valborg!!

fyfan va full jag är! så himla jävla packad att det inte är sant, kan knappt stå på mina egna ben hahahah! sen gjorde jag världens pinsamaste grej precis, hahaha, jag är så jävla full!!

haha ne, där ljög jag rätt mycket :) har faktist lekt med min lillebror och vi har krigat mot inte bara oss utan min lillasyster och mammas kille. och gissa vem som fick det coola vapnet?! jag! jag fick använda laser svärdet coolaste EVER!! fast dock förlorade jag... men det gör inget! :P

men nu måste jag fortsätta kriga innan min lillebror tar över min blogg! >;( (va charmig jag är på bilderna :S...)



hemma igen! :)

hade rätt kul även fast tina och jag bara gick runt i täby centrum, men vi hade tid och bara prata och kolla runt, det var faktist jätte skoj, men nu ska jag lägga mig i sängen för är sjukt trött. xD haha, ger er ett fint inlägg sen, hejdå! :)

då är man vaken nu.

kan inte sluta tänka på cyklist mannen, tänker fan åka tillbaka till samma ställe och hoppas på att träffa hnm, satt fan och tänkte på hnm direkt när jag vaknade hahah, x) fattar inte vrf jag inte gick hela vägen fram till hnm på första försöket... -.-

idag så kommer tina komma, hon vet inte det själv en men det var OK för mamma iaf så fina tina kommer idag och ska vara med mig. :D det ska bli skojigt! måste dock städa lite först >.< men det tar typ 10 minuter så :) åååh! ja då får tina träffa missen! aja, borde börja städa nu, hejdå!

fina tina :)


saknar dig cyklist.
har precis tagit en varm skön dusch och luktar fruktis istället för rök! :)

hahah, helvete vad kallt det var idag när vi hoppad in i vattnet man kunde knappt tänka ordentligt bara att gå upp så snabbt som möjligt xD men hade faktist jätte skoj idag, men om det blir av snart igen så vill jag faktist ha magisk saft nästa gång. :)

här kommer iaf lite bilder och videos från idag! :) hahah lilla victoria är lite kamera kåt ;)



vattnet var verkligen så himla kallt! haha, älskar fot spåren efter oss (a).

hejdå!

har faktist lite bråttom nu så det blir ett snabbt hej då inlägg! som sagt så har jag kameran med mig så det kmr va bilder och videos med mig hem sen, jag har en jätte stor väska med mig med massa grejer. :) ååh det här kommer bli så kul! :D aja nog bäst fö mig att gå nu, hejdå!


godmorgon. :)

woops, tablett tajm!

så! :), trodde jag skulle sova länge och skönt men så blev det ju inte alls det x) fast har bosatt mig i min säng och sitter och klickar runt lite! :) måste egentligen börja fixa mig nu och packa ner allt det ikväll (eftermidda) för som sagt så är det ju idag vi ska ta vårt första dopp :D får verkligen inte glömma bort att ladda min kamera, gör det nu så jag inte glömmer bort! :)

måste också gå och handla sen men får göra det efter jag har fixat och duschat, jag vet att det låter konstigt att jag ska duscha men jag va för trött att göra det igår så får göra det idag :) aja. åååh! längtar verkligen tills i eftermiddag så sugen på att bada! :D och vi kunde faktist inte fått bättre väder idag! :D

men jag måste fixa mig nu så jag hinner med allt x) så vi hörs lite senare innan jag åker iväg sen :) + O du är död om du säger nåt om det jag sa, och jag tror du redan gjort det, så du är dödens...



satt och kolla på mina iphone bilder och försöker lista ut hur jag kunde tagit denna bild när jag har kameran i handen, och man kan få en bild hur jag sitter. aja, konstigt x)


hejdå victoria!

victoria åkte hem med bussen för en lite stund sen, haha vi har faktist haft jätte skoj och det är en anledning varför jag inte har bloggat, men nu kan jag ju det, men big brother börjar ju snart, så skriver mer senare LOVAR, hej så länge! :) saknar tyskarna... :(

tyskarna är inte dem på bilden.

skolan.

busar min tina och victoria! :)


hemma.

är trött på allt nu, jag gillade faktist mitt hår men det är så jobbigt när vissa retar mig över min hårfärg, och nej det är inga av "mina" tjejer. men är så trött på att folk gå på en för man har en udda färg så trött på skiten, VILL JU INTE VA SOM ALLA ANDRA KANSKE men aja, mamma och jag hr köpt ny hårfärg "warm chocolate" om nån av dem som precis hållt på och retat mig kommenterar mitt hår imorgon kommer jag seriöst sparka dem i röven!

VIKTIGT MEDDELANDE! victoria och tina glöm inte att klockan 7 idag blire möte och jag har uppdaterat lite nu och det kommer bli cam möte! :D


pay back is a bitch! ;)

kom 20 minuter försent till skolan idag men jag glömde min dator så åkte på lunch rasten och hämta den och blev lite sen, men sånt händer. ^^ hahah, pay back is a bitch, but funniest is the truth ;)

omg, finns så töntiga killar, men jag kanske borde berätta nu på bloggen för orkar inte bry mig om andras känslor längre, och det är så att jag gillar en kille, men jag känner knappt honom men vill typ att han ska se mig, men lite svårt. men jag kanske kan fixa det? :)

blev inte så mkt uppdatering nu, men skriver mer när jag kommer hem, och hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet? ^^

kristian anttila - smutser <3

juste!

glömde visa vad min knäppa vän victoria gjorde förut till mig... xD äntligen kan jag och JB va föralltid tsm!<3

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

såva.

då var det dags att gå och lägga sig nu, förökte att gå och lägga mig innan midnatt, men aja, det verkade ju inte alls funka... menmen. imorgon vet inte jag vad som kommer hända i skolan, men det är bara vänta och se! :)

JUSTE! på fredag blir det första doppet med isaaa, vickaaan och tinaaa. mer om det senare för nu är det sÅva dags!<3


underligt?

hehe, saknar dig lite faktist x) eller saknar och saknar? saknar det vi hade (=finns ingen chans att få det tillbaka), men det jag mest saknar är att bara att ligga och kramas med nån >.< men den känslan går över snart, hehe. :)


orange.

va lite skeptisk i början på hårfärgen jag fått, men gillar den faktist nu! är lite knäpp, but i love to be the freak show ;) haha, ne men jag gillar verkligen färgen, tänkte även måla naglarna kanske gula för att göra det lite skojigare! :) men när jag börjar somma jobba vill mamma att jag ska färga om...-.- aja :)

vet att jag inte bloggade så mycket i veckan/helgen men hade och fann inte heller någon alls lust att fortsätta att skriva på bloggen, men efter mitt fina hår så tänkte jag skriva lite här, och nej vill bara förklara att jag VISSTE att min hår skulle bli oranget om jag färgade det, det är inget failad blondering, dem varnade även att man inte ska färga när man fortfarande har en toning eller färgning kvar sen innan, men jag va trött på det röda och TADA! :D

LILLA LADY HEY!!


japan.


...

hhahaha har ORANGEt hår... xD skulle fått helt blondt ifall jag inte färgat rött innan, aja, morots färgat hår är väl inget fel alls xD... skulle lyssnat på säkerhets grejen att man INTE skulle färga om man färgat eller tonat och det inte gått bort, xP aja, det är bara att skylla mig själv. :)

?

hmmm... hur ska jag få mamma att färga mitt hår??

????


Mobil blogg - bil.

