skooolan.

sitter just nu i skolan och har fritid (= projektet). men använder väl mesta delsen till at thöja musiken så högt så möjligt och dunkar runt med fest i hela huset, haha! xD  plus vi dansar låt... hha, vi mår bra, lovar! men nu ska jag inte blogga mer för nu är det förhoppningsvis mer musik tävlingar (a) ahha, hejdå!

hahah cp hand...

yay!

nu är fritid klar,... eller iallafall del 1 och har då bara del 2 och 3 kvar men det kommer jag göra i helgen för nu ska tisdag-torsdag bara var till tema, tema OCH... TEMA, ligger efter ganska mycket men jag borde nog klara mig! :) men nu har jag faktist skicka in det och tänkte dra mig ifrån min datorn och vila lite innan jag börjar bli trött! så godnatt på er alla sammans, och gulligt att ni läser min blogg fast min uppdatering är skit, haha, mina älskade stalkers<3

den här låten är kärlek.




ett år kvar, sen är jag fri!

ååååh jag vill också ta studenten!!! men det är bara ett JÄVLA år kvar... men kmr hända massa skoj i sommar och på vintern + nästa sommar xD så är rätt peppad på att inte sluat än, vill gå i skolan lite till innan jag måste växa upp ordentligt... x)

men nu måste jag plugga har massor att göra och vill helst vara klart med allt innan fredag så jag kan göra annat på helgen, aja, måste plugga nu hejdå! :D

JUSTE! victoria jag hittade mina interjuver<3 heheh(a)


vill tillbaka! :(

saknar kambodja så himla mycket, hade det så himla mysigt och skoj där!




musik.

helt sjuk hur mycket musik det har kommit från bloggarnas håll, eller alla bloggare har gjort en låt snart väl? väntar väl bara på tyras, micahs, kenzas och dessies? haha... aja, men ni kanske känner igen myshowrooms ökända bloggare ellen som är paows kompis och hon har gjort en helt OKEJ låt. :)

aja, nu ska jag kolla sista avsnittet glee :'(</3 sen tänkte jag sova, så godnatt!



städat som fan!

vet att min uppdatering har varit sämst men va bered på nya och frächa och MASSA med inlägg nu, det har dock inte lugnat sig med skolan men tror jag klara nog av att blogga med! :)

har varit idag med victoria och vi har flumamt runt på stan och checkade av vår lilla hemlis som vi ska göra så det borde bli av ganska snart! och sen efter vi flummat runt åkte jag hem till max och lite "tråkigt" att jag inte tog före bilder på hur hans lägenhet såg ut, men det skulle ni kanske inte ens vilja se, det var iaf hemskt, men nu har jag städat!

men ska avrunda nu lite så hörs vi sen, tänkte spela SC2 innan killarna kommer tillbaka, hejså länge! :)

(orkade varken redigera eller rotera på bilderna, men ni får anstränga era små huvuden och vända på dem för att kolla!)





dags för lite bloggning då da...

jag evt att jag är jätte dålig på att uppdatera men det är för att jag har massa läxor o.s.v. men en sak jag tycker är rätt komiskt att varje gång jag uppdaterar dåligt eller skriver ett inlägg får jag alltid mer läsare så kanske ska sluta blogga och ha en tom blogg och då kanske jag blir som kissie? haha... usch... ne, hennes skulle man inte vilja vara som, menmen. :P

just nu sitter jga och har engelska och har lite för udda flum med victoria och nu fortsätter det bara och mer och mer, men vi hör lite senare, hejdå! :)

tatueringar<3 längtar!


suck...

hahah, förstår verkligen itne hur folk orkar bortförklara sig hela tiden och jag har rätt att skriva det här. kan inte människor sluta bortförklara sig på problem alla har, jag bryr mig faktist inte om andras problem jag har egna och att inte lyssna och anklaga hela tiden hjälper inte än heller för den delen, aja, folk gillar väl drama i guess! :)

just nu sitter jag och tänkte göra klart ena person som jag har på engelskan och tänkte göra den andra imorgon, sen så vill jag sova helst är faktist jätte trött men ingen power napp här inte (= victoria ;]) heheh (a) hehe, ne. men borde börja hålla på med engelskan nu, hejdå! :)


tråkigheten övervinner och nu händer detta...

juste! glömde förut fota och visa dem fina skorna jag fick av mormor idag :) men får ta och ta foto och visa imorgon för tycker det inte är någo ide att ta foto nu för det blir inte alls någon bra kvalite vare sig man skulle ha en vanlig kamera eller en system(<3)kamera. aja, men ni får se imorgon! :)

tillfälligt sitter jag och väntar på att starcraft 2 ska laddas ner men det tar en evighet, jag har väntat i 1 timme nu och det har bara kommit upp till 1,29 GB och det är 6.79 GB kvar... inte så skulle, det vill säga imorgon när jag är upptagen kan jag spela och inte nu när jag har hur tråkgit som helst, aja... får väl leka lite med mobilen och hitta lite skoj där. :)

heheh... kanske borde säga en bra sak innan jag går och försöker över vinna min tråkighet och det är att jag har ingen skola imorgon på måndag! :D MEN... jag har det på fredag istället, och orkar inte förklara vrf, men det gör inget att denna helg blir längre och det andra kortare. eller... jo! det gör det visste! aja...

