ne nu måste jag soav, godnatt!


det är dig jag vill ha...

mina dagar.. :)


fejk-leende :)


hemma.

har precis kommit hem, och har massa med skoj att göra, läxor<33 jute fick MVG på min idrotts uppgift, yay! hehe, :)

borde kanske gå och påbörja med läxorna, aja x) hej då så länge :)
(har jätte ont i gomen, har typ en sår där, men vad jag vet har inte jag gjort mig illa där,..??)



Mobilblogg

Är på väg hem nu från gympan, och vi hade världens roligaste lektion! Badminton!, så jäkla tråkigt, så gick och gymma istället... :) tiden gick så mycket fortare då, aja, nu äre bara hem och plugga massor, hejdå så länge!

grattis på kvinnodagen!

hahahahahah,..



*suck*

Aaaah,...! Den är textad och den är konstig, haha, det blev en techno remix när filmen hackades, "ah,ah, Josef, ah Josef i..." bästa delen av filmen, aja, får se hur resten går x),..

skolan...

har nu kommit till skolan och det var jätte tomt, men känner mig faktist lite ensam för dumma tina missade bussen aja, kanske ska va busig och ta hennes plats, mheheh >;]

idag på filosofin så ska vi se en "jätte b..r..a.." film om jesus och den är mer än 6 timmar lång, så det kommer väl ta 3-4 lektioner att se klart skit filmen, hoppas det är på engelska så man slipper ha text för det är så jobbigt att kolla film när det är textat för man missar ALLTID halva filmen,.. aja, hoppas filmen ens går att kolla på, aja, det går jag se snart :S

man kan inte få allt som man vill, lilla du ;)

aja, det börjar sig bli film dags nu :(, aja,.. i 2 timmar!! :'( aja, ska uppdatera hur det går med filmen och berätta hur mycket den suger!

(ser så ledsen ut på bilden, men aja, hittar ingen annan bild, och har ingen lust att ta bilder nu när det är andra i klass rummet! x]=))




godnatt!

bäst att gå och lägga sig nu så jag är åtminstonde lite pigg till skolan imorgon, men vet att det kmr va/bli ett helvete av hela skiten, aja. får försöka blunda och tänka på annat, för kmr verkligen inte överleva imorgon om jag inte försöker finna en "bra punkt" att koncentrera mig på, aja, ska sova nu iaf, så godnatt och vi hörs imorgon igen! :)

3 dagar kvar<3, saknar dig massor,..

(man kan inte alltid bli bra på bild, godnatt!)

i don't wanna broken heart, and i don't want to play the broken-hearted girl.


glass k***n,.. x)

heheheh,.. x)



du vinner HALFT, här är en bild på mig i glasögon, men man ser inte så mkt, så hehehe >;]




random bilder + katt filmer :)




jerry show.

aaaw, missade typ allt, eller såg dem sitta 15 minutrana, då allting e ba tråkigt, har verkligen ingen lust att se suddiga bröst i tv, men jag skulle väl spyt ner mig självom dem inte var suddade x) fick faktist ont i ögonen och huvudet en gång pga pogramet för dem visade så jäkla många bröst, eller rättare sagt "suddiga bröst" så blev helt knas i huvudet, usa är ett mycket underligt land x)


hemma! :D

varit på den där "intervjuven" nu och äntligen är jag hemma igen, me so happy! har faktist lite bilder idag, som jag lägger ut strax, :) juste blev jätte rädd idag, va en kille som såg jätte läskig ut och var en blanding mellan hiphop/emo/gangster/punkar, han gjorde jätte konstiga läskiga dans steg och hans klädsel gjorde det ju inte bättre... trodde seriöst att nån skulle dö.

sökte på "emo/gangster/punkare/hiphop läskig kille" på google och det slutade med att jag hitta väldigt konstiga bilder, några som var väl lite udda, var väl dem som hade tatuerat sin K*K... x) aj? aja x)

yay! jerry show är nu! men skriver mer sen, lägger ut lite kuliga bilder så länge, hejdå!