Sitter i bilen på väg hem och lyssnar på price tag<3 it's not about the money money money, we just want the world to dance and forget about the price tag<3 uppdaterar iaf mer när jag kmr hem. :)

örhängen.

fick ett par örhängen som min syster hade fått ifrån ginatricot , en påse med blandade grejer, och det fanns två örhängen hon inte ville ha och jag använder inte örhängen så mycket, speciellt inte stora. men om någon vill ha, äre bara att säga till. :)


godmorgon! :)

fortfarande helt omtumlad från nattens film val. känns som att jag var savannah i filme, haha! undra verkligen hur water for elephants är då? får se ner när jag ser den, förhoppningsvis på bio nån gång. :)

jag vet att jag säger att jag städat mitt rum hela tiden, men jag har löst mitt problem varför det aldrig blir städat och varför jag är så nojig med saker och ting, och det är för att jag inte hunnit tvättat alla kläder och fixat min garderob som ser ut som en sophög, så när tvätten är klart till fullt, är det dags för ett klenisch rum! :)

*hoppas* verkligen att mamma och jag köper både laddar och hårfärg till mig imorgon, och jag bryr mig inte om mitt hår ramlar av, vill verkligen göra det här! :) (skulle va kul att göra nånting på måndag med tjejerna, typ som första doppet, vet att ni vill så tveka inte! ;) :D)

saknar min systemis...

dear john.

underbaraste filmen jag nånsin sätt. slutet va inte som jag hade önskat mig, det var inte det typiska avslutningen på kärleksfilm. kan inte sluta gråta och filmen tog slut för 20 minuter sen. så himla sjukt bra. måste ba skriva att fan va snygg john är! haha.



inget.

lite läskigt, halva min dan har beståt av tomhet. inga känslor inga tankar ingeting? jätte konstigt och obehagligt, känns som jag vart helt borta, men just nu känner jag mig helt förstörd, och jag vene vrf. men har bestämt på att lyssna på lite depp musik och kolla på en film, dear john tänkte jag. har alltid velat se den, men ser den ikväll.

just nu kan inte mina favvo myggbet sluta klia och det värsta med dem att när man killar på dem börjar dem brännas, så har ingen aning om vad det är för slags myggbet, men dem är jävligt irreterande...

random bilder från idag, och mina älskade myggbet.


hejdå rött?

hmm, pratat med mamma om att färga om mitt hår till en färg jag velat jätte läng, men nack delen är att risken finns att jag kmr börja tappa hår, men saken är jag tänker ta risken om det är okej för mamma sen, och det betyder att jag måste ha 4 hårfärgs "burkar", haha... men kan inte färga allt på direkten då... hmm, det jobbigaste dock om jag nu färgar det är ut växten...-.- men det kanske kan fixas när den blivit lite förstort, men risken finns att det blir fult, aaah!? xD

jag färgade håret rött lite spontant så den färgen jag väljer nu om det blir av borde nog bli lite off i början, men smälter in mer sen...^^ eller inte.



lite gladare godmorgon inlägg.

haha, älskar chatroulette! :P


verkligen inte godmorgon...

god morgon vaknade för en liten stund sen och sprang och duschade, men sen när jag gick tillbaka till mitt rum så letade jag efter en bra låt på youtube, ch den här låten var på framsidan och jag klickade på den, och nu, är min morgon förstörd. försökte inte heller rädda min morgon, för började lyssna på den gamla verationen av låten också...


god-natt.

för trött att bry mig.

Mobil blogg - film tajm med lillebror!

Sitter och kollar på Disney film med lillebror, hoppades verkligen på mulan, men lejon kungen och tarzan skulle inte heller gjort nånting (= filmer han brukar kolla på). Men nånstans från det blå valde han att kolla på mäster dektektiven basil mus och det är en av dem tråkigaste, långsamaste tidsfördrivets Disney film jag nånsin sätt...

rörigt + fina tina! :D

åh herre gud va snygg jag är på alla mina webcam bilder!! hoppas vi åker och köper data laddare till mig imrogon för saknar verkligen min webcam, men är verkligen tacksam för att jag får låna denna datorn av min vän, och om du läser detta så tar jag hand om den mycket väl! :)

vet inte om det känns som vår, får mer sommar känsla och jag älskar verkligen starten på sommaren MEN jag hatar alla dessa mygg som biter mig har redan fått 5 myggbet och dem jobbiaste är dem små som är på min mage som kliar så grymt mycket hela tiden...-.-

(hoppas ni fatta det va ett skämt, det första jag skrev??)
nemne åh va skojigt!! ett till myggbet... måste avbryta inlägget här, men såg precis att bilderna efter victorias fotografering med tina gick och fan va bra bilderna och bra foton victoria tog och gu va fin du blev tina, galet snyggt! :D (måste tyvärr låna en(flera) bild från victoria/tina och visa er!!)

du är härmed döpt till FINA(STE) - TINA! :D


när jag ändå...

...har lite fritid här uppe, så kan jag berätta lite vad som är det viktigaste i min vardag, alltså det produkter? grejer jag brukar använda i min vardag. inte för nån bryr sig, men vem gör det annars så vad spelar det för nån roll att skriva av sig lite nu, heheh :P aja, men istället för att sitta och tjaffsa med mig tänkte jag visa er nu då :P

1. L'oréal, ansikts kräm.
2. Rexona, ny deo jag testar = hittills gillar jag den inte.
3. Smink, tror inte jag behöver skriva vad dem heter tror inte ni är synskadade så, a.
4. hårspännen<3 = som räddat mitt liv efter min failade klippning på luggen...


vår + sol = kärlek!

jag är helt föräldskad i vädret vi har bara massa sol! okej det blev lite vindigt nu, men solen värmer än så mkt att det bara är skönt! sitter som igår på taket och det är så himla skönt! vill aldrig gå ner härifrån! ;) tänker bosätta mig här föralltid. :P men nu ska jag fortsätta mysa!<3 ;)


hemma :)

kom hem precis, och hade faktist jätte kul hos mormor, skrattade så jag började gråta efter jag hade sätt hur jag såg ut på bilderna, hahah! idag skulle jag ut och springa klockan 12 med en vän, men får kolla och se om vi kan skjuta upp det nån timma för kom hem precis plus mamam behöver hjälp med saker och ting, så,a.

hehe, verkar som jag har en del saker att reda ut sen med tina om mina tankar som spridits under detta lov, hahha, undrar också om ***** har nyktrat till sig lite idag, och kanske skäms lite, haha, men de e inte första gången h*n stör mig när h*n är full, haha. :)

men nu tänkte jag faktist måla mina naglar innan jag hjälper till där nere, så, hejdå så länge! :)


Mobil blogg - bilen...

Precis när jag tänkte skriva ett morgon inlägg så skulle vi åka och gratta mormor, men berättar mer sen för är hemma om ett litet tag så skriver då, ville ba uppdatera snabbt, men hej då så länge! :)

godnatt!

borde gå och sova nu, men i själva verket vet jag själv att jag kommer vara i sängen om 2-3 timmar ungefär, men skriver iallafalll ett godnatt inlägg nu för kommer verkligen inte orkar göra det sen, kommer vara allt för trött. :P men måste egentligen sova nu för ska åka tidigt imorgon till mormor och överaska henne väldigt tidigt på morgonen, med tårta och blommor! :) aja, här kommer lite halv taskiga webcam bilder och ett STORT GODNATT! :)


(a)

mitt lov och min helg är räddad som sagt så dog ju min data sladd, och sen med den höga IQ:n som jag har så väljer jag att göra ett nytt försök och kolla om min data laddare som NYSS har exploderat kanske fungerar, men ne det blev inte som jag trodde fick allt mer flera stötar plus den började explodera igen... men nu fick jag låna en dator av en vän, räddad VERKLIGEN I NÖDEN. :)

gillar verkligen hur webcamen fungerar med alla små grejer och bakgrunds grejer, plus jag tror det är en mini "timer" innan foto dyker fram, hehe. :) men nu ska jag lata mig framför tv:n. :)

[hahah stackars lilla *****, borde ha alkis säkert läsenord på fyllan ;)]


Mobil blogg - ...

Min data sladd exploderade precis och imorgon är det röd dag FML.

matte?

har verkligen ingen lust att göra matte... så fort jag vände blad så kom det till nåt konstiga grejer så strunta i det fullt. sitter hellre kvar här på taket. :) tror min syster skuller skrika och be mig gå ner från taket för det är hennes "revir" istället så börja hon bråka om att jag hade tagit hennes förlängningsladd(= har jag icke gjort.) men jag vann, som ALLTID. :)

haha, det roligaste va att mina grannar blänger så mkt på mig, speciellt kärringen, och jag bara fortsätter glo tillbaka men tycker faktist synd om henne, jag skulle inte tyckt om att vara avundsjuk och va i klimakteriet 24/7 så får väl acceptera henne att hon har svårt att sluta glo på oss här hemma. :)

NICE! solen har kommit fram nu igen! nu ska jag fortsätta "surfa" på datorn och sola? :D hej så länge!