när jag ändå är inne på ämnet skola så är jag väldigt sur! danderyd slutar 8:onde (=tillhör inte täby men iaf!) täby enskilda slutar den 3:dje så vad in i helvete ska jag behöva förlora 12 dagar av mitt jävla sommarlov?! ... aja, ska sluta skriva nu för jag ska underhålla mig själv på nåt annat sätt än att skriva av mig så här mycket, hahah... tragiskt.

aja, hejdå!


sen ankomst?

hemma nu. :) tänker kanske åka iväg imorgon också men först lite pay back tille n viss person (a) hehe... så äre när man är en bitch dag in och dag ut. ;)

aja, idag har jag vart hos en vän hela dagen och kom hem för ungefär bara en timme sen så har inte gjort något speciellt tills nu. hmm... vet inte vad jag ska skriva för nåt, har verkligen ingen lust att blogga. men vi gör så här! bloggar lite senare när jag har lust, men är iaf hemma nu! :)


inte hemma.

min lilla dator vägrara att öppna internet grejen asså som firefox, internet explore eller ens safari så jag kommer blogga sen när jag kmr hem och se om allt har löst sig så, men uppdaterar mer på eftermiddagen! :)

tatueringar.<3

blir ju bara allt mer och mer sugen, men måste bita ihop och vänta tills jag blir 18 då fan!


rasta vovven + bada!

nu har vovven kommit och ska först ut på en liten promenix med henne innan jag badar för hon får inte följa med in i "pool arean" för annars börjar alla gnälla på mig, och får väl ta och accpeptera att reglerna är så, men hon har trädgården att springa på så hon borde klara sig, men nu ska jag skynda mig för vill så gärna bada blir bara gladare och gladare varje gång jag får bada men hejdå så länge så hörs vi lite senare! :)



ond lila katt!

nya msn har gjort ett dumt val att ha lagt till dena mysko katt!


vill bada!!

ingen kan bada med mig idag... blir ledsen i ögat. och ingen vovve har kommit än?? hänger verkligen inte med den här dagen alls. men fötillfälligt så är jag hemma och sitter och bloggar och kan inte sluta tänka på att bada, men alla *paus det ringer?!!* tydligen är vovven på väg, och dem frågade om jag ville ha vovven tills imorgon, men helst inte... har andra planer^^

aja, vi får se om nån vill bada med stackars, stackar, STACKARS UNDERBARA LILLA MIG!!! hehe (a) men ska väl ta och fixa i ordning mitt rum innan hunden kommer och attackera min säng och allt, så vi hörs lite senare, hejdå! :)


tidinställt.

sitter säkert och kollar film just nu eller så är jag på väg och somnar, men ville bara snabbt skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. juste! imorgon så ska jag vara hundvakt så får se vad som händer, kommer säkert bara ta en stor filt och lägga mig på gräst och sova och leka med vovven.

godnatt alla så hörs vi mer imorgon! :)


gästbloggar/max.

Idag har jag varit med beatriz och victoria, vi badade i poolen i beatriz kvarter. Det var jätte skönt o roligt :) Vi lekta apan i mitten samt tog massor med bilder o filmade med beatriz undervattens kamera. Sen så åkte jag och beatriz hem till mig och åt mat, hon åt chicken nuggets o pomfritte och jag åt pomfritte med röd dansk korv. Vi ska nu kolla på en film som heter Diary of the dead. Det är en zombie film :)





ps..... HON TVINGA MIG ATT SKRIVA DET HÄR

<3

wopsi daisy! har knappt bloggat något men så kan det bli nuförtiden. men ska försöka förbättra mig nu men jag är glad att jag sepnderar mer tid ute med vänner och ha kul än att sitta inne på datorn blogga 24/7 och gnälla på allt och alla.

men min dag har iallafall varit helt underbar och har haft jätte skojigt med victoria och max i poolen, trodde verkligen inte skulle vara så "varmt" som det var, men det var verkligen super härligt! och ska försöka spendera så mycket tid jag kan med lilla victoria för henne kanske man inte kommer se så mycket och saker kanske förändras... men sånt där ska man inte tänka på nu (fast jag vet vad hennes svar är egentligen). men tänker inte berätta mer, så ni får hellre kolla på videon och bilderna istället! hejdå! :D





gris?

har blivit piggare nu, vene inte om det är för att min trötthet har blivit till fum-humör eller om jag bara blivit lite piggare under dagen + att jag ätit. :) idag äre som sagt mitt favvo väder idag, regn och åska i stkhm tydligen... avundsjuk på mamma, men det kanske flyter in till oss sen (a) *hoppas*

juste måste ladda min mobil. har knappt några batterier... MEN nu är det fixat :):):):):) aja, måste arbeta nu så vi hörs kanske senare. men så länge kna ni lyssna på min nya favorit låt. :)


sova...

sitter just nu och har engelska och är hur trött som helst, kändes som söndag när jag vaknade men jag orkade TYVÄRR gå till skolan... seriöst är hur trött som helst men ska inte gnälla så mycket för helgen börjar efter vi har slutat efter dagen. :)

kan verkligen itne sluta gäspa är så himla trött, tycker vår skola borde ha minst 6 timmar vilo stund så vi kan få vila av oss lite, skulle iaf inte sitta fel för mig.