(hehe, inte bli sur nu tina ;), fångad av en strom vind?)


(plattan)

ne hinner inte lägga in mer nu, det har tydligen börjat :O?! aja, hejdå!

...

Va ha jag gjort... nu är det allt fö,... finns inget att göra åt det,. TIPS lyssna aldrig på Depp musik!

Framme, men...

...vi är 1 timme och 15 minuter TIDIGA, så vi får peta varandra i navlarna för att underhålla varandra, heheh,..åååh, vill verkligen att det här ska gå fort, gillar inte att vänta på saker och ting + jag hatar interjuver x),.. Yay! Märkte precis att jg skrev parre istället för sparre,.. Så jävla fail xP, aja x) får skylla på dyslexin, hehh >;} aja, nu ska jag fortsätta vänta, hejdå så länge!

skolan...

yay äntligen funkar internet! det här internet vi har i skolan är inte alls bra, den dör var tredje sekund hela tiden, och sen så hatar min lilla fjortis dator all internet så ibland tycker den att det är roligt att undvika internet och förstöra för mig under mina hemska timmar i skolan, aja, överlever hittills iaf, och nu funkar den så jag är som sagt nöjd och glad. :)

efter lunchen idag ska jag på en jobb interjuv med tina, så får se hur det går har skrivit ett personligt brev och cv nu under skol tiden då internet inte funka, men blev faktist nöjd med den delen, aja, måste göra engelskan nu innan min lärare får damp och tror att jag "lurar" henne,.. aja, kommer mobilblogga lite senare för kommer inte ha tillgång till datorn sen, men skriver mer sen när jag kommer hem om interjuven och allt, aja, hejdå så länge! :)

aaah! nu fuckar det igen, så kan itne lägga ut någon bild/musik, hejdå, nu e jag sur... jävla skit internet!

Mobilblogg, - horoskop.

Skytte -"en harmonisk relation verkar vara på väg in i en liten jobbig fas, du har kanske råkat upprepat ett misstag?"... Ha, ha, ha,..

*suck*

det gick inte så bra att sova, men är verkligen trött nu så ska sova på direkten datorn stängs av. saknar dig<3... men snart så, kmr inte släppa taget om dig när du kmr, aja, godnatt! (grötigt<3)


<3

yay, bara 4 dagar kvar<3, men tror jag ska sova nu för börjar bli jätte trött, så, aja, godnatt!


GLEE.

måste ba påpeka en snabb grej att man kan inte, INTE GILLA GLEE, seriöst, den här låten smällte jag för när jag hörde den första gången, GLEE<3MIG.


distans?

för- och nackdelar med distans förhållande som jag tycker är väl för det mesta som då är nackdelen att distansen är det jobbigaste, för man kan inte träffa varandra lika mycket som man önskar sig, men fördelen vad jag faktist tror är att förhållande "hålls" mycket bättre, och man förbättrar ju ens förtroende för den andra, och jag tror att man får en större saknad på varandra också så gör att man får mer längtan/spänning i förhållandet x)? det där lät lite fjantigt men jag tycker det iaf.^^

men en sak kan jag lova DIG är att jag kmr göra allt för det här förhållandet.<3


mando diao<3 how we walk.


CV + personligt brev.

OMG, sista sekunden grejen för jag höra av Tina att imorgon så vill hon att jag ska följa med på en jobb ansökan, och nu måste jag skriva ett CV och en personligt brev och har aldrig gjort det förut, så det här kommer gå åt helvete, får be mamma om hjälp, annars kmr jag ha 2 ord totalt att skriva, aja, får se hur det här går, x)...

får gå och duscha nu, för annars kommer jag somna äcklig, för kmr sitta uppe väldigt länge för det här, aja, hejdå så länge då! :)

(juste! glömde visa förut mitt favvo shot glas från indien, på min hatar/älskar lista, aja, här är den iaf, tycker själv att den ser ut som ett pytte litet öl glas :P)



design + headern!