(kissen vill komma och ge lite sällskap :])





paus i städningen.

hade en lite paus i ständningen och följde med mamma och handlade lite bas grejer som behövs i vardagen. och vi köpte även lite grejer till min lillebror, men nu ska jag faktist fortsätta min städning och försöka bli klar innan solen försvinner, hej så länge! ^^



god morning.

godmorgon, idag består min dag med seriös städning i mitt rum top till tå, den här gången ska det vara skinande rent och min garderob ska rensas! märkte nu att jag inte bloggade igår, men har för mig att jag gjorde ett "godnatt" inlägg iaf, eller så drömde jag bara om det x)

det är jätte fint väder idag, MEN jag har inte tid med att springa ut idag, vill hellre fokusera mig på matten nu och fixa det, efter dem här extra dagarna i matte så så hänger jag faktist med jätte mycket, så vi får se hur slut resultate blir på provet blir sen. :)

men borde börja städa nu, för sen ska jag bosätta mig och mina böcker på min syster rum's tak! (Y)


påsklov! :D

kunde inte blogga mer förut för min extra lärare hade min dator och lånade den, men inte längre, nu har jag min lilla dator för mig själv igen. :) förtillfälligt så sitter jag hos en vän och pratar lite, hans vovve är så himla söt, men jävla var svårt det är att ta foto på hnm, så fort jag ska klicka så förvinner han ut ur bilden, men aja, ska sluta blogga nu, men bloggar mer när jag kommer hem. hej så länge! :)


godmorgon.

kunde inte blogga imorse, eller jo, var påväg, men sen så dog datorn och jag hade inte tid att ta fram data sladden och hålla på för hade inte så mkt tid kvar, plus jag vill hinna äta frukost också. hehe. just nu sitter jag och håller på med matten och det är jätte confusing? (=svenska?) för börjar hålla på med cirkel diagram, + är väldigt sur, för jag bad om att han skulle förklara för mig min lärare, men det gick ju åt helvete, kollade facit efter han gick och han missade att berätta viktiga delar för mig...

juste! bara för jag inte vågar säga nej så har jag lånat ut min dator till läraren, för han skulle göra nånting med den så uppdatering tills vidare kommer hoppa fram vid 1 tiden, men borde nog arbeta nu innan han blir sur för han har glömt mobilen hemma så ingen får leka med sin mobil, hahah.. hejdå! :P

(nya bilder kommer senare under dagen^^)



sova<3

idag blire att gå och lägga sig tidigt, är hur trött som helst och blir allt mer tröttare och tröttare, så det är bara egentligen att hoppa in tills säng, men vill inte gå ifrån tv:n så det blir rätt jobbigt att välja vad jag ska göra x) åh nej... nu börja cheaters, måste ba va uppe en liten stund till, ba lite, men jag får ta och säga godnatt till bloggen, för kommer somna på direkten sen, aja, nu bablar jag ba på som vanligt, godnatt! :)


mat.

mums! maten var super god, men kunde inte sluta tänka på en viss person... men de tankarna försvinner snart, hoppas jag. är verkligen över allt, orkar inte mer. är hel full i magen, NO MORE SPACE, men godis skulle inte sitta fel nu (a) åååh, önskar att jag hade mer plats för maten, det var sååå gott! :D aja, nu ska jag lata mig framför tv:n, hejdå! :)


hemma. :)

kom hem för ungefär en halvtimme sen, slutade vid 2 men gick en omväg till en vän + hans söta vovve<3 och va där är liten stund, jätte skönt i värmen också! fick också testa på hans sytemkamera som jag vill ha, och kommer köpa om jag nu får sommarjobbet i sommar, men kameran... jag ÄLSKAR den, vill ba att tiden ska gå fort så jag kan köpa den! :D

aja, ska ner och äta nu men lägger upp några bilder jag tog på söta vovven ! :) hörs sen, hejdå! :)



buske!


tro vad du vill.

känns skönt att du bara känner hat och inga känslor kvar, det va det jag ville skulle ske, för det blir lättare för mig då att släppa taget. jag vet exakt vad dit respond kommer vara, men jag bryr mig inte, jag fungerar som jag gör, jag uttrycker inte mig ordentligt osv, men jag har äntligen kommit dit jag ville.

(kommer dock höra av mig när jag börjar spela wow igen... ^^)

lunch rast...

hälften av lunch rasten är kvar, och har inte så mycket att göra. hade tänkt berätta lite uppdaterad grejer till victoria men hon var inte här så a, hon får skylla sig själv ;) [skojar? bara med dig :P] lyckades föresten faktist göra klart ett tredje tal i dag på maten, YAY! tog mig bara 20 minuter...

åååh! vill bara sova, satt och prata med en skum pryl igår, han verkade inte ha alla fjädrar på rumpan, eller alla hästar i stallen,.. haha, ne, men det var väl skoj, dock inte så länge, ju mer man kom in i konversationen, men en rolig grej jag listade ut att han liknar smått en kille jag har tänkt på ett par dagar nu, lite läskigt! xP hahah... x)

ska väl fortsätta ha kul med matten<3 [= D':] hejdå...



det underbara matte talet...

matte matta matte...

VICTORIA SKRUTISEN PUFF BULL SUNROSE EMMA? STRÖMVALL! kan inte tro mina ögon du har försovit dig och kommer inte, eller så dissar du mig otroligt mycket, fy på dig! £.£ bäst för dig att du har en bra förklaring, annars kommer jag klå upp dig!! hmm, mysko tjej det där...?

aja, vår hjälp lärare i matte kom ett par minuter försent, men det gjorde inget, stod i solen och värmde mig så det var helt OK för mig med lite försening. :) haha... det roligaste är att jag har varit här i snart 1 timme och jag har gjort 2 tal... men det är därför jag tycker det är bra att komma hit, för kanske hinner med 3 tal innan vi slutar! :D

men ska fortsätta räkna matte nu så vi hörs. :) åååh, nej... nu kom det en rolig människa jag hatar. :) kommer aldrig prata med idioten nånsin, dum i huvdet, lögnare och helt pantad! och om han inte sänker sin jävla musik, tänker jag dunka hans huvud i bordet, ååh, vad jag hatar han så mycket!!!!!

vart är duuuuuu??



godmorgon!

tycker det är väldans konstigt hur jag är rätt så pigg när jag bara sov 4 timmar, men det är bra att jag är pigg, ingen roliga men en trött mig. :) ska gå om 20 minuter, så måste skynda mig lite med att trycka in frukosten, klä på mig, plocka undan och sen knyta skona som tar 5 minuter. :P blev ett litet kort inlägg här, men så blire när man har bråttom! :)

får se vad jag gör efter matten idag, men det får vi se sen för nu måste jag åka snart, hejdå! :)

Runner runner - So Obvious



sova..!!

måste verkligen sova nu, klockan är 3 och ska upp om 5 timmar och fixa mig till skolan, och man gillar ingen trött flummig mig, det blir bara kaos och jätte jobbigti längden, visst kul den första minuten sen går gränsen, och då tycker jag själv att jag är jobbig, men den smällen får man ta när man inte sover ordentligt, aja, men ska sova nu, så jag är pigg imorgon, godnatt! :)

förlåt för den taskiga kvaliten men hade inte kameran i närheten.



i'm still, i'm still an animal.