börjar bli trött på min dator, för den kopplar alltid ifrån internet fast internet funkar för alla, så nu är jag sur och behöver starta om min dator för att internet ska kunna åter komma till datorn, så gör det nu så jag kan göra lägga upp detta inlägg på bloggen. :)

09:28...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

09:34...

tillbaka nu men nu gick proppen och min dator kommer dö snart... tack lejco. UUH! nu kom elen tillbaka tackar så mycket till min inteligenta engelska lärare kajsa, aja, nu slutar jag random pratar och sparar det här jäkla inlägget för en jävla gångs skull. x)...


dumma dig! :(

haha, blev faktist lite ledsen nu xD haha... dumma, dumma, dumma DIG!


hejsan. :)

vet att jag inte bloggat nånting idag, men är helt slut har haft 3 nationella prov nu på raken och matte provet hjälpte inte mig precis. matte b är så jäkla svårt så om jag får IG i slut betyg kmr jag att välja att fortsätta matte b i 3:an som ett av mina inviduella? val. :)

just nu är jag hos en vän, och han och hans kompis skypar och dem är bara fullkompligt korkade båda två, men som sagt killar är ju inte lika underbara så oss oskuldsfulla flickor (a)

ååh, kollade precis ut ur fönstret och såg den fina himlen älskar verkligen det här vädret<3, haha, går och tar foto snabbt, haha. :)

*fotar*

tillbaka! här har ni det fina vädret<3 kommer kanske blogga lite senare men nu ska jag kolal tv och ta det lugnt. :)



nu slutar jag!!!!!!

:D nu är lektionen slut och ska åka hem, eller hem och hem, jag ska iallafall åka ifrån skolan nu! :) och jag har inte gjort ett piss på matten idag, det ända jag har gjort är att störa tina och a, hon blev iaf inte arg att jag tryckte upp mobilen i hennes ansiktet. aja, men ska gå nu, och här är iaf resultatet från dagens matte! :) hörs senare under dagen! :)


muntliga nationella...

har haft mitt sista nationella prov i engelska nu och det gick helt okej, trodde det skulle vara jätte jobbigt, men det gick faktist helt okej. nu äre bara matten som är kvar, jippy... skojar inte, det här kmr vara första gången jag failar på matte i gymnasiet... IG HERE I COME!</3

förtillfälligt sitter jag och knarkar glee låtar, och är så himla sur för hittar verkligen inte den videon jag vill see från glee, för det är "lager brytning" eller vad man ska säga, men det konstiga är att dem nyaste videonas från säsong 2 kan ses men inte just den jävla video jag vill se!..

nu blir det att jag ska slappa och bara se tina arbeta, hejdå! '(a)


hejdå igen! :)

hehe ska iväg nu igen. men lovar att uppdatera så fort ja kommer fram, så länge får ni nöja er med en bild på fru missen och min favvo tröja! :) + en av flera av mina favvo låtar från glee, one of us. :) (=jag vet att glee gör covers och att det inte är deras egna låtar, så efter är jag faktist inte. ;))


lite sen uppdatering, hehehe...

kom hem precis från en vän, och fan va arg jag är! hur fan kan aserbajan eller va fan det heter på svenska vinna!!! jag kom inte ens ihåg den låten, den låten sög!!! eric saade skulle ju vinna och jävlar norge som gav oss en 6:a! inte tänker jag hjälpa norge om nån behöver hjälp, ne ä!

(google translata så fattar ingenting det som står på norska nu... vill även bara påpeka att det kan bli fel för tänkte skriva jävel eller vad det va och det slutade med rövhål på norska, men a, det kryddar väl bara till det lilla antar jag? när man chansar och använder google translate.)

norsk gammal kärring:
kan du hjelpe meg med min rullator ned trappen, hvis du ber din søte.
jag: i helvete heller du får fan ramla ner från trappen med din jävla rolator jävla kärring!
norsk gammal kärring: gud vil straffe deg jævla ungen!
jag: m... så blire när man inte ger eric saade en jävla 12:a!!!!

men nu tänker jag faktist göra nånting? ingeting med andra ord... men jo det måste jag faktist göra som jag lovat mig sen förra året och det är att fixa musik till ipoden och iphonen så hej så länge! :)


eurovision song contest.

är fortfarande sur på tyskland att dem inte lät eric få alla sina väggar exploderade men han klarade det bra med en vägg för han är så gimla bra! heja! heja! heja! ERIC SAADE!!! :D


hejdå!

ska åka iväg till en vän nu och kolla eurovision song contest, men vi hörs senare hej så länge! :)


daisy.

hahah tycker så synd om min katt, jag ska alltid hålla på att störra hennes sömn så det ger väl henne rätt att väcka mig 8 på morgonen och putta?/kasta ner saker från mitt skrivbord... haha. :) men en sak som chockar mig är att hon aldrig nånsin fräst, bitit eller rivit mig, självklart brukar hon attackera min arm när vi leker och bita på den med det är ju en helt annan sak. har väl en sån tur att jag fått en liten ängel till katt! :)


(om, OM eric saade vinner, vill jag jätte gärna att serbien ska komma två, för gu vilken underbar låt, har lyssnat hela dagen på det här, och det ska vi se blir cirka 3 timmar om inte mer! puss till serbien, eller rättare sagt en 12:a ;))

tydligen är inte jag den ända med glasögon ;) ha...ha...ha.


