campadre!

ett tips till er märkes töntar så är det så att det finns ett nytt företag som har funnits ett tag nu och det är Campadre. Ideen bakom hur Campadre jobbar så är det att dem köper in gamla märken, (= okej det där lätt fel) men om jag säger så här da om vi säger att ex några som dem har då som Paul Frank, Odd Molly, Calvin klein, Hugo Boss, Boomerang, Cheap Monday och flera andra (= mer info på slutet av inlägget hur man kan komma till deras sida mm.)

det dem gör då att dem köper in gamla kampanjer från dessa klädesmärken (och många flera) som fortfarande finns kvar och säljer det för halva priset istället för det orignala priset som var från början, och dem jobbar ju här där jag jobbar nu så jag har sätt deras kläder, glassögon, kalsonger mm, och dem är jätte fina så tror många märkes töntar där ute skulle gilla att spara ett par extra 100-lappar i plånboken efter köp hos Campadre! :)

STARTSIDA.
BLOGG. (tips om vilka varumärken som kommer upp denna veckan, senaste modet, mm!)
VARUMÄRKERNA. (flera 100 st, och nya kommer in hela tiden och även gamla som kmr tillbaka igen!)




<3

måste bara påpeka snabbt att dem snyggaste text tatueringarna är dem med vit text, älskar!
Tumblr_kuxeq8kerj1qzcip8o1_500_83322565_large

one day.

Tumblr_ln1zxts5x21qkjua9o1_500_large
Tumblr_lm13ateoh31qenxoro1_400_largeTumblr_lmgo6jnoru1qhf1jfo1_500_largeTumblr_lnblj5dqqz1qg7318o1_500_large
Black-bracelets-hair-heart-heart-tattoo-shoulder-favim.com-78191_large
(mom*)
Body-art-dad-love-tattoes-true-favim.com-86698_largeTumblr_lnihaxhjhx1qa0cxjo1_500_largeTumblr_lkp49pbkoy1qgroito1_400_largeTumblr_ln9ipwgkto1qbw1fgo1_500_large

äkita asiater!

Tumblr_lnitvxevgi1qelhuoo1_500_large

hahaha typiskt asiater ;)


rösta! rösta! rösta!

VICTORIA är med i en tävling på bilddagboken och temat är "vardag" och skulle va super snällt av alla er som läser min blogg att rösta på hennes bild, den är hur grym som helst, så rösta, rösta, RÖSTA! :D

(klicka på bilden för att rösta)

jobba jobba jooobba.

sitter här på jobbet, men min mysteriska nya hårfärg och mina nya kläder hehhe (a) förtillfälligt göra jag inget speciellt utan väntar på posten som kommer om 25 minuter så får nånting att göra, gjorde faktist rätt mycket förra veckan så har rätt lugnt nu, men s kmr det bli i juli, men aja :P

idag så ska jag jobba sen så ska jag träffa VICTORIA! :) det var länge sen men idag ska vi shoppa, mehehhe >;] ska kanske kolla om victoria orkar, så ska jag se om någon frisör salong har lite tid för att göra håll i mina öron, hehe (a)

aja, nu ska jag avlsuta, för posten kommer snart så måste bara bered!! hehe... hejdå! :)

(gammal bild på mig och v-v-v-v-ictor-r-r-ria)

ryan dunn.

(vet att det var igår han dog... är inte efter, speciellt inte när man har växt upp med hnm [från jackass, viva la bam och jackass filmerna] och ens favvo dör...)

[första gången jag faktist mått DÅLIGT över att en av mina största idoler dör...]

alla minns leksaks bilen upp i rumpan och aka random hero, men min[a] är när han hjälper don vito att gömma sig från bam och när dunn's oranga motorcykel (= hans bebis) går sönder, hämnd från bam då.





super duper glad chey!

fick precis höra när mamma satt och prata i telefon att rossi kommer stanna idag till klcokan 9! :D då hinner jag träffa vovven innan han ska hem igen, som jag har sagt förut så passar min lillasyster vovven då mammas kompis är och jobbar och det dåliga är att han brukar alltid hämta voven 2-3 timmar innan jag slutar på jobbet... :( men idag får jag träffa vovven! :):):) kommer även träffa vovven på midsommar, [men då ska jag göra det jag lvoat (a) aja]

har precis städa mitt skrivbord, m[u/ö?]blerat om på skrivbordet, fixat och donat oså :) så allt är på sin plats och rent heheh... hmm, vet faktist inte vad jag ska göra för har ingen post, modem, flytta runt saker, fixa caféet.. eller jo, caféet kan jag fixa heheh, hejdå! :)