åååh är så glad över min header blev så himla glad när jag såg den! :D massa med lycka nu! tack så himla mycket MIRA för headern, älskar verkligen den! :D sen äre små grejer jag måste lista ut, som ramarna, och färgerna på rubrikerna, och så, men får försöka kämpa mig igenom det,..^^

TACK IGEN SÅ MYCKET! :D

tiden läker alla såren.

så fel, det är inte sant. tiden läker aldrig såren, tiden gör så man, jag vene... jag vet hur allt ligger till, och jag mår lika dåligt, men jag vill försöka visa åtminstonde att jag är "STARK" men även kollar jag bilderna när ingen ser, eller tänker på sånt jag inte vill göra. de här va dit val, nu försöker ja ba börja om på nytt, men det går sådär med all smärta, sorg, skuldkänslor, och att försöka glömma bort dig,..

snälla försök gå vidare, orkar inte att ta upp samma smärta varje dag, vill att du ska må bra också, men ingen av oss mår bra av att,.. eller rättare sagt jag klara inte av att se dig må dåligt, för får skuldkänslor så jag inte kan tänka ordentligt.

men gjort är gjort, det finns inget återvändå nu, tyvärr.

hemma igen :)

kom hem för ungefär 10 minuter sen fast tränade ba i 30 minuter pga av mitt blodvärde, för höll på att tuppa av/svimma och allt blev jätte suddigt efter 10 minuter, så fick va försiktigare med dem sista minutrarna, men det var rätt skönt att träna, tror ja följer med mamma imorgon med. :)

juste, pga det som hände, så tvingar mamma mig snart att äta blodpuddig, apelsin juice, och blom kål... allt är okej förutom blodpudding, det är så himla äckligt, men jag/"vi" kan itne köpa tabletter än för läkarna har inte ringt och sagt vilka de är, så får tvingas äta det här... :S (läkarna här suger hade förut som eksem i mitt ansikte förut, och dem gav mig en förstark kräm som dem rekomenderade så hela mitt ansikte fick mer utslag och blev torrt, idioter.)

aja, ska väl hoppa in i duschen snart, hepp tydligen inte, ska äta nu, hejdå!



(ibland måste man bjuda på isg själv, heheh,..)

workt it girl.

yay, kmr få hjälp med min header och kanske designen från en tjej jag halvt känner, och har sätt va hon gjort innan och det var jätte fint, så tror det kmr bli fint :) så jag slapp att fixa det, yay! skulle bara faila iaf, och nu äre nån med talang som kan fixa och göra det oredntligt, så jag är nöjd :)

aja, ska träna om 1 timme ungefär, mamma skulle testa nån ny grej där som dem kmr börja med i dag, samba? eller nånting, och jag sa starkt NEJ, jag gillar inte afrikansk dans, arobiks???, och såna grejer då man dansar och gör konstiga rörelser är inte min grej och jag är ba obekväm i sånt, så jag ska väl springa och springa och springa... x)

aja, dags för mig att stänga ner datorn och fixa klart med ipoden och gå snart, hejdå så länge! :)


(inga kommentarer om mitt morgon hår,..)

header + design.

det är som sagt söndag idag... så hade tänkt fixa ny design + header, men måste utnyttja en vän nu, men det kmr gå åt helvete att få hjälp av hnm, men när jag e klar, så ska jag försöka få hjälp :) aja, nu ska jag fortsätta, hejdå! :)

melissa horn<3

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


vill sova mera...

vaknade allt för tidigt, men rätt svårt när lillebror springer runt och skriker om hjälp, och ba random pratar högt, sen min lillasyster som dunkar som fan, och har hög musik, aja, GOD MORGON. fast a, kommer bli oimöjligt att sommna om så lika bra att vakna, men tänker inte dra upp mig ur sängen än iaf.^^

idag är det sista dagen på sportlover/helgen och har verkligen inte lust att gå till skolan imorgon, och träffa a, behöver inte ens ta upp det, aja, är lite för trött att skriva så, godmorgon och hejdå så länge!