Jessie J.

en sån jävla tuff och härlig brud! älskar verkligen jessie J världens mest talang fulla människa, hon behöver inte redigera hennes röst hon är fan PERFEKT! hon ska på Peace & Love i år och det ska inte jag :( men hoppas hon kmr tillbaka igen till sverige och har konsär, jag skulle inte tvekat en sekund att gå! :)


hahah.

på tal om vad jag sa innan om mina fina väckning så kan ni se på serien här nere att det faktist var exakt så här! dock så vare inte datorn hon knuffa ner *tack gode gud*


nämen tjena mitten bena.

godmorgon. vaknade typ för 2 timmar sen ungefär, fast inte av mig själv utan att min katt hoppar upp på mig trycker sitt ansikte mot mig och börjar kurra men jag var för trött att gosa med henne då kände hon sig för att riva ner massa grejer, och det var ju ännu roligare... haha. ska be en vän om den kan hitta en liten bild serie som beskriver exakt hur det var hahah.

idag så kommer jag sitta bänkade framför eurovision song contest och hoppas på att eric saade vinner hela skiten! men om inte,.. (det skulle inte komma på tanke att saade förlorar, men...) så då vill jag gärna att hungern kommer vidare (a) den är rätt katchig låt, plus har några till favvosar men vet inte vilka länder dem kmr ifrån. :)

men innan eurorvision så ska jag städa upp det lilla sista i mitt rum, och min garderob är färdig så himla fint det blev faktist, men har redan fått smuts tvätt...-.- livet är inte rättvist! haha, skoja. :P men ska faktist börja klä på mig och fixa mig så vi hörs lite senare!

favvo nagelacket<33

gillar att min kamera har en egen puls. (y)


men för i helvete nej! jag vill inte ligga med dig!

haha... hatar verkligen den nya "sommarplågan" vill du ligga med mig... USCH USCH USCH! stackars mina öron när jag hör den låten. :( jag gissar på att alla som läser min blogg har hört den, om inte så ser ni att ni kan klicka på länken för jag kommer vägra att lägga upp den på bloggen! xD

har faktist nu bara 1 tvätt kvar, och sen måste jag hänga allt och torktumla allt så det är nog klart om några timmar, men man ser verkligen en skillnad mellan då det var "stökigt" och rent nu. har fatkist lärt mig att det är bara kläder som gör ens rum stökigt inte 78 papper på golvet utan kläder... haha.

lite random men min katt är lite hyper idag...? :S

menmenmenmen.


hemma hos barbie.

okej jag kanske inte ska färga håret blondt för jag inte vill tappa av mitt hår men tatuering kommer det bli ;) haha. mamma kommer bli så chockad när jag har en stor get på rumpan och under getten står det kalle! :) hahah, jag vet att jag suger på att blogga men har haft så himla kul att jag inte ens tänkt på att blogga lite iaf. :P men för tillfälligt ät jag inte hema så bloggar sen när jag kommer hem, men just nu får ni alla lyssna på två av mina nya favvo låtar! GLEE<3


saker som ska hända...

...under sommarlovet. :)

* blondera mig hos frisören.
* köpa reductil = bantnings tabletter man kan dö av ;)
* tatuera mig :)

!

jag stod ALLTID på din sida!!! det var du som inte vågade berätta för din pappa om att du ville söka hjälp!! jag stod alltid vid din sida!!!! vi pratade om det när vi kom tillbaka och du ville inte be din pappa om hjälp sluta säg att jag aldrig gjorde nåt för jag var alltid där för dig!!!!

...

turning tables.

Close enough to start a war,
All that I have is on the floor,
God only knows what we're fighting for,
All that I say, you always say more,

I can't keep up with your turning tables,
Under your thumb, I can't breathe,

So I won't let you close enough to hurt me,
No, I won't ask you, you to just desert me,
I cant give you the heart you think you gave me,
It's time to say goodbye to turning tables,
To turning tables,

Under haunted skies I see you, ooh,
Where love is lost, your ghost is found,
I braved a hundred storms to leave you,
As hard as you try, no, I will never be knocked down,

I can't keep up with your turning tables,
Under your thumb, I can't breathe,

So I won't let you close enough to hurt me,

[ From: http://www.metrolyrics.com/turning-tables-lyrics-adele.html ]

No, I won't ask you, you to just desert me,
I cant give you the heart you think you gave me,
It's time to say goodbye to turning tables,
Turning tables,

Next time I'll be braver,
I'll be my own savior,
When the thunder calls for me,
Next time I'll be braver,
I'll be my own savior,
Standing on my own two feet,

I won't let you close enough to hurt me,
No, I won't ask you, you to just desert me,
I can't give you the heart you think you gave me,
It's time to say goodbye to turning tables,
To turning tables,
Turning tables, yeah,
Turning, no, ooh.