är tillbaka igen, solen började försvinna där jag låg och det började bli lite kyligt, så det var bara raka vägen tillbaka in i värmen. :) (uuuh, nu händer det grejer här, verkar som att sanningen kommer fram till slut, väntar tills på att få läsa det här, sen ska vi se egentligen vem som var boven ;)) ser inte ut som jag fick så värst mycket sol, men jag klarar mig ett tag till utan mer sol kanske, för har ju som sagt min gamla bränna kvar från indien. :) men det var faktist jätte skönt att sola, känns som jag upprepar mig nu, så slut prat med solningen!

juste! som det ser ut nu kommer jag få lite sällskap imorgon till matten, men får se hur det blir med lilla skrutisen om hon följer med eller inte :) tycker faktist det är skönt när det är så få där, hahah, få och få, vi är redan få i skolan, men den mängden vi är i, i den så kallade matte gruppen så är det helt lagom då man får extra hjälp. :)

men nu ska jag byta om och sätta på mig lite kläder så vi hörs lite senare, hejdå. :) (sanningen kom fram, och all skit jag fått visade sig va dina lögner, så pay back is a bitch lilla du, bye bye ;))



hahaha, lovar, min misse är inte så tjock, hon har bara grymt mycket fluffig päls!<3

solar<3

sitter ut och solar just nu har faktist sällskap av kissemissen som vet hur det går till när man solar, hehe. :) men tror jag ska gå in snart för det börjar bli lite irreterand när en broms flugga eller vad man kallar dem, sätter sig på min lill tå hela tiden, ytterst jobbigt! men fortsätter sola lite, men vi hörs sen igen när jag kommer in! :)




hatiskt inlägg... hehe.

en sak jag verkligen ÄLSKAR att HATA? det kanske blir fel, men jag älskar verkligen små bloggare där man faktist ser att deras källa kommer wikipedia och dom har klippt och klistrat in hela skiten i bloggen, det roligaste är när en del små? tjejer lägger upp det på bloggen "bli hälsosammare" när dem knappt vet ett skit, förutom om man tränar blir man smal typ, hahah, I LOVE IT!



lunch rast!

trodde det skulle vara jätte tråkigt och onödigt att komma hit och sitta ha matte i 3 timmar, men det går faktist jätte bra, och jag förstår faktist allt! okej... inte allt, men det känns som det, och det går faktist jätte bra, plus solen hjälper verkligen att piggna upp och ha "lusten" kvar. men lunch rasten är snart slut och vill hinna äta upp min mega apelsin innan det så vi hörs liten senare, hejdå! :)

en till av mina favvo låtar! dock hitta jag inte remixen som gjorde att jag gillar låten massor, men här är orginalet, sen är det bara att klicka
HÄR om du har spotify, så kommer ni fram till den braiga remixen! :)



hehe, är rätt stökig av mig... men det göre allt lättare att hitta saker + man känner sig lite mer hemma då. :P

ojojoj!

nu måste jag bege mig till bussen, hörs sen, och jag kmr ta med min fjortis... mini dator så vi hörs sen! :)

vet att jag håller min hand lite konstigt, men man skulle se innanför tröjan då, hehehe.

god?morgon...

mitt förra inlägg sparades inte, så får skriva ett nytt lite snabbt! just nu håller jag på att fixa mig, för jag har som sagt extra matte idag, får se om det hjälper mig, annars åker jag inte dit imorgon... usch ja, vaknade upp med nack spärr idag, fast har faktist haft värre. men måste fortsätta fixa mig och mitt ruffs som lever i en annan värld, men vi hörs antingen innn jag åker eller på bussen/i skolan, hej så länge! :)

för er allas bäst, är det nog bäst att mitt ansikte inte syns!

godnatt! :)

ska sova nu är jätte trött, och ska på extra matte imorgon i skolan så borde nog vara smart att sova nu, men får "sovmorgon" så kmr hinna blogga innan jag åket hemifrån så vi hörs mer imorgon, godnatt! :)



MITT I-landsproblem.

glömde berätta förut på eftermiddag då något skedde, jag börjde tycka det kändes lite konstigt i foten när jag satte och fixade på bloggen, men först trodde jag bara att strumpan satt lite konstigt och det var lite obehagligt, men så var det inte alls... det fortsatte och kändes konstigt så jag tvingade mig att kolla, och en potatis tittade fram. :)

haha... måste ba säga en jätte skum sak, eller ne, kanske inte så smart att skriva på bloggen, men har tänkt jätte konstiga tankar, haha! aja, måste gå och duscha nu, men hörs innan säng dags, hej så länge!


ibland undrar jag...

har vi nånsin haft en konveration där vi pratar och skriver normalt till varandra, för att efter att känt dig i snart i 2 år, kommer jag aldrig på en konverstaion då vi har pratat normalt? bara då det var seriösa saker, men efter det seriösa pratet är slut kommer vi alltid tillbaka till oss gamla knäppa! :D



haha, och det fortsätter bara mer och mer! xD

Hiss & Diss, numer 2!

Våren är ÄNTLIGEN här!! solen skinner och värmen stiget för varje dag och det är hur mysigt som helst + påsklovet kommer sammtidigt som den underbart vädret, det kan inte bli bättre! :D (favvo påsk godiset *drägel*..!)



Förbättringar har man sätt hos piff och puff, och bloggande har blivit otroligt mycket bättre, och båda har fixat och ändrat på sina desginer och byt och hållt på, hur grymt som helst och mycket roligare att läsa också! älskar verkligen den grymma headern från Victorias blogg, och kan verkligen inte sluta lyssna på all bra musik från Tinas blogg, fortsätt tipsa! (älskar dit senaste tips!)


Taio Cruz - Telling the worls (RIO soundtrack)




min nya header såklart! lite ego stöd hära, men åh vad jag älskar den, blev riktigt, riktigt nöjd med den! speciellt färgerna, som Victoria skrev på sin blogg förut, att man verkligen får mer blogg lust när man har ändrat på designen osv, det blir verkligen det! har faktist inte haft blogg torkat en ända gång sen jag börja blogga igen, tror jag iaf? aja, sista hissen blir till mig! :D



trodde verkligen det inte skulle bli någon diss den här gången, men kom på då jag skrev första hissen på om påsklovet, att det är då påskkärringarna kommer fram och kanckar hus, jag HATAR verkligen det, mamma brukar öpppna när dem kommer, men om jag är hemma själv, och mamma inte är hemma så ber jag ingen öppna dörren om dem knackar, och om jag är helt själv, gömmer jag mig och är jätte tyst tills dem går... hatar påskkärringar!



Hiss & Diss

är så glad och nöjd över min header, och är sugen på att göra en hiss och diss på slutet av denna vecka, får se om det finns nåt att dissa egentligen?? men jag återkommer om nån timma igen eller kanske bara några minuter med hiss och diss, men bara så ni vet så kommer en iaf! :)

tillbaka.

precis ätit mat! min lillebror var inte så leksugen, speciellt inte när jag tvinga honom plocka blommor med mig, ne, men tvinga inte honom, sa ba; "plockar ud inte blommorna så får du stryck" hehehe.. fast vi såg två jätte söta ekorrar springa runt i en spiral form aktig springning och jagade varandra, det var faktist jätte gulligt x)

borde börja tvätta mina kläder, för har inga fler rena trosor eller nåt, tog dem sista på mig när jag duschade, så får bege mig till tvättstugan snart, först ska jag knarka mer av en av mina nya favvo låtar. :)

crossroads - tracy chapman


who is the bitch? i'm the bitch...



haha, hoppas nån sur kärring ser den här bilden,
KÄRRING:
"man får inte plocka blåsippor! dem är faktist fridlysta"
JAG: är dem?! nehe,.? va skojigt, ska ut och plocka flera då!
sur kärringars I-landsproblem i sverige..



finn ett rätt? :)


nytt och fräscht!

har sutitt i ungefär 4 timmar och gjort klarmin design och headern, men jag fattar inte hur lång tid det har tagit för det här är bara en simpel design jag har gjort. men nu märker jag att min design buggar som fan när man har FIREFOX, men funkar normal på vanliga internet explore, men det brukar ta tid med att den ska komma fram så det fixar väl sig själv snart??

nu har jag faktist tämlt gå ut och leka med min lillebror, jag gör inget speciellt, och det är sånt fint väder ute så jag tror han inte skulle ha nånting emot om jag tar med honom ut på en sväng, och kameran följer med, så nu blir det slut på alla mobil/cam bilder. men ska väl fråga honom nu då, hejdå! :)

har inte hunnit tvättat min jeans eller några alls av mina kläder, men jag tror inte mina kläder är för "lite" för det här vädret! :) JUSTE! av nån av "mina" sparre tjejer (= vår lilla grupp xP) skulle ni tycka det va kul och åka till äventyrsbad nån gång i veckan, tänkte på att man inte kan bada nu så  varför inte bada inomhus?:)

kamera-mannen! :)

hahahahahahahaha! x( den bjuder jag på...

god(trött)morgon

vaknade för ungefär för en timme sen, och gu vad trött jag var igår, brukar aldrig somna så tidigt, satt i sängen på datorn och helt random slockande jag... så himla typiskt, jag vill inte somna ju.. aja, nu är jag vaken iaf, och vet faktist inte vad jag ska göra idag, men först och främst ska ja göra klart en sak o engelska och a. :)

håller på att fixa och trixa med designen nu och headern tar jätte lång tid,... men det blir förhoppnings klart idag faktist, så får kämpa vidare nu, men uppdaterar mer senare med mitt ny städade rum också, det blev faktist jätte bra, rensade massor! hejdå :)

ny favvo låt<<3


hemma.

lämnade vovven hos mormor, och kom precis hem, och jag kom och tänka på en sak att det verkligen inte finns några snygga tjejer i åkersberga, blir ju rädd ibland när jag åker dit, men DOCK finns det undantag från tjejrna i min skola som är från åkersberga, dem är typ dem ända jag sätt som ser bra ut x)

min header föresten har jag börjart gjort om HELT, men den är snart klar! ska försöka bli klar tills på söndag så jag kan lägga upp den, men nu ska jag kolla på min favvo film osm är på tv 10 oraker varför jag hatar dig, hej då så länge! :)

random bild, men orkar itne ladda upp dem nya än, hörs sen! :)



förlåt, förlåt, förlåt!

har verkligen glömt att blogga idag, emn har bråttom och måste iväg snabbt, men bloggar sen när jag kommer hem, hejdå!

idioter!