(lite humår på morgonen sitter aldrig fel.^^)

<3

YAY :D<3 nu äre bara 5 dagar kvar tills "J" kommer, heheh, tyvärr så har jag failat, och det kmr bli svårt att få honom att dansa på kinectet men jag får nog lite hjälp av nån att få honom att testa, hehe ;) ååååh! saknar honom massor,... men på fredag kommer han, och då släpper jag inte taget av honom<3

ne, den här gången ska jag sova, godnatt!


dagens gång.

trött och helt förstörd efter idag, hoppas allt bara tynar bort. just nu är status skit, fucked up, hat, känslofull, arg, sur, ledsen, förstörd, a, och flera tusen andra dåliga saker,... men det går som sagt över.

idag har jag inte gjort ett piss, det kanske har märkts på bloggen hur TOPPEN min dag har varit, och vad jag har gjort för skojiga grejer. men a, får överleva det som varje jävla underbar dag som har varit. aja, imorgon är det sista dagen på lovet + det är söndag, det kan inte bli värre.. men jag har nåt att se ifram emot så tror jag klara av alla skoldagar. :)<3

just nu ligger jag i sängen, smsar och ba tänker på grejer och saker och ting, men ska väl krypa ner ordentligt för orkar inte tänka mer för idag, vill ba sova och drömma mig bort,...

ååh nej,... kom precis på att jag missade WWE SMACKDOWN idag, nu blev dagen ännu värre, ja som såg ifram det,.. aaww... *suck* hoppas det är repris nu på natten eller imorgon,... :( aja, ska försöka tänka på annat.

godnatt nu/hejdå!


(lovar nya bilder imorgon.)

6 dagar kvar<3...

sen kan jag va lycklig igen.


boinflipp är min.

jag kmr inte byta blogg, du måste kunna stå på dina egna ben, du har sagt att det är över du flörtar med flera tjejer och berättar sånt för mig, låt mig va, och nej ja kmr inte byta blogg.

M.

du lever på att se mig må dåligt, men när du såg mig må bra och hade en tjej hos dig så klarade du inte av det, för jag måste må dåligt för du ska överleva dagen, och nej jag kommer inte byta blogg.

du hade din chans att få tillbaka mig efter du gjorde slut, men du ville inte kämpa för det, du vill bara ha nånting du inte kan få, och när du har fått det du vill ha, vill du inte ha det längre, så låt mig leva mitt liv själv utan dig.

så kul med alla dina lögner, dag 1... max, det här är det sista jag skriver till dig, JAG ÄLSKADE DIG, du kämpade inte alls, du sa dag in och dag ut att det var slut 24/7, grattis din önskan slogs in, låt mig nu vara tack.

"Det sårar mig sjukt mycket :'(... Fast är glad att det äntligen är över för oss... Du brydde dig aldrig om hur jag mådde, tänkte bara på dig själv. Du behandlade mig som skit varje dag men inte för det skyllde jag på dig. Antar du är en sån person som måste skylla på andra för att må bra...

Vårt förhållande var en katastrof."


dina egna ord, så sluta bli sur och få panik när jag mår bra, det är över.

facebook.

hahah, blev glad precis när jag pratade med min kompis tina på facebook,hon skrev en liten gullig grej, hon e skoj hon, som jag skrev i ett inlägg förut att jag mår bra av underbara personer så det är bara att fortsätt kämpa om jag vill klara mig ur den här skiten...

min katt snarkar och hennes katt pruttar xD, hon lägger snart ut en bild på kissen snart, som också är mördare som min,... aja här är iaf hennes blogg :)

(tina vi borde göra en tävling om vems katt som dödar mest fåglar på sommaren xD...)