...

läskigt att verkligen stå på egna ben igen, och den här gången är det verkligen så också. haha, sist jag ens sa dit namn va när jag och victoria prata om gamla minnen från sommar och gamla ex, haha och av dum anlednign visste jag att det bara kanske skulle ta någon dag innan vi kanske skulle bli tsm igen? dumt tänkt, haha, a jag vet. nu känns det som jga behöver dig. men det här är bara ett sätt för mig att bara släppa ut allt jag haft inom de senaste halv året.

bara gamla känslor som måste förklaras och bara släppas ut, bort från allting. ne, skit samma orkar inte skriv mera, det räcker det har blivit för mycket nu.

strunt prat.

kan inte sluta tänka på allt. du har startat det jag försökt gömma. mina känslor. hur orkar du göra något sånt? varför ville du att jag skulle öppna mig, varför klösa i sår som redan är öppna. sen du sa tekniskt sätt att jag inte nånsin hade älskat dig fall allt för mig, för grejen är jag gör det fortfarande.

men max du måste förstå att jag skulle älskat att ha en framtid med dig och det låter patetiskt att säga det här för jag vet om visa saker inte hade hänt som saker du gjort mot mig och hur du agerat när du bara blivit sur eller hur mycket du förolämpade mig osv jag skulle aldrig klara det med dig om vi skulle fått barn. jag vet att det låter patetisk att jag går så långt men det kändes som att jag skulel va med dig förevigt när vi va tsm. och jag själv skulle aldrig gett chansen till något som inte finns och låta lära känna den riktiga du.

jag kan inte mer än säga att jag fortfarande älskar dig grymt mycket, det är därför jag föröker hoppa från en kille tll den andra för att gömma mina känslor. själv skulle jag inte vilja ha något mer än ha dig hos mig.

och det är jobbigt att veta att du har gått vidare nu men det är bara le och vara glad för din skull och försöka ignorera mina känslor och stänga allt igen som för. men är glad för din skull, glad att du kan bli lycklig igen. aja.

som jag har sagt innan att jag väljer att följer allt annat än mitt hjärta för att både rädda min framtid och mig själv från dig, för jag vet om vi skulle blivit tsm skulle vi aldrig släppt taget om varandra. och vadå "vi försökte", vi skulle klarat det om jag inte brydde mig om min framtid.


hatar att skriva om känslor det blir bara för mycket för min del. jag kan inte kontrollera det här det blir bara för mycket och jag vill iinte kunna känna så här längre, vill inte va ensam. vill kunna älska och bli älskad av nån, som inte kommer skada mig både fysiskt och psykiskt.

hej.

vet att uppdateringen har varit usel idag men efter skolan åkte jag direkten och bada som igår med victoria! :) men lite sur på tråk fjortisen hon ville inte bada för det inte var "sommar" varmt i vattnet så jag fick hoppa i 2 gånger till innan hon ville gå tillbaka. nu är jag hemma och är helt depp men vi hörs sen uppdaterar ordenltigt då men lever så alla vet. :)

förlåt för den dåliga uppdateringen.

men har gjort massor idag! först som jag berättade förut så åkte jag och victoria till våra gamla skolor och hade typ som en föreläsning? eller vad det heter och det gick bra. sen åkte vi hem till mig och lekte lite innan vi valde att åka och.... WAIT FOR IT.... BADA! :D det var inte lika kallt som sist men fortfarande jätte kallt x)

och min pool är föresten öppen och jag saknar en viss person (behöver din närhet... men det går som sagt över snart). men det försvinner snart som alltid! :) haha lite randomness här men kom på det helt lite plötsligt, men jag tror faktist jag ska duscha och sova xD är sjukt trött... men vi får se vill inte sova än klockan är bara nio menmen :P aja, men ska duscha nu och se om jag somnar eller inte... hejdå! :)


busybusybusy!

håller på att fixa lite saker just nu så har inte tid att blogga men så länge så bjuder jag på två hopp bilder så vi hörs så länge, jag lovar att jag ska skynda mig! :)



skuggan och vilar med datorerna.

jag och victoria har precis kommit hem efter att varit i hennes skola och pratat med en 9a och det jätte bra trodde det skulle vara rjätte jobbigt och jätte pirrigt men det jätte bra tycker jag iallafall, nöjd chey! :) men det är faktist inte vöer än, vi har fortfarande 9:or kvar från min skola som vi måste prata med, men jag tror vårt självförtroende är på hög nivå just nu så det kommer bli utmärkt. FÅR HOPPAS IAF! :)

nu ska jag fortsätta busa lite med kameran så vi hörs sen, hejdå! :)


ojojoj!

måste verkligen sova nu om jag ska orka gå upp imorgon så godnatt!!

aldrig påstått att jag är frisk...


börjar tänka, otur nog med att hela mitt liv rasar.

men jag kan inte välja dig... jag vill kunna rädda dig från allt och alla.

sushi!<3

hahah, mamma tycker jag är as töntig att jag tar foto på man, hon tycker det är ännu töntigare att jag bloggar men jag har blivit en blogg nörd så mig går det inte att rädda från blogg.se<3 hah, dock så är det förvånat att hon inte kommenterade den här gången, hehe. :P


CamWow.

hehe har lekt lite med min mobil kamera och CamWow appen, och testade med foton som ser ut som en serie. tycker bilderna inte hur dem ser ut utan "materialet"? vene hur jag ska förklar, men det påminer mig iallafall om den här musik videon. :)


blogg.

har inte kunnat blogga pga av fel det har varit massa strul och det har inte gått att skriva eller ens att inläggen kommit upp, men ser nu att dem jag skrev igår är uppe, men nu ska jag kolla lite tv men vi hörs sen!

the lonely island.