åh vad jag hatar människor som inte kan försvara va dem står för utan gå på andra barar för dem själv innerst inne har fattat att dem inte vet nånting och att dem är helt dumma i huvudet, om man står för något man sagt, varför ska man gå på "person angrepp" för att kunna klingra sig ut sig i en situation som man själv satt sig i, så jävla trött på människor! det är inte invandrarna som är problemet, utan människor som er, era vider!

början, och fortsättningen bevisar bara vem som hade rätt.


jag är ingen person som skyller ifrån mig...

...men det här var INTE mitt fel. ne, men seriöst. skäms jätte mycket, ska faktist rensa min garderob yttligare ännu en gång slänga bort skit jag inte behöver osv, hoppas resultat blir bra bara...

Love The Way You Lie - Ariana Grande

har jag fel?

jag kan redan nu säga att oftast går jag inte ut på fakta, utan det jag hör och ser, jag skapar min egna bild, jag bygger upp mina åsikter som jag anser vara lämpliga och åtminstonde inte dubbelmoral, men jag kan lika gärna ha fel och dem rätt, men där kan jag faktist svara, och jag har inte fel. (förlåt för den dåliga kvaliten, vet inte vad som gick snett?)


allergisk.

jag är så korkad, jag vet att jag är allergisk mot hundar, och det kliar som tusan i mina ögon, och min näsa är täppt, men ju mindre jag kliar ju slappare och så tar det bara en liten stund tills det försvinner. :) älskar verkligen djur, vill ju som sagt bli polis när jag blir stor, men säger hela tiden att jag vill bli polis med vovve, heheh :)

jag skojar inte, snart kmr jag dra någon i örat vill så gärna se water for elephants, jag har lyssnat på det flesta låtarna från filmen och kollat det olika trailerna, och jag har fallit helt för den, det är som sagt en robert pattinson film, och såg ju första filmen med BULL, remember me, så ska se om hon kanske vill se den här med mig, men får se. uuh, min kusin kanske vill se den med mig :D!

snart är det bigbrother tajms så BYEBYE!



glad påsk i skolan :)

min rektor vart lite glad idag, blev lite chockad när jag insåg att vi fått godis, men är lite för hyper, brukar annars vara lugn och trött på den sista lektionen på torsdagar, men det går rätt bra hittills, men borde nog avsluta skriva på bloggen så jag inte tappar lusten, hörs sen! :)

mammas frukost på sängen, hehe :) lite suddigt, men det får ni tåla! ^^


schohohoooool, to much randomness.

har förtillgälligt lunchrast :) och har ingeting att skriva. ne men tappar kontrollen helt nu när jag kollar på top model med tina, men nu blev det lite hackigt. hittils vad vi har gjort idag är engelska, och gjorde klar 2 pappren kvar med 1000 frågor på engelskan det va jätte jobbigt, för frågorn va rätt så komplicerade... aja, nu blev det lite kladdig här...

om exakt (nu då) så är det bara 2 timmar och 49 minuter kvar tills vovven kommer, bad mormor komma över med henne till skolan för sa förut att jag ville ha vovven i helgen, så det blir massa ut och gå, och efter skolan blire lång promenad med vovven till skavelöten, massa bus och spring! :)

aja, ska kolla vidare på top model, hejdå! :)


TIDINSTÄLLT!

nu är det så att jag säkert springer ner där nere i köket och fixar och pysslar till mammas frukost nu på morgonen, :) hon får sin favvo macka och favvo te och massa annat smått och gott som min lillasyster köpt och gjort världens sötaste kycklingar, (visar sen imorgon i skolan ^^) :) snart äre dags att bära sig åt att sjunga, men det är det lilla från mig ni får veta nu, hörs senare i skolan, hejdå! :)


GODNATT!


JUSTE!!

är super duper glad fast lite ledsen... det är så att detta år får vi ingen resa, så det betyder alltså att det blir bara dem nya ettorna och tvårna som åker ifrån oss i 2-3 veckor till thailand med varnadra, och vi treor stannar kvar här hemma, och går i skolan på vintern utan sol... MEN, nu kommer men:et här, den bästa delen är att vi bara treor kommer åka själva med våran klass till GREKLAND i 2-3 veckor efter vi tagit studenten, visst, det var inte mitt önske mål och jag va lite sur i början, men efter jag pratat lite med BULL så ändrade jag mig, och det kommer säkert bli jätte kul! :D

oj, nu gör jag det igen, bloggar... måste verkligen göra mina läxor. hejdå!

("vi kan åka till rohdos och festa" - V.)


@hemma.

kom hem för ett mycket bra tag, men har varit lite upptagen med massa förberedelse till imorgon, men tänker inte säga vad det är för det finns en risk att mamma läser min blogg idag, och det är till hennes födelsedag imorgon på morgonen så borde bara vara tyst med vad jag har hållt på med dem senaste timmarna. x)

men just nu sitter jag i mitt rum och hade tänkt tvätta kläder = har inga rena, inte ens trosor...-.- så tvätta måste ske NU, + måste börja göra det sista på mina engelska frågor och recsention (= vet att jag stavat fel, men har ingen blekaste aning om hur det stavas...>.<)

borde börja med allt nu, så hejdå! :)


engelskan...

sitter i klass rummet för tillfälligt och har engelska, kul. sitter och svara på dem sista fågorna till boken och det är väl inte så värst kul, speciellt inte kapitel 92 som har a-p... det är ett par frågor det, det är tom hela 16 frågor, skoj.

märkte nu när jag kom till skolan att jag glömt min lunch hemma, tänkte äta ungspankaka idag, men det kanske jag kan äta när jag kommer hem istället (a) så typiskt att jag ska glömma att hålla koll på saker och ting, tyckte faktist min väska vart lite smalare och lättare att bära idag, men det kanske beror mest på att matteböckerna inte är med mig, så får extra utrymme då.<3

ligger faktist efter med frågorna så borde fortsätta jobba med dem, men uppdaterar så fort jag kan igen, men just nu blir det mer engelska, hej så länge! :)

(får kolla sen hur det blir med filmningen idag, mheheh!)



H&D.


först och främst vill jag ge min första hiss till min nya header och design som håller på att fixas, kommer ta ett par dagar tills den är redo att komma ut här på bloggen! :) kan ge ledtråd nu att va beredd på färger, bort med det grå och in med glada färger! :D

andra hissen är till våren som har kommit, värmen är äntligen tillbaka och ingens yn av snö längre! äntligen! snart kan man bada och ha skoj, sola och bli brun! LÄNGTAR! det är inte alls lång tid kvar tills sommarlovet är här då blir det massa mysiga tjej kväller och massa skoj! :)

sista hissen för denna vecka kommer komma till en projekt jag håller på med, och jag är inte hundra än om jag kommer att få hjälp med denna projekt av ISA med jag får hoppas det, och kommer inte skvallra mer om den saken, detta är HEMLIGT stämplat så kan inte säga mer, men om vi lyckas kommer det bli en skojig film! :D

min första och ända diss måste komma till PIFF och PUFF, jag är trött på denna långa väntan att behöva vänta på nya inlägg, tyvärr, ni blir mina första dissar, och har blivit sagt att uppdatering skett men lite försent, dissen han före er, så skärpning till nästa gång!! FY PÅ ER!