TINAAAAAAAAAAAAAAAAA

rätt kul att när det står på facebook är det officielt ;) hahah, då vet man det till 100% x)...



ork, finns ingen ORK KVAR!!!!!

hata mig hur fan mycket du vill, tro vad du vill, skulle fattat efter att mina armar och kropp var sönder slagen skulle jag släppt taget!!!!!! dit äckel, att du ens vågar!!!! jag gjorde allt för dig och det vet du själv, att du vågar smutskasta mig så här!!!

det var du som gjorde SLUT, INTE JAG!!!!! så fort du blev sur/arg på mig gjorde jag allt för att försöka stoppa dig att inte göra saker som skulle göra saker och ting värre, och jag gjorde allt som du ville göra och de få gånger jag inte ville göra nåt var jag en hora, slampa, äckel, fetto ECT!!!!! så sluta ge dig på mig hela tiden, det är slut PGA DIG!!!!!!!!!!!

vill du att jag ska säga SANNINGEN, alla gånger du jaga runt mig med kökskniv, tog fram köksknivarna och försökte skära dig men jag stoppade dig, när du slog mig, att jag inte fick ha några vänner, att jag knappt fick sova hemma längre, när du sa till mig varje dag att städa upp efter dit skit, laga mat åt dig, och gnällde om jag gjorde fel, när du skrev till dit ex att du sakna henne i mitten på vårt förhållande, och skrev att du gillade henne, kallade mig fett så fort du fick chansen, oja, det är jag som var problemet i vårt förhållande, och fortfarande älskade jag dig. du är vidrig!!!!

(det vet du själv dit äckel!!!!)


jag är trött att dagligen behöva gå igenom samma skit om och om igen!!!!! jag orkar inte lägga ner mer energi på dig!!!! du har förstört mitt liv flertal gånger räcker det inte nu, allt jag vill är att du ska låta mig va för gott, vill inte ha dessa patetiska kommentarer av dig med LÖGNER!!!! varför kan du inte låta bli att förstöra mitt liv mera, jag orkar inte mera!!!!!!!!! jag vill inte ens leva pga av dina sabotage och sjuka sms och samtal från dig, FÖRUT, jag vill inte leva mer dit äckel!!!!!! så låt mig vara!!!!!

du har gjort dit nu, du har äntligen krossat mig totalt nu, GRATTIS, kan du nu låta mig vara nu!!!!!!

ångest? saknad? ne, förvirrande och svårt avslut.

de jobbigaste och känslosammaste avslutet på ett kapitel, är bilder, saknaden, hoppet, kärleken, hatet på slutet, men mest av allt är minnena. jag kan inte radera mina bilder än, vill inte ens öppna och börja rota runt och radera allt för då mår jag dåligt och sitter och stor gråter och jag har som sagt ingen lust att gräva i gamla minnen för då mår jag som sämst, så försöker bara undvika bilderna, och göra och ta mer bilder för att kunna gömma dem ännu mera.

hittills har jag förlorat 3 vänner, den 4 personen som jag hade min stora ilska på är feg och skrattar bort allt, men äntligen kan den personen få som den vill, med en lite förvarning på R******-G***, men som de ser ut nu så verkar allting funka mellan dem, kul för er.

vill faktist jätte gärna sluta skolan nu till sommaren, men det är lite svårt för gillar verkligen min skola och trivs i den, men ska försöka mitt bästa att släppa taget om allt och börja om på nytt. för orkar inte ständigt bli påmind varje dag i skolan, hur allt var. Men det är väl bara på med fejk leendet och försöka må bra.

(vet att du läser, så då kan du lika gärna lyssna med.)