älskar verkligen the lonely island och jävlar vilken mäktig röst michael bolton har? :O det visste jag inte, visste knappt vem han är, kanske hört nån av hans låtar? :P hehe. :) här är ifall låten som är den nyaste tror jag? jätte bra faktist! :)


JÄVLA BLOGG.SE!

så trött på att blogg.se ska alltid bugga och dampa sönder. man måste väl förstå om man har flera tusen bloggare så måste man väl förbrätta saker och ting för saker som dessa att inlägg och status inte visas händer... aja, skiter om inte inläggen syns nu, försöker blogga vidare normalt som alltid och gör mitt bästa av situationen. :)

idag har jag haft jätte skoj faktist och gu va varmt det har varit idag! och det bästa är att det kmr bli 18-21 grader imorgon, man känner att sommaren verkligen börjar krypa fram snart. och sen blire ännu mer toppen när det kommer va varmt hela veckan! :) victoria vill du bada? ;)

snart får vi se vem som åker ut ur bigbrother, men kollar inte pga att dem fifflade med tittar siffrorna och rodney åkte. det roligaste va att dem sa att man inte fick visa rösterna för dem skulle rbyta mot lagen men ändå gör dem det och massa annat som visar att dem har fifflat, gry hoppas du blir väl betalad av att ljuga i tv ;)


random bilder.


hemma igen. :)

bussen gick tydligen bara 1 gång i timmen...*suck* så jag hade all tid i världen att gå runt och kolla, men jag är ingen person som gillar att släppa på fötterna och shoppa så mycket, men börjar bli det. TYVÄRR. ifall så hitta jag en jätte fin tröja som var på reabikbok också, toppen ju! sen köpte jag ett nagelack från h&m och ett jätte fint halsband från ur & penn? ^^


hepp, bussen går om 20 minuter.

så jag hinner blogga en snabbis nu. kollade precis på MICAH's blogg och såg att dem hade justin biber event på plattan för att han skulle komma till sverige, och då undrar jag nu... VARFÖR SA INGEN ÅT MIG OM DETTA EVENT!? justin <3 mig. haha, ne, men a. xD haha, fortsätt kämpa massor för jag skulleinte tveka att gå på hans konsärer, eller jo, fast då äre bara pga alla små tjejer som skriker och förstör. men nu är det faktist så att jag måste gå på riktig nu så hejdå! :)

(VIDEON ÄR FRÅN MICAH'S BLOGG!)


godmorgon. :)

hejsan. konstig början jag började med idag... :P men jag hinner faktist inte skriva för måste hjälpa mamma för hon har så mycket att göra så jag och lillebror ska åka snabbt i till täby centrum och köpa presenter till kalaset idag som han ska gå på, så vi hörs när jag är tillbaka! :)


hur kan man rädda ett liv som redan är förlorat?

min dag har varit helt upp och ner. men är glad konstig nog? glad för att vetat vad en falsk "vän" gör för bara lite alkohol. jag valde att inte berätta om vem det va jag gillade för det första ingen hade med det att göra förutom mina VÄNNER som jag vill prata med dem om, sen att man har mage nog att berätta något sånt till ens "vän" (=vänner bara när det gäller fest hemma hos M.) när han redan ligger på golvet medvetslös på marken. men som alltid får jag skiten för det mig. för det är mitt fel att jag gilllr nån (=som jag inte ens kan rå för) och det är mitt fel att jag valde att inte berätta till nån som inte ens har med saken och göra + bara skulle må dåligt av det. så fy mig för att försöka vara en snäll människa.

jag hoppas morgon dagen blir skön. vet inte vad jag ska göra men det får vi väl se imorgon. :) haha, förresten tänkte snabbt vrf folk vill att jag ska dö hela tiden, och det är väl bara för jag är en underbar människa som orkar stå ut med skit som inte ens är mitt fel. men som sagt så är detta slut pratat NU. jag lever i min värld nu med mina vänner som jag gillar underbart mycket så låt det förbli så.

men börjar känna mig lite trött så får se om jag går och lägger mig. men det här blir sista inlägget för idag så godnatt så ses vi imorgon med kanske en till failad video inlägg. :) (ser så konstig ut på natt bilder på camen så det får bli en från i eftermiddas. godnatt!)



djur.


suck...

oskar du är en jävla idiot. jag bryr mig fan inte om någon från skolan läser det här! och? jag gillar jens? vem bryr sig. jag kan inte rå för vem jag får känslor för och vaför orkar man ens bry sig vem jag gillar? det spelar ingen roll!! mitt liv, FATTA DET!! och bara för jag har känslor för en viss person betyder det inte att jag är tillsammans med honom, och det betyder inte alls att han har samma känslor. förstå det nån jävla gång!! och bara för att informera DIG (du vet själv vem du är) så vet inte ens jens eller nån annan om det här förutom dem jag trodde jag kunde lita på. för jag vet själv att det inte finns en chans att jens skulle tycka om mig på det sättet eller ens att vi skulle bli tsm. men ha så kul med att umgås med falska vänner som bara umgås med dig bara när du har fest. (Y)

jag förstår inte hur en människa kan va så himla nojig. aja. strunt samma, jag försökte gömma det här och även dela med mig med dem som jag litade på och visste skulle va tyst om det, eller a, inte alla. men så händer det här istället när man försökte undvika skiten. men jag tänker inte försvara mig mera för jag kan verkligen inte rå för vem jag gillar.


måste verkligen skriva av mig LITE nu.

jag hatar dina föräldrar, dem är vidriga dem bryr sig inte dem kmr aldrig bry sig. det ända dem vill är att skita i allt och göra vad dem vill dem har aldrig brytt som om er och det är vidrigt att dem är så hemska människor!

jag hatar verkligen när föräldrar ljuger och skryter om deras tönt grejer dem köpt JAG BRYR MIG INTE. hatar jävla idioter som inte ens kan bry sig lite och inbilla sig att dem är bra föräldrar och bort förklara sig för att slippa gå igenom problem med sina barn.

inte alls awkward... + hittar inte ens knappen på slutet.

låter som jag läspar. men jag gör inte det? eller? uppdaterar bättre senare, men ni får nöja er med detta video inlägg så länge. :)


ser man på...