Premiär för...


påminelse!

vill ba säga att jag kmr ha PREMIÄR för min första hiss och diss idag, men just nu ska jag fortsätta jobba med den nya designen :)

@hemma.

kom hem för lite mer än 1 timme sen, och sitter just nu och kollar hell's kitchen, men borde egentligen börja göra klar engelska frågorna, men det kan vänta en liten stund till för vill se klart på hell's kitchen och "vila" lite extra innan det är dags för pluggeliplugg... x)

OJOJOJ!! där fick martin allting tillbaka i ansiktet då han strulade runt i oasen med marell? eller vad hon hete xD tydligen så strulade sara med basshunter i dagens avsnitt, undrar om martin kmr bli arg, tycker itne han borde bli det, som sagt, som man bäddar får man ligge ;)

ska kolla vidare på hells kitchen nu så hörs strax igen! :)


@skolaN.

sitter i skolan för tillfälligt, men kom försent 5-10 minuter, och då har min lärare kommit på världens dummaste ide som om vi vore 3 år, hon har komplicerat allt och överdrivit allt med 100, så istället för att få kvarsittning eller gå till skolan på fredag, ska vi få "sträck" på ett mesig förhör = ingen betydelse alls, bara för vi ska gratulera alla som va här och ge dem beröm för dem kom i tid... SÅ HIMLA TÖNTIGT!

jag kan säga så här, ATT vad sägs om att bli dagis lärare isället för att vara lärare på gymnasiumet, har ingeting emot den här idéen men tycker den är grymt töntig, PLUS vad sägs som att ändra tiden på morgonen, så alla kommer i tid med sina bussar och tåg...

ska väl börja arbeta nu, orkar inte sura på dumma idiotiska ideér, man märker att lärare kommer närmare klimakteriet och ålders kris varje dag. :) hejdå!

skulle göra mig sur, men ser bara ut som en gris xD hahaha..! (hitta inte den röda förgen xP)


låtar man smått glömt bort. :P

finns otroligt många gamla låtar man glömt bort, kan fylla hela det här inlägget med hundratals gamla låter men det här får räcka, heh. :) GODNATT NU! (lovar att jag ska sova nu xP)


slutet på dagen. :)

åkte aldrig iväg, vene vrf, men brukar inte gilla att åka iväg på vardagar till andra specielt när det är skola och så, brukar smått få panik om jag glömt nån läxa eller om jag vill ha nåt annat att ha på mig pga vädret osv, jag är lite nojig ibland, men det får jag tyvärr bara fortsätta att leva med. :)

borde nog sova nu om jag ska orka gå upp på morgonen, men innan jag säger avslutar detta inlägg vill jag bara lägga upp en video som jag länge velat göra men aldrig gjort och det är min nya favvo reklam, den är hur underbar som helst, speciellt på slutet! ne, nu blir det dags för lite sova time, godnatt! :)


rörligt inlägg.

äntligen! det har varit lite mindre än 20 grader idag, HELA dagen jätte msyigt och varmt! :D dock så har jag fått två jäkla myggbet?! hur i helvete har jag fått det, har jag ingen aning om för har inte sätt en ända jävel flyga runt mig, aja,... tydligen så har jag fått bättre blod värde av mina tabletter så nu kommer jag vara en prickikorv i år... tack så jäkla mycket. JÄKLA SKIT!

aja, men jag ska snart åka iväg ska sova hos en kompis idag, så håller på att packa men vene, vad jag ska packa ner... men ska kolla det nu, och måste verkligen fixa ny gladare design, men gillar den jag har nu bara att den ät lite för dyster för våren, aja vi hörs strax, detta blev ett jätte rörligt inlägg men hej då sålänge!


film sugen!

har samla på mig flertal filmer som jag vill se på bio, men har 3 specifika favoriter som jag jätte gärna vill se.

Water for elephante, har sätt inte bara twillight som inte faktist är så bra, men när jag såg Remember me med robert pattinson har inga ord, den filmen var så underbar, så vill verkligen se helst water for elephante, skulle inte förvåna mig om filmen var lika grym eller t.o.m grymmare!.
Trassel, vet faktist inte om jag vill se filmen på svenska eller engelska, har ju sätt trailen på svenska så chansen blir ju större att jag ser filmen på svenska.
Never say never, lyssnar massor på justin biebers musik och hört talat om att denna film är grymt bra, och det finns faktist killar som sätt denna, men har varken hört något negativt eller något annat, + den är i 3D så det är ju ännu bättre! :)


god...-morgon.

vaknade med ont i magen och ont i halsen så stannade hemma, men mår mkt bättre nu så kanske skulle gått iallafall, men kanske skulle fått lite pikar från tiiina att jag fortsätter smitta henne >:|. (yay... låter som grannarna som är typ i såna 60+ år ligger och a, ha kul för sig själv, för det låter massor från andra sidan väggen...)

aja, ska gå och äta lite frukost nu, hej så länge!^^


godnatt!

klar med min dumma data uppgift nu, kan verkligen ingeting om datorer och om det jag faktist kan har ingen betydelse så a, jag vet hur man fixar med bilder och sånt på en dator, men jag vet itne vrf jag måste veta vad innehållet på en jäkla dator är, för mig räcker det tillräckligt att jag vet hur man startar en och hur facebook, bdb, blogg, och msn funkar ;) aja, ska sova nu, godnatt alla mina söta stalkers hörs imorgon! ^^



rodney!!

rodney får inte åka ut! måste ba fråga en sak vrf ska rodney få RISKEN att åka ut för han hailade eller vad det heter, och inte catharina som bablar på med sina konstiga herbiska konstiga kristen böner och påstå att abba är såld till djävulen, och musiken är djävulens skapelse, vad säg som att riktiga psykot åker ut! men nu får INTE rode åka så HEJDÅ PATRIK!


bild-bomb. :P

var ute idag med sunrose och tog lite foton, och det gjorde så jag saknade min system kamera så mycket, men vill helst ha en ny och större objektiv men det är så dyrt, det är den ända nackdelen, den positiva sidan med allt är att jag vet att den skulle va i min väska 24/7 och till använding massor! :) aja, får väl ba hoppas att en dag har jag råd själv med en egen. :)

aja, ska ta nåt och äta blev lite hungrig men här nedan ser ni några bilder jag tog idag. :) hejdå så länge!


iväg!

hinner inte skriva mycket alls, för har lite små saker jag msåte göra innan jag går, så hejdå!

GOD-morgon :)

känner mig faktist lite dum sen tidigt imorse typ vid 8-9 tiden så bad jag min kissemisse gå ut, och hon lyde, men hon var så jobbig, hon putade bort mina solglasögon och massa annat jag hade på min hylla vid skrivbordet för har gjort en mys hörna där åt henne, men hon pep? hela morgon (hon kan inte jama längre..:( xD) och rev ner allt så bad henne gå ut och stängde min dörr.

fast hon gick precis efter att myst brevid mig, :) gose katt<3 ligger fortfarande kvar i sängen, men snart äre dags att gå upp. aja, vi hörs senare, god-morgon på er alla :) (alla på bdb e knäppa speciellt, min stalker som kommit tillbaka...>.<, kanske ska skicka över honom till en annan ;) mohaha!)

haha, förstår inte varför mamma behöll mig när hon fick mig, aja, det är hennes problem nu! x) + tack TIIIINA för dina underbara dagen låt grej du börjat gjort älskar alla låtar du lägger upp! :)



min helg hittils.

min helg började verkligen jätte bra... först på fredagen så brände jag min tunga när jag skulle smaka på maten jag laga och fick en jätte skön och fin blåsa, det är varken den första eller sista bästa grejen som händer under denna underbar, men det bästa och sista för denna minuten är att jag inte är klar med min data skit men skickar in den imorgon så får vi se om min lärare tycker det är okej? han brukar vara jätte petig, och vill ha typ allting på första klock slaget på den nya dagen, så får se, men han borde fatta. hans cp ide att vi skulle göra det här.

aja, ska väl försöka sova nu, är lite trött så godnatt. :)
(bild + min nya favvo låt med serena gomez som är tillsammans med justin bieber, heh :P)


blogg?

min blogg är jätte knäpp, det tar typ hundra år för ett inlägg ska dyka upp och jag kan inte heller se min statistik... aja, är lite sugen på nåt att äta, så uppdaterar ordentligt innan jag ska sova/ikväll :) hej så länge!

god-för/efter-middag.

