musik :)

sitter hemma och knarkar i mig låtar i huvudet, ska spela 9 crimes och utan dina andetag imorgon på musiken :S får se hur det går, är jätte nervös för båda låtarna, vet dock inte om jag ska försöka att sjunga till utan dina andetag , blir säkert så iallafall och det kmr inte alls låta mys för den passar inte alls min bajs röst PLUS grejen är att det blir lättare att spela om man sjunger med tycker jag xP

aja, nu blir det pyttipana, mums! :D

/bilder kommer sen lite senare, och idag har jag lovat mig själv att sova tidigt så jag för en gångs skull kan locka håret :D

VÄRME :D myyyysigt... :)

skickat in läxan/uppgiften nu, men nu äre att gräva i garderoben kommer tillbaka då :P HEJDÅ! (så länge o.O)

mheheheh >:]

ändrat min design nu och föredrar den mycket mera än vad jag gjorde med den andra, så nu är jag nöjd och kmr inte byta design på ett tag. :)

är jätte trött och fryser, men tror jag råka stänga av elementet i rummet istället för att höja värmen så nu fryser jag, men jag borde nog kunna fixa det och vrida på värmen igen :)

hmm... nu ska jag eller rättare sagt MÅSTE skicka in idrotts arbete höll på att glömma bort det, sen måste jag hmm,.. vene, jag måste göra nåt så jag inte fryser iallafall, men ska skicka in arbetet nu så hejdå så löänge :)

me2day@
/gillar inte alls bilden jag lägger ut, menmen,,,??


13:37 :P


vaken nu!

morgon morgon, precis vaknat, och måste städa mitt rum, lkyckades stöka till det när jag skulle sova???? aja, nu ska jga öva lite på gitarr låten och städa och duscha, skriver sen liten senare! hejehj :)

header?

börjar ogilla min header väldigt mycket, och har kommit på en toppen ide till en ny som bler mer mej och mer kläder... men behöver hjälp med fotningen, så ska se imorgonen om victoria orkar hjälpa till mig med headern, skulle va kul ide faktist, tro det jag tänker mig också är väldigt bra ide och förnurlig, vi får se om victoria e på för då blir det ny header inom 24 timmar eller 48 ,, hehe, ne nu ska jag sova snart, denna dagen har varit fucked up. god natt!

hahahah, RANDOM!!!?!


snart hem..

slutar om ungefär 30 minuter, och har piss tråkigt, det här blir ett snabbt och kort inlägg här, dagen har vart sådär, jag måste fixa religions grejen och skicka den sen för blev aldrig klar på lektionen, aja, orkar inte skriva mera, hejdå! x)

min nya favvo låt :D


meATschool
@


omringade av massa snoppar.. :(

sitter i skolan just nu, och ska ha religion räddad från TEMA = fucked up... igår så orkade jag inte göra ett piss på tema så stat i 2 timmar och gjorde, hmmm? ingeting x) menmen.. såna dagar (VISA SPECIELLA LEKTIONER SOM MAN HATAR ENORMT MYCKET) finns det ju :)

hmm, efter skolan idag så ska jag????? åka hem till min pojkvän sen blire hem lite senare, måste bara få svara från ett litet troll som tydligen inte var vaken på morgonen.. aja, får vänta med svar då :)

ne, nu börjar lektion så borde sluta skriva nu, men lägger in nån bild eller 2 :P

me2day@


uuuuh! fick sms, ska se om det var trollet som svara! :)

tåg dags!

det var nåt cp med min dator för internet funkade bara inte på min dator... *suck* men ska gå till tåget nu, eller om 5 minuter, men det tar så långt tid att sätta på mina skor så det är bäst att göra det nu, hinner inte lägga ut nån bild, men skriver så fort jag kommer till skolan! hej så länge :)

skola...

det måste vara fel på mig, jag kan inte somna senare en 6-7 tiden på MORGONEN?!?!?, inget jag själv är så nöjd med, sov cirka 10 minuter idag,,.. ett helvete är det, blir bara flummig och sen mår jag bara dåligt skit greja som jag har fastnat för, men som sagt sov bara i 10 minuter idag, så ska lägga mig tidigt typ vid 8, så jag kan sova ut...

aja, sitter i skolan nu, och har religion rätt kul bättre än tema som vi TYVÄRR har efter lunchen, trååk, menmen. har ett par frågor i religionen kvar att göra är bara på 4, men det blir så att man fyller frågorna med massa text och inte med nån fjutig mening, nej nu bablar jag bara på massa onödigt..

me2today@

(kan TYVÄRR inte ta foto nu på lektionen, men lägger upp en bild på mig och min kenny tröja som jag faktist har på mig idag så får ni nöja er med det så länge :))



framme hos min pojkvän :)

när jag gick av bussen så var det ett helvete, jävla hockey bana, vene hur många gånger jag höll på att ramla, men det bästa var nog att man hade converse på sig och fick glida fram som skridskor om amn vill överleva och inte bli på körd.. x)

nu kommer lite bilder fårn mitt rum som jag har städat så fint :)


ups! ^^

haha, idag så kunde jag inte somna så vid halv 5 på morgonen åkte jag till min pojkvän och somna där och vaknade vid 3 då vi vanligtvis brukar slute skolan... jag är inte på top nu, det märks verkligen.