(vilken hårfärg har jag nu egentligen ;);)) det är iaf en blandning mellan blå och röd ELLER grön och rosa (a) hmm.. ;)


jobbjobbjobb.

sitter här vid med skrivbord med massa pakets som ska hämtas och väntar på mamma. men när mamma kommer har någon precis ringt henne och då går hon. jo men tack! behöver lite hjälp här x)

har som sagt färga håret och tänker inte säga vilken färg det är men det bästa med allt är att den nya hårfärgen då man har mousse är sjukt bra, och det är hur mjukt och skönt till håret som helst och luktar knappt nånting, den rekomenderar jag massor, höll ju fan på att somna! x) (bra pris + bra resultat, om man verkligen är en person som tvekar om att det ska faila med hårfärgning så ska man verkligen välja den här hårfägen både för nybörjar och gamla godingar!)

aja, mamma har precis kommit och hjälpt mig, men posten kommer snart så måste avsluta nu hejdå! :):):)


<3


dessies låt släppt! :D

låt är sjuk bra, musik videon va grym också men det fanns inte så mkt story i den, men hennes låt var SUPER DUPER GRYM! :D


det som står på listan...

* 3 till håll i öronen
* 2 tatueringar (första vid handleden och andra vid revbenen då jag gott ner lite i vikt (=10 kg... hehe) (a))
* färga håret
* köpa systemkamera
* GÅ UT SKOLAN SÅ JAG KAN BÖRJA JOBBA SKAFFA LÄGENHET OCH KÖPA VOVVE!

får lite panik när jag läser om hur det är att tatuera sig vid revbenen känns som värsta förintelse stället på kroppen... alla tycker smärtan är typ dödlig, kanske inte dödlig men hemsk iallafall, läser iallafall inga positiva delar om tatering vid revbenen... aja, smärta har jag känt förut på psykiskt och fysiskt så jag borde klara mig ;););)

*lunch rast*

tillbaka och har köpt hårfärg men tänker inte visa vad det är förslags färg mohahah! aja, min rast slutar om 8 minuter så det är dags att avrunda detta inlägg nu, hejdå!

mitt älskade hår</3 (saknar mitt "röda" lite xD)


jasså. :)

hehe, kolla vad jag hitta på reklam på bloggar, heheh :):):)


tatueringar *smälter*

hej igen. hehe...

satt vid skrivbordet på jobbet och satt och tänkte och helt random kom tatueringar ännu en gång upp i mitt huvud och jag har äntligen valt vilken text jag ska ha på min tatuering! :D är så himla glad först hade jag ingen aning om vilken text jag ville ha + visste bara att jag ville ha en text tatuering, men nu är det lugnt för har hittat texten nu<3 så himla glad, men tänker inte säga för ingen får ta den <3 heheheh.... O.o

ska faktist se om jag kan hitta ett ställe nu i veckan som vill göra det med en tjejer som är under 18 år + så kanske om man har målsman med sig så funkar det nog (a)

(grymt snygg tatuering, men passar passar bara till få + jag gillar också mer text tatueringar)


uppdatering. :)

tänkte ba påpeka snabbt igen att egentligen att det är i augusti jag börjar blogga igen, men ska göra mitt bästa nu i juli, men som sagt så kmr ny design upp, nya kategorier, foto inlägg (= bilder med systemkameran, dvs att... aja, ni förstår) och sist men inte minst så kommer saker ske med mig också, men det kommer ta 2-3 veckor innan den progressen börjar, men det ska bli kul och se hur bloggen kommer bli sen, hej så länge! :):):)

(rossi, thomas mammas vovve som vi passar! världens underbaraste lilla skrutt! >.<)


hahahaha



(vill ba förklara lite snabbt att jag kommer börja blogga som vanligt i slutet på juli)

net1.

nu kom jag inte ihåg vad jag skulle skriva för något... hm?

men mamma gick precis förbi mig (och ja, jag jobbar idag igen) och sa att jag fick går ner sen på min lunch och kolla converse...<3 kärlek.kärlek.kärlek. men vilken färg? jag har redan haft, svarta (men min moster eller mamma slängde dem för länge länge sen...) röda älskar jag, men HALLÅ?? been their done that och sen förra året så hittade mamma ett par rosa, ganska udda för det var inte rosa tyg över hela utan det var prickar så från långt håll såg dem rosa och nära såsåg man prickarna, aja... ska kolla sen iaf!