M gick precis och jag måste börja med men data läxa nu, JÄTTE-TRÅKIGT!, men den smällen får man ta när man får suprise onödiga uppgifter av sin lärare som måste va klar dagen efter man fått den, aja, :)

igår blev det ingen springning, men det gär inget, har bestämt mig att bara springa söndag - torsdagar, och sen tror jag att jag ska börja träna på onsdag och torsdagar men vi får se hur det blir med den saken :) men måste plugga nu (=kolla tv först) så hej så länge! :)

(ny favvo låt^^ + hehe, min fina pyjamas från indien xP + jag kan göra en blomma med min tungan, och ha de på sidan och vända den ett helt var, heheh >;D uggla?)



vem vet?


pulsen slår fort.


springa?

passar min lillebror idag så vet inte om jag kan springa idag, men får kolla om han cill cykla + det kmr bli mörk och han kanske det är jobbigt då, aja, får kolla med honom sen, för vill verkligen springa, aja, som sagt får se hur det blir med den saken ^^

håller på att leta och fixa med grejer just nu, HEMLIGT, men måste ba kolla med en vän om han skulle vilja göra det åt mig, heheheh x)

ne, nu är det ULLARED!! hejdå så länge :)


<3

började stor gråta igår när jag såg dem här...




:(

ska snart ut och springa i den här kylan + jag kommer typ blåsa bort eller, nja kanske inte, jag tror mitt fett gör så jag får en stadig balans ;P usch, hatar verkligen när det blåser... det är så himla jobbigt! läste på FB där en hade sagt att flera bilar som hade parkerat utanför elgiganten i arninge, så hade alla bilar fått flaggstångar på sig, heheh xP

(juste! håller på med en egen header för tillfälligt, eller med alla detaljer och så och det kommer ta tid, men jag har laddat ner ett jätte bra pogram, lättare än PS fast kanske lite sämre, men bra iallafall! så får se hur resultate med det blir:))


borde springa nu så jag hinner se big brother! hej då :)


snälla mamma? (a)

som alla vet så alla bloggare, eller kissie och amir har börjat använda bantning pillret reductil och dem bara rasar ner vikt, och fort går det också, och tycker alla kommentarer jag läst om den här medecinen, att den är farlig blablabla, that's not true :) den är bara lite starkare än andra bantings tabletter, och alla bantings tabletter har biverkingar som huvudvärk, mm :)

men ska kolla med mamam och se om hon vill göra mig glad :):):)


weheartit.

lite inspiration från weheartit med converse tema.<3 converse = mode.


skolan.

omg, döda mig! tina håller på med PQ-formen? nu.... as jobbigt, fast börjar bli duktig på att stänga av mina öron, och det här är verkligen ett bra tillfälle till att stänga av öronen, men det funkade inte så bra, för det gick inte då... men aja x)

nu sitter vi och ba pratar lite randomness, men borde komma på ett ämne till tema, och victoria om du läser det här så måste vi lämna FILHATERINGEN + IT, vara inlämnad på söndag, och resten tror jag ska vara klar efter påsklovet, men ba så du vet! :)

aja, dags att komma på handlingen till team uppgiften nu så hej så länge! :)

(förra gången då vi åkte bort till kambodja :))


godnatt :)

kom hem för lite mer än 2 timme sen :) var faktist jätte duktig idag och jog(g)ade hela vägen till min skola och det tog 30 minuter utan ett ända stop, sen så lcykades jag få ett litet och stort skavsår... så gick hem sen och det gjorde lite ont... men det får man ta :) sov ju istället för att gå förut, så det var ju jätte mörk när man gick för man hade skogen en bra bit på båda sidorna så min mobil blev till använding xP

heh! nu ska jag faktist duscha och sova<3 godnatt!


spring dags!

somnade i 2 timmar istället för att springa, så går och springer nu, och kommer hem säkert innan bigbrother hoppas jag :(<3, men i såna fall måste jag börja springa nu, så hejdå, nu ska jag försöka bli smal! :D


hej.

snart äre dags att springa igen! ska ut och springa klockan 6, för har ätit nu lite, så kmr ba få ont i magen om jag börjar springa, så kommer vänta ett tag tills jag kan ut och springa :)

aja, ska fortsätta kolla tv nu, skriver mer innan jag går, hejdå så länge! :)

buss...

gu så täppt jag är i näsan, andas typ med munnen hela tiden x) , lite jobbigt menmen. asså idag när jag vaknade på natten vaknad jag av chock, jag fattade ingeting, och varför skulle det hända, varför? a jag vet inte hur det ska sluta allt det här, man jag går inte tillbaka till det förflutna iallafall.

aja, tillbaka till verkligheten, sitter och svarar på lite frågor nu på engelskan, och det går väl helt okej, men det tar ett tag, men så blir det när man är trög xP JUSTE! hahah, kanske ska visa mitt snygga matte prov som jag skrev igår tror jag kommer få MVG!...

aja, borde fortsätta att skriva nu så jag hinner innan lektionens slut, men jag måste ba säga  en sak och det borde bli OLAGLIGT för kvinnor att köra buss!! jävla tant... hon va trevlig, men inte fan visste hon va en ratt var...


...

Han är ett rop på hjälp men ingen lyssnar.

sova...

börjar bli trött mycket tidigare, som är jätte bra, men det skulle va lite bättre om jag börjar gå och lägga mig 9 för jag ska ut ch springa en timme klockan 6 innan skolan, aja, orkar verkligen inte skriva mer är för trött, men vi hörs imorgon, godnatt!

en gammal bild, heheh<3 (vart e kissemissen? ;O)


duscha!

har precis kommit hem efter min spring tur fram och tillbaka från min skola, och det tog mig EXAKT lika långtid som för 1h och 15 minuter, rätt nöjd med det, men vill helst att det ska ta 1h högst! men det är bara att fortsätta att springa och sen imorgon ska jag ut och springa med mamma 6 på morgonen så blir ny duschad till skolan, hehe :P

jaha... nu blev det upptagen i duschen, och min storasyster säger att hon ska bara vara i duschen 5 minuter, hmm, ya,.. thats not true... aja, får väl vänta en halvtimme innan jag får duscha... aja, ska gå ner och ta nåt att äta, hejdå så länge! :)


ojda?

hur kom denna video upp hit? mohahahah >;D nemen ser man på vilka e dessa små figurer?? >;D(victoria, tina, julia... heheh!) ne men jag ska faktist ut och springa nu så vi hörs sen när jag kommer tillbaka så hej svejs så länge :)

(det är inte lätt att filma i smyg när ens kamera är rosa OCH lite klumpig av sig? xD)


bikinis.

kollat runt lite nu på nelly och h&m på bikins, hitta en jätte söt på nelly, men h&m har verklgien ALDRIG snygga underkläder eller bikins...-.- iallafall den här är jätte söt! men om jag skulle haft den skulle jag tröttnat efter 1 veckan kanske... x) jätte söt!



skolan.

hahah, fick en rolig kommentar när jag kom till skolan. victoria ba "du låter som en man" tack så mkt xD hhaha, ne men jag gör verkligen det, speciellt nu när jag är sjuk. känner mig fortfarande rätt förkyld och snuvig, men det går över idag förhoppningsvis? men jag kanske gör det värre för ska ut och spriinga efter jag kommit hem, men det går säkert över :P

nu håller vi på med massa religions grejer om muslim grejor, och det är väl rätt kul har väl fastnat lite för religion nu, men det här är näst sista lektionen innan vi slutar med religion, och börjar med nåt annat? vi har ju block uppställning? eller vad det heter, men jag gillar det, förutom att det blir fucked up med matten...

måste lyssna nu på lektionen, så hejdå! :)

(ny favvo låt!)


flightplan.

tyvärr så kom bigbrother i mellan när jag skulle kolla klart på flightplan, men gjordet det efter på youtube efter bigbrother, och gu vad jag älskar den filmen, tror jag sätt den för, men jag skulle aldrig orkat va som mamman i filmen att folk inte tror på en när man själv vet vad sanning är. kände faktist att jag fick strax lite utbrott inombords när dem inte trodde på henne x)... aja, det är dags för mig att sova nu, för ska ut och springa med mamma på morgonen, godnatt!