...vaknade redan vid 8 tiden av mig själv för jag hade typ sagt till mig själv att försöka att vakna för måste kolla till tiny zoo, bakery story och farm story på mobilen, så vaknade av mig själv då vid 8 tiden... x) men det är faktist inte mitt fel att jag blev så himla beroende det är fredrika och tinas fel faktist!

som det kanske märkts hann jag inte städa klart. hann och hann jag har väldigt många pauser i mina städningar. men ska försöka bli klar idag...-.- aja, ska faktist städa vidare nu, fast först en paus. ;)


godnatt. :)

börjar bli trött lite trött nu och tänkte gå och sova. men bloggar såklart som alltid imorgon och kanske till och med lite bättre roligare inlägg och kanske kommer göra ett video inlägg om min städning istället för bilder, men mer om det imorgon för nu ska jag sova. godnatt! :)

Natasha Bedingfield - Strip me




vill du har ett svar? varsågod.

jag tänker på dig då och då. vill jag? nej. jag vill att det förflutna ska stanna så. om jag hade valt att stanna med dig och fortsätta älska dig tror jag att slutet inte skulle kommit på tanke på flera år. tror jag skulle fortsätta va lycklig med dig. och jag jag saknar vår tid och vad vi gjort. men om jag verkligen tänker tillbaka så kan/vill jag inte gå tillbaka. jag trivdes i dit sällskap och saknar det för mycket, men måste radera allt för att kunna gå vidare och rädda mig själv.

vi har både haft våra upp och ned gångar, men ändå tillsammans har vi klarat det. och visst jag är inte alls oskyldig i denna situation och har aldrig sagt det heller och vi har både gjort fel i flera olika situationer. men du kväver mig, se nu hur du lever? du går varken i skolan, du säger att du inte har några vänner osv. jag har vart där flera gånger jag kunde inte fortsätta leva i en värld där jag var ensam med dig utan att kunna va med andra. du vet själv hur sur du kunde bli och svartsjuk du blev när jag va med andra och hade du rätt till det? nej. jag hade inte gjort nånting för att du skulle ha den känslan och du visste att jag älskade dig med hela mitt hjärta. jag var inte ens osäker med dig jag visade åtminstonde inte det så mycket även fast du skrev till dit ex i en period att du saknade de ni hade, att du gillade henne fortfarande och ändå ha mage nog att skylla ifrån dig och veta att jag vart i en värre situation och ändå inte bry dig. men som sagt jag har inte heller varit en ängel men jag har aldrig gått till den gränsen.

jag vet att du har det svårt att kunna börja om på nytt och förlåt för det, men nu lever vi i två olika värdar där vi inte kan ha de konversationer, kärleken och omsorgen till varandra länge. jag har haft det svårt fast inte visat för jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, för det ska dem absolut inte göra. och jag vill bara att du ska veta att jag är inte den ända av oss som mår dagligen dåligt fortfarande. visa dagar tänker jag på dig och det vi haft. får bara en klump i halsen och ögonen fylls med tårar när jag skriver allt det här.

vår sista period vet du själv var ett helvete. vi gjorde slut och blev tillsammans hela tiden. och neka inte till att det inte var jobbigt. för det var ett helvete för mig. för när vi precis gjort slut tänkte jag bara på alla nack delar mellan oss och hur mycket jag hatade dig. men nu efter att tid har passerat kan jag bara tänka på allt underbart vi haft. vi var två nördar i våra egna värld och gjorde allt tillsammans. du ska bara veta hur mycket jag saknar den tiden.

du är min första och äkta kärlek. jag kommer aldrig ångra att det var du och jag, ett år och en månad. de må har varit mycket negativt men alla minnen jag glömt bort kommer tillbaka. jag kommer alltid ha en stor kärlek till dig.

jag vet inte om jag gett dig något svar men jag klara inte av att skriva mer. gråter floder av att bara tänka på dig. gömmer mina känslor för att inte må så här dagligen.




fortsättningen följer...

så jävla förband på den jävla skit hor garderobs dörren som vägrar att sätta sig på plats, jag lovar att jag kommer snart bryta av den andra dörren! *paus för sista försöket*.

10-20 minuter senare.

dörr jäveln sitter fast igen, seriöst om jag inte hade fått tillbaka den skulle jag bokstavligen RIVA ner andra skit dörren...

fortsättningen följer...

som flera av andra inlägg på bloggen...

...så ska jag städa och jag lovar att det bara kommer ta 1 timme att städa mitt rum så bi hörs strax med fina bilder på mitt städade rum! :)

första video inlägget.