(föresten så tror jag att det inte det kmr bli några efter bilder på min städning, för min rum är stökigt igen,.. he...he...he.)

5 saker jag HATAR & ÄLSKAR.



*suck*...

så trött på människor som alltid ska tro att ALLT handlar om dem, det här är mitt liv, alltså mina problem, mina val, och vad jag har gjort för att det ska bli som jag vill, ibland går det inte och ibland gör det de, och ibland då jag kan må dåligt över nåt och ångrar mig om nåt, men det betyder VERKLIGEN INTE att det har nåt med nån annan att göra...

jag har gjort dig glad och nöjd, men inte mig själv.

mår jätte dåligt IGEN, supprise supprise, men det går väl över snart..

"goooood"-morgon.

vaknade av att mamma kom in och sa vilken tid "J" skulle komma nu på fredag så blev jätte glad, men blev trött direkt efter igen,...

märkte för nån dag sen att alla gör matte nu, känns som jag har gjort för lite än det vi ska göra?? så får väl göra det sen lite senare, (om jag orkar xP)..

aja, nu ska iallafall psyk fallet som jag tydligen är, gå och äta frukost, hejdå! ;)
(ska ha min favvo tröja på mig idag<33)


(fick redo på att du talat sanning en gång, grattis.)

monsters.

jag vet att jag kan blir sårad och må dålig på 1 sekund, men jag kan bli lyckligare från personer som jag trvis med. lite trött dock på att fått ännu mera anklagelser av en viss person, O, och sen så när jag pratar med honom säger han att jag är psyk fallet, och anklagar mig för otrohet, det roligaste va att konfrentaion är nåt han lätt fegar ut på, stå för fan upp vad du säger om mig, när det ändå är lögner! kom inte sen med dina små fjantiga "ursäkter/förlåtelse" för att vi inte ska ovänner, FUCK OFF!

jag behöver verkligen inte flera av dessa personer i mitt liv, det behöver jag verkligen inte, men en ska ni veta, det kanske inte känns så för er, men ni gör mig så mkt starkare och mognare än er. men lycka till för er idioter mer ert liv, så glad att jag klipper det bandet nu.

och hmm, du står på hans sida men "sann" vän är du INTE.


"J"

typiskt att han hans mobil har dött,.. saknar hnm nu, eller det gjorde jag aen jag sa hejdå.. aja, det är faktist bara 7 dagar kvar tills han kmr tillbaka^^ så det är bara att hålla ut lite till, hade tänkt va lite dum och göra så han dansar på Kinectet, men får hoppas på att han vågar ;). det börjar sig att röra sig hemåt nu, hejdå!


ny favvo låt.

KATY PERRY - E.T. finns även en med (ft.) KENY WEST, men föredrar den utan, han förstör låten lite, så trött på hans tråkiga röst och så jävla omgjord att det inte är sant. fast jag tycker den är väldigtlik några av tATu's låtar, men den är fortfarande bra.


!!

dit jävla as! sluta mind fucka mig dit äckliga svin!!!

först säger du "buhu, kom till mig jag mår dåligt BUHU" och säger att du är på ****** samtidigt du ber en komma över till dig, du är så jävla patetisk, låt mig va dit äckliga vidriga svin!

(ta dina lögner och dö!)

mammas jobb.

kom för en liten stund sen till mammas rum efter att sagt hejdå till J, :/ (fast vi ses snart inom kort :)<3) fast vi ska åka igen bara en kortis med 3 andra och göra nånting, det ända jag förstod från deras samtal var trångt i bilen (mamma har faktist inte en stor bil, men det blir trångt med fullvuxna personer i bakre delen, för jag tänker inte sitta bak, jag sitter alltid fram när jag har chansen och tar hand om radion :D) och modem, menmen, bara jag har makten över radion så överlever jag xP

hahah, gillar faktist mammas arbets kamratar, alla är jätte roliga och dem ska alltid skämt och ha sig, jätte kul att vara här, ;D heheh, (nu mår jag lite bättre med lite skratt och skämt :P)

tror jag rundar av här, för tror dem vill åka iväg snart, :)


På tåget.. (Mobilblogg)

Ska se om det funkar att blogga via mobilen (han inte blogga imorse), men som det verkar för tillfället så verkar det funka rätt okej :) sitter nu på tåget från Stockholm Östra och ska ta mitt TREDJE blodprov,... Förstår inte varför dem vill ta ett till när dem vet vad jag har och kmr få tabletter för det..