(värd att se!)


måndag.

yay! börjar må bättre nu med halsen! men ska egentligen inte skriva nu, för den kommer säkert tillbaka snart. kul redan nu när jag skrev det här börja jag hosta och sen börja det klia i halsen, jävla skit, glöm va jag sa, min hals är desamma som redan innan jag börja skriva, SKIT också..!

sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon, okej det låter lite töntigt, men jag har så tråkigt och har ingen riktig lust att börja med matten än... OJ? klockan är redan 6?? kanske borde börja egentligen då, :P det är svårt att veta nu när det börjar bli "kväll" då solen skinner just nu jätte mycket, men får väl ta och kolla igenom matten. :)

ne, men jag ska faktist ta och duscha nu och sen måla naglarna, vet dock inte vilken färg jag skulle vilja ha... tänker på att antingen ta turkos, svart eller vit, aja, får se vad det blir, men a, nu ska jag hoppa in i duschen så hej så länge! :)

(här nedan är en video på en av mina favvosar på youtube, andrea rusett. hon gör jätte roliga videos, musik tips, mm, hon är som en bloggare fast gör bara video inlägg på youtube, gillar henne massoR! :D(hehe, dubbel parantes... hehe. men den andra videon ja la upp som hon gjort är med på Justin bieber filmen NEVER SAY NEVER som jag måste se! nån gång...)



"god"morgon.

är fortfarande sjuk och det är jätte jobbigt, har fortfarande jätte ont i halsen, huvudet, och så fort det blir varmt så måste jag öppna fönsterna för att det ska bli svalare annars mår jag jätte illa och äta gör inte saken hellre bättre.

som tur var så slapp jag gå till skolan idag och göra matteprov för vi har det tydligen det imorgon så får tvinga mig själv att gå till skolan då, kommer inte må bättre men det är bara att ta på mig varma kläder och en stor tjock halsduk, men kan även sätta på mig en ridar utrustning då kanske folk slipper bli smittade :P skoja???

chokat nog?! så har jag faktist städa mitt rum, men nu är problemet bara att garderoben är stökig och skrivbordet med, så har en del grejer kvar att göra, men bordde nog städa nu så jag har tid att kolla igenom matten tills imorgon, men hej så länge! :)

äre bara ja som saknar efter sommaren, så trött på det här tråkiga dystra vädret... vill kunna sola och bada!



fortfarande sjuk...

tror inte ja kommer gå till skolan imorgon, bara till matte provet, men om det blir värre så stannar jag hemma, men klarar nog av det, får bara fortsätta dricka massa te och försöka villa massor, :) ne, uppdaterar mer senare, hejdå!


kan inte sova.

är folk seriöst döva och blinda? INGETING va bra med isabelles.nu's nya pogram, yay! men gu va kul, dålig bild, uselt filmat, sjukt fula texter och för mycket randomness, introt sög, ingeting va "kul" eller handlade om nåt som hon sagt att det skulle handla om, men det bästa av allt är den 80 åriga gubben som random öppnar hennes garderob,... grejen är de va 5 minuter, SOM JAG ALDRIG KOMMER FÅ TILLBAKA I MITT LIV. sjukt dåligt... pinsamt. (länk till videon... FLOPP-ISABELLE)

men en till sak som är jävligt knäppt hon går media linjen, men hon kan ingeting om film, bra jobbat! va får du i betyg egentligen IG+?

visst hon fick 64 "snälla" kommentarer men resten av hennes 40,000 läsare hade mer vett i huvudet, och behövde inte kommentera att det sög för hon vet själv att det var en stor FLOPP!

saknar kenza&tyra show. fast dom fick aldrig betalt av nyheter24. aja, ska försöka sova nu godnatt!



godnatt...

mår verklige jätte dåligt och min fökylning är värsta andra världskriget känns det som, det här är verkligen ett rent helvete, har aldrig faktist mått så här dåligt av en jävla förkylning, men fuck it, jag ska iallafall ut och springa imorgon, och om jag mrå likdant på måndag, så kommer jag ba på matten för det här är så jävla jobbigt...

(ska försöka fixa mina egna bilder imorgon och inte massa google bilder...)

godnatt...


förkyld...

ah! så typiskt är förskyld.. täppt i näsan och jätte ont i halsen, men det skiter jag i ska iallafall ut och jogga imorgon, får bara ta en halsduk och dricka te imorgon, :) hehe, den här gången tänker jag satsa på att komma iform, hehe! :)

sitter för tillfället i soffan och kollar på nåt pogram om hur fångare rymde från fängelsen på national geographic kanalen :) rätt kul faktist, gillar den kanalen, tycker typ om kanaler som discovery chanel, animal planet, history mm, älskar verkligen att kolla om krig, djur, äldre tiden osv :)

aja, ska fortsätta kolla på rymning som det tydligen hete och begår självmord också snart, min hals är så jävla plågsam just nu..!!! aja, hej så länge! :)

kan dock snabbt uppdatera att mitt rum är stökigt igen! och jag hann inte ens den här gången städa klart det...




tilbaka!

kom hem för 12 minuter sen och det var lite mindre än vad jag trodde, tog mig 1 timme och 15 minuter att gå/jogga, det var faktist jätte skönt att göra det! samma sak blire imorgon, vill verkligen bli smal till sommaren >.< fast tänker fortsätta året runt, det här är bara början, skulle va kul om man blev jätte smal tills sommarens slut då skolan börja :)

aja, mitt mål är att komma tillbaka till 50 kg som jag än gång vägde och har 12 kg kvar att förlora x) men det kommer ta ett tag att komma dit, men hoppas iaf på dem här två månaderna april och maj så hoppas jag iallafall att jag kommer gå ner 5 kg ÅTMINSTONDE, aja, ska ta och vila nu, är lite trött, hehe... :P hej så länge! (nu blir det more the real housewives of new jersey!)

läste precis ett avkeds brev precis, och det fick mig att tänka. vet faktist inte vad jag ska göra.


dags att springa!

känner mig rätt dum... skulle laddat ner massa musik till min ipod, men orkar inte skjuta upp det här mera, redan gjort det med 2 timmar, så nu äre bara att springa, och jag skulle gissa på att jag är tillbaka om 1,30-2 timmar, så a, nästa inlägget kommer väl nån gång vid 5 tiden då, men nu äre dags att springa hejdå! :)

typiskt!.. tänkte göra ett undanhåll och försöka ladda ner andreas wijks nya låt like my style, men den sidan jag brukar göra det på funkar inte längre... aja, hejdå!


godmorgon.

ligger fortfarandet kvar i sängen och kollar the real houswifes in new jersey, ahha, dem är så dramatiska och patetiska, men det är ju det roliga, heheh >;] men förädrar mest att kolla på the O.C. kollar nu på alla gamla avsnitt på tv;n på vardagarna, och på nåt sätt lyckas jag alltid kolla på min favvo klipp! :)

idag, gäller det så att jag ska ut och jogga/springa sen efter det så tänker jag tvinga dem andra att spela RISK mot mig för vill verkligen vinna, jag har liksom gjort comeback nu så det finns en chans att jag tar över det :D meheheheh >:) men ska fortsätta kolla på the real houswifes nu, så vi hörs sdenare, uppdaterar innan jag går sen, hejdå så länge! :)





förlåt!

förlåt att jag inte blogga nåt mer igår? idag? men lovar att imorgon kommer jag vara på topp som jag förut, men hoppas ni hade det lika kul som jag idag :) men dags att sova, för imorgon blir det joggning + RISK! mer om det imorgon, godnatt alla :)

en låt som jag har fastnat för nu, :P sen jag fick låten SHADOW skicka till min inbox av VIIIICTORIA med C, så har jag fastnat för shrek, heheh, aja, godnatt nu! :)


födelsedag!

min lillebror fyller år idag och släkt och sånt kommer komma plus hundarna och jag måste städa mitt rum och hjälpa till där nere så det  blir klart, men jag bloggar senare på eftermiddagen eller kvällen, men hej så länge, och ha en kul fredag? aja, hejdå! :)

:D!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAA! ÄNTLIGEN ÄR LÅTEN UTE!!!! ANDREAS WIJK<333


RSS 2.0