hittills på dagen har jag inte gjort så mycket, bara fixat lite med posten, mailat koderna på modemerna, tagit emot lite gäster, fixat expresso? maskinen och mailat angående om ett café i djursholm. så får väl hoppas att jag får det jobbet, :):):):)

aja, borde nog fortsätta koncentrera mig på saker jag ska egentligen göra, men vi får väl höras när vi hörs för nu ska jag avsluta det här inlägget och jobba :) vill ba påpeka att det är hur jobbigt som helst att gå hemifrån halv 8 varje dag sover ju hela tiden på tåget dit och tillbaka... snart kommer jag glömma bort att vakna och sluta med att jag har kommit till kista, rinkeby och rosengård. haha, ne men nu ska jag sluta blogga hejdå! :):)

(kul internet dör precis när man ska spara skiten...10:56)




jobb.

så himla trött att jag ser dubbelt när jag slutar anstänga mig... sova<3 slutar faktist om 1 timme och är hur godis sugen som helst... men icke sa nicke får ej äta godis, haha, ska bli kul att se förändringen på mig och v fast mest på V för jag kommer fuska lite så. (= r....) *busig* (a)

juste idag var det början på sommarlovet och starten på en lång jobb-lov. hehe... ne, men har valt att spender HELA mitt lov att jobba, men det bästa är att jag kommer få det jag vill ah i slutändan för jag tjänar egna pengar! :):):)

ne, men nu ska jag sluta skriva och får se om jag uppdaterar snart igen, men så länge får ni nöja er med det här. hejdå! :)

random bild... x)


jobbar! :D

känns att det kommer börja komnma upp massa inlägg nu när jag kmr börja jobba. :) och måste redan nu påpåeka att det är så himla kul, har hittills fixat med breven, städat undan lite, ringt, osv. men det roligaste av allt är att det är så himla mycket roligare än vad jag trodde + sen kmr jag få ett nytt jobb ett jobb efter sommaren på ett cafe så min liv börjar flyta på nu, men ska avsluta skriva nu och försöka vara klite profosionell? (=stavning? :S) aja, hejdå! :)


reunion.

imorgon blire skola som vanlig men även ska jag träffa min gamla klass, bara tjejerna då från 9:an. men det kommer bli så skumt om jag kommer, jag känner knappt dem längre + alla går i samma skola tekniskt sätt och träffas då och då och sen kommer jag in lite random imorgon, svarta fåret here i come! ne, men det kommer aktist bli ganska jobbigt, kanske supa ner mig innan jag kmr... haha. aja, får se hur det går om det är obehagligt går jag efter en liten stund aja, ska sluta tänka om det här.

hahah, vi får verkligen se hur det går. x)

jag suger på att blogga jag vet men har ingen bortförklaring, men ska ta och duscha nu coh fixa i ordning och kolla vilka skor jag ska ha till klänningen imorgon... hejdå! :)

(sare och erika är dock inte med på bilden, aja.)

tack! :)


trashiga jag.

så himla fräsch jag känner mig. haha... mera trashigaste cheyen! vill helst kunna fixa till mig, tvätta kläder, städa mitt rum mm... men ne. det går ju inte nu när jag har mitt tema arbete ska vara inlämnat idag och jag har "lite" mer än hälften kvar att göra så ska spendera hela min dag till det.... aja. måste fortsätta nu, hejdå!

fräsch cheye!

festis..!!!!!

efter skolan när jag var på väg satt jag och vänta på bussen och då kmr två stycken "fjortisar" idioter med andra ord, gungar som fann på bänken, prata skit högt (= jag hade musik på i högst volym och hörde) sen så finns det typ nya festis smaker i flaskor och ena tjejen börja dricka och sen börja de knuffa varandra och det sluutar med att jag fick allting över mig, men jo, tack så mycket jävla hor ungar!

idag måste jag bli klar med mitt tema arbete och ska börja hålla på med det redan idag så jag kan skicka in det och hoppas få feedback innan jag skickar in det igen, annars får det jag skrivit funka :) sen så kmr väl jag försöka planera lite saker som kmr hända nästa vecka förhoppningsvis. :)

aja, men ska väl börja med tema arbetet nu innan det slutar med IG från mitt håll. hejdå. :) (borde egentligen också fixa blogg designen till skol bloggen med det får bli en annan dag!^^+ måla om naglarna :P)



RSS 2.0