1. jag ser helt cp ut, men det är ba för jag trycker upp kameran i ansiktet (=näsan...)
2. svårt att filma och gå
3. jag läspar inte...


sov dags!

det är nog dags att äta frukost. måste sluta tänka och skriva samtidigt som man kan se blir det ALLTID fel. tänkte skriva egentligen att det är nog dags att sova för jag har nationella prov imorgon i engelska och sen så har jag massor att göra efter nationella men victoria och jag/vi får göra vårt bästa imorgon! :) men godnatt då så hörs vi imorgon. :)

är för trött att ta foto så det blir en bra låt istället. :)


.

det jobbigaste med allt är att den man gillar ser en, "pratar"/säger ett ord när han ser mig. han vet att jag finns där men han har inte en anning om hur jag känner, och den känslan hatar jag och tycker är jätte obehagligt. och det värsta är väl att jag vet att han inte gillar mig (vet och vet, är rätt säker att han inte är det), visst han kollar på mig varje gång han går in och ut i klassrummet men det är allt och som sagt något ord då och då.

men det är bara en månad kvar sen är det sista gången jag ser honom så då kanske jag slipper jag ha så mycket funderingar. men helst skulle jag bara vilja berätta allt och få samma svar tillbaka, men vet att det inte är så. så det är bara att vara tyst och gömma känslorna.


(låten har ingen mening till texten, bara att det är en av världens grymmaste låtar.)



gissa vad jag har försökt göra dem senaste 20 minuterna...


*drägel*

rebound! en av det bästa banden jag hört hittills inom pop i sverige. :) fastnar så himla snabbt i huvudet, och kan inte sluta lyssna heller. och FUCK spotify för deras nya skit greja nu kan jag ju inte lyssna mer på psycho, får skaffa preminum? så jag kan lyssna sönder på mobilen. :D

rätt kul hur dessa små före detta idoler kommit faktist rätt långt med deras sång karriär, TUMMEN UPP! det ända jag inte gillar att eddie tar för mycket plats, så man hör inte så mycket av Rabih som har världens underbaraste röst och min favvo röst på dem båda! orättvist, aja. :)

här är några av deras låtar jag verkligen ÄLSKAR!

(om ni tycker det låter konstigt på slutet av första låten är det bara för att det är musik videon och det händer en sak och sen fortsätter dem sjunga igen^^)




REBOUND! - Psycho


REBOUND! - Not Helpless

REBOUND! - Hurricane

hemma. :)

kom hem för en liten stund sen. :) den här skol dagen har varit rätt kul, fast det inte kankse har märkt så mycket men det har faktist varit jätte skojigt! :) sen så fick jag och lilla vickis pickis ett uppdrag vi måste göra. eller måste och måsta, vi väljer att hjälpa till! :) men det är kul!

aja, slut prata om det, måste faktist göra lite läxor och sånt nu så hörs vi lite senare, men först töntig lite dagens outfit! :) (mitt ansikte får ni ingen bild på, fastnar inte på bild förtillfäligt! :P)



.

börjar må dålig igen. största anledningen till det är att jag lyssnar på mina favo låtar och texten berättar saker och ting och det får mig bara att tänka på det som var och jag vill INTE det! vill verkligen inte det, det som hänt får förbli vill inte tillbaka, vill inte tillbaka igen!!!!!


tillbaka. :)

haha rätt kul hur många som vill läsa om mitt tragiska liv fast jag inte har "hunnit" bloggat. men nu är jag tillbaka igen och efter ett av det värsta utbrotten jag nånsin jag har haft slutar det med tårar, litet sår i fingret efter att jag råkat ta sönder en av garderob dörrarna och lite hes. aja, vill inte ta upp det på bloggen egentligen så avslutar där.

just nu håller jag på att tvätta kläder tills imorgon, vet exakt vad jag ska ha + måste se lite finare ut nu när vi har öppet hus imorgon, aja, borde kolla om tvättmaskinen är klar snart så jag kan fota. :) ( va fan fick jag fota ifrån, mena faktist sova...)

ba en random grej, jag tycker killar inte borde gnälla på en tjej att dem tar lång tid på säg att fixa sig och göra sig i ordning för
1. så gör man det var dem och för sig själv och andra.
2. jag tror itne folk skulle vilja va i närheten av mig. och
3. vem vill ha elaka kommentarer om man inte har fixat sig?

bjuder på en gammal bild, men nya bilder kommer som sagt imorgon. :) saknar mitt hår >.<

hahahah!

Learn Chinese in 5 minites! (say it out loud ;D )

1. Thats not right
(Sum Ting Wong)

2. See me ASAP
(Kum Hia Nao)

3. Small horse
(Tai Ni Po Ni)

4. You need a facelift
(Chin tu fat)

5. I thought you were on a diet
(Wai Yu Mun Ching)

6. He"s cleaning the car
(Wa Shing Ka)

7. Your body odour is offensive
(Yu Stin Ki Pu)

8. This is a tow away zone
(No Pah King)

9. Great!
(Fa Kin Su Pah)

sur som fan.

ingen lust att blogga vill ba hitta en smart människa som vet vad man kan ha för pogram till datorn för att ominstallera hela skiten för har ju inge cd-uttag...

kan jag få 50.000?



nackakliniken i stockholm, 44-55.000...

RSS 2.0