Lyssnade precis på Jonas brothers och jag är lite rädd att det skulle höra igenom, så byte låt och då kom justin bieber upp istället,.. xP har typ en 11 årings musik smak, men jag gillar all musik, FÖRUTOM rock då dem skriker, mina äran blöder bokstavligen då... Finns en tjej som heter Jessie J, som jag gillar, hon har gjort en låt med B.O.B. som är grymt bra och sen massa annan musik, men favoriten är "WHO are you", :) ne, nu ska jag fortsätta att åka tåg och lyssna på musik, hejdå så länge :)

:)

suck, skulle kolla bussen när den skulle gå och det var 3 minuter kvar, så orkade inte skynda mig för skulle iaf missat den. så tar nästa buss som går 14 över, så hinner skriva ett litet inlägg. ska iaf iväg som det kanske märks, x).. så får se om jag mår bättre av det här, annars tror jag att jag aldrig kmr må bra igen, om jag inte gör det valet som jag egentligen,.. skit samma det har ingeting med saken att göra,.

aja, nog bäst att stänga av datorn nu, så jag hinner sätta på mig skorna och allt, hejdå! (skriver mer sen när jag kmr hem :))



...

du vet själv innerst inne vad jag vill ha, men det går inte, inte efter det jag fick höra, jag önskar bara ibland att du kunde sluta ljuga och hålla saker ifrån mig, men det behöver du inte längre, för jag vill inte va i dit liv längre...

du vet vad jag VILLe...

(innerst inne så kämpar jag för dig varje dag, men på utsidan vill jag aldrig ens höra dit namn igen...)


ständing pågår... :(

håller på att städa rummet och det är jätte jobbigt...men är väl klar om 1 timme eller TVÅ... men a, här kan ni iaf se hur grisig jag är, och får fortsätta städa mitt jädrans rum, det är litet men ändå så kan det ta flera timmar att städa det, hänger inte med... aja, det är bara att fortsätta städa för min del... :(


GLEE :)

(godmorgon) tror Glee är en av den bästa serien jag nånsin sätt, sätt rätt många episoder nu och alla är lika bra som dem innan. fast gillar jersey shore också, >;] säsong 3 är as bra och kul! aja, ska väl börja städa mitt rum nu...


trött och vill sova.

är hur trött som helst men jag kan verkligen inte sova,.. jag har typ en "tyngd" på bröstet och får typ ont i magen bara jag ens får den idiotiska tanken och lögnen som var sanning,. måste verkligen kunna komma över det här, för jag orkar inte ständigt må dåligt, det är inte alls nåt jag orkar med.

jag vet inte vad jag vill längre.

varför måste alltid jag hamna i dessa situationer, så fort nån mår dåligt måste dem trycka upp det i mitt ansikte, och säga saker som gör så jag mår ännu sämre? jag vet inte vad man tjänar på det, från den andras sida. men jag förlorar väldigt mycket kraft att kunna gå igenom skiten om och om igen, och det är inte alls kul.

får försöka ta lusten att hoppa in i sängen nu, men orkar inte ens göra det, för mår så himla jävla dåligt, men det går väl över om si så där ALDRIG...

godnatt.


it's so cold without you.