idag har jag städat mitt rum, nu får se bilder sen hur resultatet blev, :P nu så ska jag kolla bussen och åka till min pojkvän, får dock inte glömma min kenny tröja<333 ^^ aja, nu måste jag åka, hejdå!

me2day@

(och tack var mamma så har jag börjat älskat en av Rasmus Seebach, - Sig jeg skal ^^)


hade min HOMER SIMPSONS tröja på mig idag, :D!!


sur.

wee, äntligen är headern klar, MEN, den faila stort därför jag har vit bakgrund, det är trist, men jag orkar inte sitta flera timmar och fixa det, och jag har redan förstört tors ro, så det är meninglöst att uttnytja hnm nu, men a, är iofs rätt nöjd med headern, och visst kalla mig trashig blablablabla jag bryr mig inte, och har ni aldrig haft bikini på er förr?

hehe, lite töntigt att försvara sig för nåt som inte har skett än, men jag vet att prat kommer börja från visa håll, aja, en del lever ju på att förstöra andras liv, aja :)

idag var det väl en lugn dag, men mår så jäkla dåligt,... mensverk hit och mensverk dit as jobbigt, och det bästa med mensvärken att smärtan är så himla uderbar... NOT!

imorgon blir det gympa.. men ja kmr inte va med, mår så dåligt.. aja, nu ska jag väl stääda och tvätta, dags för mig att göra det har tagit sån lång paus från det, plus nu  kom lite sällskap in i dörren det göre bara bättre! hej så länge! :)

bilder kommer sen! :)

dagen innan skolan..

usch, jag vill bara kryppa in i sängen, gömma mig där och inte vakna. jag hatar skolan, vill inte gå dit heller, aja, bara 1½ år kvar sen är "friheten" framför en, lite fel ord val, iaf, aja, skola skola skola.. har valt att ha min homer tröja på mig men vet inte vilka byxor, ska se om jag hittar mina svarta nånstans, för det skulle passa bra :)

aja, headern har inte kommit upp en som man kan se men det ska jag fixa på, grejen är att bilderna e inte klara, eller rättare sagt inte tagna en, men jag hoppas min ide bordde blirr toppen, den bilden jag har fått i huvudet iaf är fin x)

ne, men nu ska jag kolla lite på tv, men jag bjuder på några bilder från indien så länge :)



snösnösnösnö..!

ska iväg nu, eller snart ska jag till täby centrum, ska ba trycka ner all packning i väskan och fixa lite katt grejer som att fixa vatten, maten och den underbar kattlådan....

asså gud vad det snöar! känns som vi kommer bli insöade, menmen, tror det är kramsnö så det är egentligen bara upp på pulka backen eller göra massa snögubbar, jag föredrar inget av det, har  inte den där känslan man hade när man va liten när man kunde sitta i fler aminuter och kolla på snön, gå till pulka backen och göra massa snögubbar, :)

me2day@

nu kommer en lite bild upp på mig, har min favvo tröja som jag köpte från indien, min fina kenny tröja, jävligt gul dock, men det e fint :) (det blir en liten halv taskig bild från webbcamen, men det är bara för att min kamera vägrade starta imorse, men ska ladda den sen och se om den funkar, ^^)


god morgon :)

vaknade för en lite stund sen, men de sjuka var att jag somnade runt 5 tiden och vaknade runt 9 - 9:30, och jag vart inte ens trött när jag vaknade helt sjuk.. önskar att min kropp ville sova lite längre, men det är faktist rätt perfekt för mig, jag kommer åka hemirfån vid 12-1 tiden och sen kmr jag att åka till min pojkvän :)<3 mysmys, tror säkert jag är hos honom vid runt 4 tiden om jag skyndar mig lite extra :)

ne, nu är jag rätt sugen på en god frukost, och som jag sagt tidigare så kommer förmodligen headern upp idag, men får se, kanske dröjer ett par dagar till men ska skynda mig som bara den :)

me2day@

usch...ne, ingen bild blire nu på morgonen ser för jävlig ut, aja, men vi hörst säkert innan jag ska åka i väg, så hejdå! :)

(kan lägga in en låt som jag gillar väldigt mycket^istället så länge^^)


nollett nolltre

sitter och håller på med bakgrundsbilden till bloggen, men resten av creden får DESIGNBLOGGAR för dem gjorde tekniskt sätt allt annat :) headern kommer upp imorgon nån gång på eftermiddagen/kvällen för har ett par grejer att göra, och för en gångs skull kommer jag sätta på väckar klockan så jag hinner med allt, men vi får se hur det går, jag tror mobilen kommer få en smäll eller två omd en börjar pipa :P

längtar tills jag får min iphone tillbaka, den har varit trassig nu i ett par månader, kanske två, men första månaden var jag i indien så strunta i att läman in den, men nu gjorde vi det efter nyår, så har en blackberry istället, rätt sköna attt skriva mer, men jag tror jag föredrar min iphone mera :)

nu måste jag gå ner och hänga upp mina kläder och göra mig redo för lägg dags, men kmr säkert bli nån timme sen ;) aja, god natt så länge på er då!

tänkte ba lägga upp lite bilder på mitt söta sällskap jag har ^^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0