rita, rita, rita :)

sutit ett tag och ritat nu, och min vägg har äntligen 4 månader senare fått en till täckning upp på väggen, fast en har rivits ner av min katt... den har dock inte gått sönder så måste bara hitta en ny plats till den :)


we<3it(2)

så himla trög,.. fattade nu meningen med den här bilden... xD (tog cirka 30 minuter att förstå...)



we<3it

hitta en jätte härlig sida med hur underbara härliga bilder som jag blev helt förälskade i. önskar verkligen att min systemkamera fortfarande levt i dag, för man får så mkr insperation av bilderna, *drägel* *drägel*...

det skulle bli ERROR på min dator om jag sparade alla bilder jag gillade^^
(skulle verkligen inte sitta fel med tatueringen<3333)



i stand here alone again with the mess i've done.


godagens mina stalkers.

idag har det vart en dålig dag som alla andra dagar tidigare, beslut ångest, skit liv, och GUESS wHAT, jag hATAR kärlek, speciellt när man inte kan svaret på sitt egna beslut.åååh jag hatar mitt liv så himla mycket, jag vill serilst bara DÖ, DÖ, DÖ, DÖ och dÖÖöö!

sen har jag bestämt nu att jag ska försöka byta skola efter sommaren. har ingen lust att gå kvar där jag gå, så ska avsluta detta år och sen nu försöka hitta en ny skola, för trivs verkligen inte hur mitt liv har blivit. och jag tror det är bäst så, plus så har jag "förlorat" personen som stog mig närmast i skolan, och då känner jag mig ingen lust att gå kvar, men få se hur det bli med den saken.

som mamma sa; "man behöver inte ha en kille" och det är sant, men jag vene. får väl stå på mina egna ben efter mina val.


tankar, funderingar, men inga svar,..


tatueringar.

åååh, vill så gärna tatuera mig! men är så rädd att ångra mig, plus jag är 17 så mamma kmr ju inte tillåta mig sätta bläck på min kropp, men bara ett par månader kvar sen är jag 18 år<3. men har kollat runt lite på tatueringar och hittade ett par jag jätte gärna skulle vilja ha :)

(jag gillar inte typ djur/människo-tatueringar, gillar mer random små grejer/texter istället, mycket finare än allt flams och trams :P)




är dock lite sugen på den här faktist?


hmmm?

vet inte om jag ska skratta eller gråta?


ska bli hora när jag blir STOR.

för vad spelar det för roll, alla killar är svin, alla killar är ute efter samma sak, plus är inte så kram glad av mig då och då, så jag vinnner väl också på det + får betalt. tror jag skulle trivas med det. lite tråkigt i längden, men vrf jobba med nåt annat, när man kan se RIKTIGA svin som visar och är ärliga med vem dem är, istället för att gömma sin personlighet som tyvärr? RIKTIGA vidrigt äckligt svin.


who are you.


,.

allt e borta nu. snälla ring mig inte...

ännu fler lögner och falska känslor.

jag vill bara försvinna, försvinna från den här äckliga falska världen. alla ljuger, alla har känslor för samma person, alla sviker en och hugger en i ryggen. rykten visar sig vara sanningen bakom allt, och "vänner" är bara falska, hela jävla skiten är falska!

jag hänger inte med, hur kan man våga säga såna saker som du sa, och ena sekunden göra det du gjorde?! hur vågar du ens söka efter tröst och ljuga för att man ska bryr sig, när allt ändå var lögner, LÖGNER, du kmr aldrig finna SANN lycka med alla dina lögner.

jag är glad att jag struntade i att komma till dig, blev så ledsen att höra hur dåligt du mådde och ville finnas där för dig, vare sig du ville det eller inte, inte konstigt att du inte ville att jag skulle komma, för du var aldrig där, du var hemma och grät i din jävla telefon efter tröst, att jag ens gick på det? att jag inte fattade att  det var bara en till av alla 1000 lögner som du skapat.

jag önskar att jag aldrig lärt känna dig, dit falska svin.

RSS 2.0